Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Oy peşinde değillerdir belki başka bir şeyler vaad edilmiştir. Ama bundan kürt halkı da türk halkı da zarar görecek. Valla ne demiş bilmiyorum. Ama illaki bir istihbaratları vardır devletin de hdpnin de. Bilmeme ihtimallerini düşünemiyorum.

Allah rahmet eylesin...

ben ışid(daeş) ve pkk işbirliği olabilir diye düşünüyorum.

Aynen karayilan midir her ne zikkimsa demis ya ateskes ilan ettik die . Doru bugün 86 cana kastetdiler artik secime kadar sesleri sedalari cikmaz .. cici cocuklarin ..

ne hikmetse kimsenin aklına pkk gelmiyor ama akp geliyor katliam sonunda.
böyle bir olay yaşandığında normal tepki nedir: "bu olayı yapanlar derhal bulunsun ve idam edilsin"dir değil mi?
ama sizler ve diğerleri "katil devlet katil akp masum hdpkk" yazarsanız ne olur?
işte bu tepkiler olur.

Ölüsevicilikte son noktadasınız tebrikler o zaman.
Ya benim askerimi şehit etmiş, analarımızı ağlatmış,hain pusular kurmuş,bebek katilini önder bilmiş insanlar öldü diye mi üzülecem ben . Üzülmüyorum arkadaş..şehit askere tuzak kurup arabalarını havaya uçururken kahkalarını duydunuz mu? Kimse kimsenin vicdanını falan sorgulamasın. Eğer bir insan çıkıp da şurda hdp yi savunuyorsa teröristleri savunuyordur.

Bak kendin diyorsun, menfaatlari neyse onu yaparlar. Sana soruyorum, menfaatlari neydi?? Tam hdp meclise girmisken menfaatleri ne? Bomba atilarak magdur olunmuyor. Bak bircok insan hdp'ye kin ve nefret ile aniyor. Bunun magduriyeti ne? Hangi sekilde bu bombayi patlatarak oylari artmistir??

Evet devlet'in menfaati var. Bircok insan sirf bu kaos dursun diye akp'ye oy vermek istiyor. Bircok insan hdp'nin bu olaylar ile baglantisi var diye hdp'ye oy vermek istemiyor artik. Bu olaylardan dolayi hdp'nin ciddi ciddi baraj altinda kalma ihtimali var ki bu yine tayyipi yarar. Chp cok oy alirsa sorun olmaz, asil sorun hdp meclise girerse oluyor.

Patlamada hayatını kaybedenler arasında 9 yaşında bir çocuk da var
Paylaş
Paylaş

Veysi Atılğan, mitinge katılmak için alana birlikte geldiği babasıyla birlikte hayatını kaybetti

Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde meydana gelen 2 patlamada hayatını kaybedenler arasında, 9 yaşındaki Veysel Atılğan'ın da bulunduğu açıklandı. Kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden Veysel'in, mitinge katılmak için babasıyla birlikte alana geldiği, patlamada babasının da hayatını kaybettiği belirtildi.

Evrensel'in haberine göre, Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesiİbrahim Atılğan ve yanında getirdiği 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan hayatını kaybetti. İbni Sina Hastanesi önünde bekleyen Nezahat Atılğan ise haberi aldığında yıkıldı. Evrensel gazetesinin haberine göre, eşini ve çocuğunu kaybeden Atılğan, “Yavrum seni nasıl toprağa vereceğim. Yavrum...” diye feryat etti.

7 haziran secimi öncesi yaptigi mitingde de bomba patlamışti hatirlarsan. O mitingin öncesindeki ve sonrasındaki anketlere bak demirtasin oyunun nasıl arttığını göreceksin.

Şuanda aynısı oldu. Oy kaybedecegi aşikar. Pkkyla olan bağlantıları güneş gibi ortada. Tekrar mağduru oynayacak.

Arkadaşım yastayız ama seni alkışlıyorum.....barış süreci diye soda şişesinin üstünden bile T.C.yi kaldır,okullarda andımızı yasakla,bi tarafına Barzani'yi öbür tarafına şarkıcıyı alıp "Meyri,meyri"diye halay çek,terörist başı sayın Genelkurmay Başkanı terörist olsun...Şehit babası karaktersiz,ölen madenciler için bu işin fıtratında var ,çiftçiye ananı da al git,askere askerlik yan gelip yatma yeri değil,de...mavi Marmara da insanımız ölsün ertesi gün dışişleri bakanının (şimdiki Başbakan) İsrail dışişleri bakanıyla görüntüleri basına sızsın..cemaat aldatır,PKK kandırır,..yıllarca PKK asfalta mayın döşer nerede oranın idari amirleri...hep uyuyorlar,benim 20lik fidanlarım paramparça toprağa düşüyor sonra şehitler ölmez git annesine sor bakalım ölüyor mu ölmüyor mu?ben kanmıyorum arkadaşım bu numaralara!olan sana,bana,konuma komşuma oluyor...onlara hiçbirşey olmuyor.,bedeli hep gariban halk ödüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…