- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
yani sağlık bakanı öyle dedi diye mi pkk kan döküyor?Cumhurbaşkanı'ndan bahsetmiyorum sağlık bakanının söylediğini kastediyorum..montajsız...
Allahım gerçek olamaz diyorum
Nasıl iktidar hırsı bürümüş
Yapan belli değil mi?
Ha bir de Neden HDP'li yok diyen arkadaşlara müjde(!) HDP istanbul 1. bölge adayı Kübra Meltem Mollaoğlu katliamda hayatını kaybetti.
Kutlayın (!)
Valla şu an hdp=akp=pkk. Ölenler öldükleriyle kaldı..
400 vekil meselesi defalarca açıklandı ama siz hala çarpıtarak gerçekleri örteceğinizi sanıyorsunuz yanılıyorsunuz.
demirtaş değil mi her köşeye sıkıştığında silahlanma ve sokağa inme çağrısı yapan?
üstelik mevzu halkın canına kastedilmesi iken siz kafayı AKP ile bozmuşsunuz.
devlet katletti deseniz bir nebze ama her taşın altından AKP çıkıyor demeniz saçmalık.
AKP siyasi parti devlet ise bir kurum.
AKP nin kendine özel silahlı kuvveti yok, özerklik istemiyor, kimseyi dağa çıkarmıyor ama hepsini yapan hdpkk masumiyet abidesi.
koalisyon yerine yeniden seçim isteyen hdp barajı geçemeyeceğini anladığı için tutuştu, ondan ortalığı yakıyor.
asliyetine dönüyor yani katil kimliğine.
tam da o sorularla akıl karıştırmak için diğer parti mitinglerine değil kendi mitinglerinde kendi yandaşlarını öldürüyor pkk+hdp.
yani sağlık bakanı öyle dedi diye mi pkk kan döküyor?
hala daha pkk yı aklamak için sanki bu konular gündeme geliyor, getiriliyor?
ya da pkk nın katliamlarına illa gerekçe mi lazım, mantık mı lazım, akp mi lazım?
nedir yani amaç?
son sözlerim size değil genele.
Grillcim daha olayı üstlenen olmadı ki?suriye bile çıkabilir...hatırlarsın Antep'te durakta insanlarımız öldürüldü bi bayram günü....siz bize karışırsanız bizde sizi böyle kaosa sürükleriz diye yapılmış bile olabilir..yani sağlık bakanı öyle dedi diye mi pkk kan döküyor?
hala daha pkk yı aklamak için sanki bu konular gündeme geliyor, getiriliyor?
ya da pkk nın katliamlarına illa gerekçe mi lazım, mantık mı lazım, akp mi lazım?
nedir yani amaç?
son sözlerim size değil genele.
Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..asıl derdimiz pkk nın barış mitingi diye kandırıp topladığı kalabalığı katletmesi olması gerekirken, vicdan insaf çağrısı yapanların istisnasız her konuyu AKP Erdoğan eksenli hale getirmeye çalışmasının nedeni, seçimlere olan güveni sarsıp ülkede kaosun sürmesini sağlamak bence.
çok şükür ki doğruları göremeyecek kadar ideolojik kör değiliz.
siyasi gücüne rağmen, meclise girmesine rağmen bir parti hala bir terör örgütünün suçlarını örtbas etmekle uğraşıyorsa o siyasi parti değil terörün sözcüsüdür, kapatılmalı, kişiler hainlere yardım ve yataklıktan ceza almalıdır.
taviz devri kapanmalı, kökünü kurutmadan asker asla geri çekilmemeli.
Kutluyorum cok mutlu oldum.Ha bir de Neden HDP'li yok diyen arkadaşlara müjde(!) HDP istanbul 1. bölge adayı Kübra Meltem Mollaoğlu katliamda hayatını kaybetti.
Kutlayın (!)
Tabiki ... İnsanlar burda kullanılanlar,masumlar..Selahattn demirtaşın danışmanı patlamayı duyurmuş önceden diyorlar. Bu doğru mu???
Ulan cidden hepsi biliyordu. Sedat pekerinden demirtaşına. Göz göre göre öldürdüler insanları maşa yapıp.
ölenlerin üstünden prim yapanlar mutludur merak etmeyin.
kim ölü sayısı arttıkça kuduruyorsa, sesi yükseliyorsa onlar mutludur.
Valla şu an hdp=akp=pkk. Ölenler öldükleriyle kaldı..
Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,Selahattn demirtaşın danışmanı patlamayı duyurmuş önceden diyorlar. Bu doğru mu???
Ulan cidden hepsi biliyordu. Sedat pekerinden demirtaşına. Göz göre göre öldürdüler insanları maşa yapıp.
Selahattn demirtaşın danışmanı patlamayı duyurmuş önceden diyorlar. Bu doğru mu???
Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,
Kutluyorum cok mutlu oldum.
Darisi hdpkklilara insallah.
Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,
O danışmanı değil diye biliyorum ben hdp ddn biri değil.kendi kendini niye ele versin. Bir araştıralımBu bana pek mantikli gelmedi Ne demis, yarin kan mi akacak diye? Diyelim ki onlar yapti, bazelerin dedigi gibi akli karistirmak icin. Eh söyleyerek hangi akil karisiyor? Söyleyerek bilerek kendi milletvekilini öldürdüklerini kabul etmis olurlar. O zaman kim bunlara daha oy verir? Yani dedigim gibi, pek mantikli degil.
çünkü seçim sürecinde yaşanan açık ve gizli tehditler, kürtleri sindirme korkutma çabaları afişe oldu, işe yaramayacağını anladılar ondan.Bu olaylar olmasa, niye yeni secimde oy almasin? O zaman yeni ve eski secimin arasindaki fark neydi? Ve diyelim ki korktu barajin altinda kalacagina (ki halen cesitli anketler baraji gececekti diyor) böyle mi oy alacaklarini düsündüler? Partinin terör ile anilmasi ile? Dedigim gibi secimden önce demirtasi sempatik bulan, artik nefret ediyor. Demirtas ta bunu biliyordu. Niye bunu tehlikeye atsin?
Ve akp artik parti olmaktan cikali co000k uzun zaman oldu. Artik hersey ellerinde. Savci elinde, medya elinde, heer yerde adamlari var, derin devlete sizdilar bunlar. Kaset olayindan sonra binlerce polis ve savci sürüldü. Cumhurbaskan (ki güya tarafsiz,..) acikca akp icin kampanya yapiyor. Akp'deki güc inanilmaz.
Ve hadi diyelim 400 vekil yalnis anlasildi, daglica olayin haftasinda bile bir bakan "oylarimizda yükselis trendi var" niye dedi?
Ve akillari niye karistirmak istesin hdp? Oylari iyidi, imaj degisikligi vardi. Sadece kürtler degil, chp'den bikmis, akp'den bikmis bircok insan oy vermisti. Tekrar soruyorum imajini, oy'unu niye tehlikeye atmak istesinler??
O kadar şehit verdik yas ilan edilmedi. Üstü örtüldü ayaklanmayalım diye. Ulusalcı kesimden korkuluyor. Çok güzel bir medya oyunu oynanıyor. Şehitler birer birer veriliyor. Görüntü yok. Nasıl pusu kurulduğu anlatılmıyor. Orduyla ilgili her şey kara kutu zaten.Ama bu olay ankaranın göbeğinde gözümüze sokulurcasına yapıldı. Başkentte. Sıhhiyede. Paraçalanmış insan görüntüleri nette dolaşıyor.
Kimse devlet yaptı pkk yaptı kesin konuşmasın. Bu işin katl pkk katil akpsi yok. Zekice oynanan bir oyun var. Ve ne olduğunu anladığımızda galiba çok fazla şeyi kaybetmiş olucaz. Umarım insanlığımızı kaybetmeyiz.
Ne hdp ne akp. Bu oyunun maşası olmaya gerek yok. Bu ikisi dışında hangi partiye oy veriyosanız verin. Savaşın parçası olmayın. Keskin çıkışlardan keskin tavırlardan uzak duralım. Birbirmizi kırmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?