Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Cumhurbaşkanı'ndan bahsetmiyorum sağlık bakanının söylediğini kastediyorum..montajsız...
yani sağlık bakanı öyle dedi diye mi pkk kan döküyor?
hala daha pkk yı aklamak için sanki bu konular gündeme geliyor, getiriliyor?
ya da pkk nın katliamlarına illa gerekçe mi lazım, mantık mı lazım, akp mi lazım?
nedir yani amaç?

son sözlerim size değil genele.

Valla şu an hdp=akp=pkk. Ölenler öldükleriyle kaldı..

ölenlerin üstünden prim yapanlar mutludur merak etmeyin.
kim ölü sayısı arttıkça kuduruyorsa, sesi yükseliyorsa onlar mutludur.

Bu olaylar olmasa, niye yeni secimde oy almasin? O zaman yeni ve eski secimin arasindaki fark neydi? Ve diyelim ki korktu barajin altinda kalacagina (ki halen cesitli anketler baraji gececekti diyor) böyle mi oy alacaklarini düsündüler? Partinin terör ile anilmasi ile? Dedigim gibi secimden önce demirtasi sempatik bulan, artik nefret ediyor. Demirtas ta bunu biliyordu. Niye bunu tehlikeye atsin?

Ve akp artik parti olmaktan cikali co000k uzun zaman oldu. Artik hersey ellerinde. Savci elinde, medya elinde, heer yerde adamlari var, derin devlete sizdilar bunlar. Kaset olayindan sonra binlerce polis ve savci sürüldü. Cumhurbaskan (ki güya tarafsiz,..) acikca akp icin kampanya yapiyor. Akp'deki güc inanilmaz.

Ve hadi diyelim 400 vekil yalnis anlasildi, daglica olayin haftasinda bile bir bakan "oylarimizda yükselis trendi var" niye dedi?

Ve akillari niye karistirmak istesin hdp? Oylari iyidi, imaj degisikligi vardi. Sadece kürtler degil, chp'den bikmis, akp'den bikmis bircok insan oy vermisti. Tekrar soruyorum imajini, oy'unu niye tehlikeye atmak istesinler??

Bu sizce pkk katliamı mı ?

Grillcim daha olayı üstlenen olmadı ki?suriye bile çıkabilir...hatırlarsın Antep'te durakta insanlarımız öldürüldü bi bayram günü....siz bize karışırsanız bizde sizi böyle kaosa sürükleriz diye yapılmış bile olabilir..

Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..

Bu ulkeyi 13 senedir AKP yonetiyor, ulkedeki en buyuk teror katliami da onun devrine denk geliyor. Ankara'nin gobeginde 86 kisi olmus, yuzlerce yarali. 30 senedir PKK bu ulkede var, ama biz 30 senede boyle buyuk bir katliam gormedik, ulke bu kadar yangin yerine donmedi, hem de baskentte, insanlar hic bugun oldugu kadar sokaga cikmaktan, mitinge degil AVMye bile gitmekten korkmadi ulkede PKK diye bir teror orgutu var korkusuna.. Gun gecmiyor ki bir sehit haberi gelmesin. Ulkeyi 2002 de yillik 7 sehit sayisi ile devraldi AKP, getirdigi nokta kan golu.. Sen daha neyin savunmasini yapiyorsun burada? HDPPKK imis... Ben AKPPKK diye dusunuyorum bu kadar PKKye hizmetlerini, yaranmak icin cikardiklari kanunlari, Haburda dagdan indirip sehirlere saldiklari, davullu zurnali karsiladiklari PKKli kalles katillerle Diyarbakirda nasil karsilikli halay cektiklerini dusununce.. Hadi bunlara da yalan de.. Sen de bana palavraci de.. Diyemiyorsan sus, bilenler konussun. Palavralariniz artik tahammul sinirlarimizi asti, ulkeyi yangin yerine dondurenlerin sacmaliklarini dinleyebilecek psikolojide degiliz bugun, yasimiz var.

ölenlerin üstünden prim yapanlar mutludur merak etmeyin.
kim ölü sayısı arttıkça kuduruyorsa, sesi yükseliyorsa onlar mutludur.

türkiyede iç savaş çıkarmak karşılığında hepsine bir şeyler vaadedildiğini düşünüyorum ben. Bilal kaçar rte de yerleşir bir yerlere yakında demirtaş da kaçar. Apo ev hapsine geçer masuscuktan şöyle deniz kenarı yazlık bir yere. Hepsi 7 sülalerini doyurur. Bir bakmışız ülke elden gitmiş.

Selahattn demirtaşın danışmanı patlamayı duyurmuş önceden diyorlar. Bu doğru mu???

Ulan cidden hepsi biliyordu. Sedat pekerinden demirtaşına. Göz göre göre öldürdüler insanları maşa yapıp.
Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,

Selahattn demirtaşın danışmanı patlamayı duyurmuş önceden diyorlar. Bu doğru mu???

Ulan cidden hepsi biliyordu. Sedat pekerinden demirtaşına. Göz göre göre öldürdüler insanları maşa yapıp.

Bu bana pek mantikli gelmedi Ne demis, yarin kan mi akacak diye? Diyelim ki onlar yapti, bazelerin dedigi gibi akli karistirmak icin. Eh söyleyerek hangi akil karisiyor? Söyleyerek bilerek kendi milletvekilini öldürdüklerini kabul etmis olurlar. O zaman kim bunlara daha oy verir? Yani dedigim gibi, pek mantikli degil.

Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,

Evet neden öyle bir şarkı seçilmiş. Ben de izledim içim parçalandı. Barış şarkısı o mu yani? Söyleyince bile ürperdim ben yine.

3 saniyede 2 patlama yapıcak kadar nasıl insanlıktan nasip almamıslar bunlar ya

O danışmanı değil diye biliyorum ben hdp ddn biri değil.kendi kendini niye ele versin. Bir araştıralım

çünkü seçim sürecinde yaşanan açık ve gizli tehditler, kürtleri sindirme korkutma çabaları afişe oldu, işe yaramayacağını anladılar ondan.
akp elbette derin devlete sızacaktı daha doğrusu onun tekerine çomak sokacaktı. derin devlet pkk işbirliğine girersek bu konu bitmez.
akp sadece siyasi güç, eğer akp=devlet olsaydı muhalefet olmazdı en basitinden.
medya akp nin elinde olsaydı bu kadar yalan çarpıtma haber çıkmazdı ya da popüler olmazdı.
bakanların açıklamaları bakanları bağlar. ama her bakanın açıklamasını alıp çarpıtarak doğruya ulaşamazsınız. yalnızca çarpıtmakla kalırsınız.
hdp sadece rol yapıyordu ama koalisyon sürecinde maskesi düştü, silahlanma ve sokağa inme çağrısı yaparak kendi imajını yerle bir etti.
ve son olarak pkk nın biteceği endişesi hdp lileri telaşlandırdı saçmaladıkça saçmalıyorlar daha doğrusu gizledikleri katil sevici yüzlerini göstermekten sakınmayacak kadar arsızlaştılar.,
artık dertleri seçimler ya da kürtler değil, dertleri pkk nın yok olmaması.

akpsini bilemem ama hdp'si belli. her kim sebep oluyorsa bu acılara, kırgınlıklara yüzü gülmesin. Şu an bütün dünya benim olsa yine hacmim kadar yer kaplıcam, temel ihtiyaclarımı karşılıcam. büyük israil devleti kurulacak diye insanlık niye ölsün. kimseyi kırmak istemem, zaten isyanım kırılmalarımıza. bilmedigim şeyler de var ama en azından bildiklerim konusunda insanlarla bir şeyler paylaşmak istedim. 1,5 ay önce dayımın şehit olmasına sebep olan insanlara barış güvercini demesinler, zoruma gidiyor. saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…