• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Nasil olacak o chess?

Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?

Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?

Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.

Pkk=Hdp degildi ya hani kendi kendilerini de vurmanis olurlar boylece

Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?

Size kesinlikle katiliyorum pkk bir teror orgutu.. kürtleri de öldürürler bundan da eminim.. bu olayin arkasinda da o olabilir dhkpc de olabilir hic faketmez.. ben devlete yuklenmesini sacma buluyorum.. bu orgutun kendi dusuncesini savunan insanini bile öldurebilecegi fikri bana hiiic uzak gelmiyor.

Nasil olacak o chess?

Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?

Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?

Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.

Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?

canım bunu başaracak olan onlar, politikacı olan, orda milyonları temsilen bulunan siyasiler onlar, eğer içlerinde bu olaylardan beslenen yoksa gerçekten herkesin amacı birlik beraberlikse bu kadar zor olmamalı 4 ünün bir araya gelip aynı mesajı vermeleri

Nasil olacak o chess?

sayfanın ilk başından beri buna inananlar var hatta direk adres gösteriyorlar.işte bu kadar insaftan uzaklar.
güvenlik zafiyeti eleştirisini yap nasıl olur de kına ama devleti terör saldırısı yapmakla nasıl suçlarlar.
ama güvenlik hat safhada da olsa ülkeyi karıştırma düğmesine basınca gene yapmak istediklerini yapıyorlar kirli güçler.

Nasil olacak o chess?

Doğru söylüyorsun arkadaşım

O Zaman bomba patlatan kişileri buna zemin hazırlayanlarıda yargılasınlar. Şu sözünüzden eylemdekileri devlet bomba patlatarak yargılamış sanar
hayır söylediklerimden öyle bir şey asla çıkmaz?
söylediklerimden şu çıkar:
oradakiler/ya da başka bir patlama anında X TERÖR ÖRGÜTÜNÜN patlattığı bir bombada sonucu ölenler PKK'lı da olsa, PKK'lıydı oh olsun demek yanlıştır.
doğru olan bu insanların yakalanıp mahkemece yargılanmasıdır.
ben yazımın hiçbir yerinde "devlet" bu insanları gayri resmi bir şekilde öldürmüştür gibi bir anlam çıkacak tek bir cümle yazmadım.

bakan açıklamasında "miting alanında her türlü arama ve önlem yapılıyordu. bombalama eylemleri miting alanına gidenlerin kullandığı güzergah üzerinde meydana geldi" diyor.
devlet elinden geleni yapıyor ancak herhangi bir sokakta caddede yürüyen herhangi bir insanın canlı bomba olma ihtimalini düşününce kimse bir şey yapamaz.

o değil de hala hdpkk nın barış yalanına nasıl kanıp da gider o kalabalık? daha önce de sözde barış mitinginde silahlar bombalar patladı. insanlar nasıl ders almaz, nasıl bir terör örgütünün ve kuyruğunun çağrısına inanabilir?
akıl almıyor.

Zoruma gidiyor ya ben ölen herkes için üzülürken bir takım insanların şehitlerimize susup bugünkü siviller için kıyameti koparması zoruma gidiyor. Hemen saldırmayın sorun bugün kıyametin kopması değil, bugün koptuğu gibi dün de kopsaydı. Hepsi can. Senaryo aynı, mekan farklı, milletim aç artık gözünü. Dün şehit analarını ağlatan Demirtaş'a bugun alkış tutmayın, unutmayın unutturmayın. Bugün kan akıtanlar da aynı, katiller akıttıkları her kana süs veriyorlar, bundan önce çocuklara oyuncak götürüyorlardı, bugün barış naraları atacaklardı. Evet o insanlar bunları yaptı yapacaktı, ama bunları harekete geçiren gücün arkasında başka şeyler de var. İyi niyetleri suistimal edilen ve ne yazık ki piyon olmuş canlar. Keşke ellerini biz tutabilseydik, onlara kanmasalardı ama ne acı ki bugün binlerce insan yine bunlara kanacak. Kimse ben katilim diye bağırmaz ama bugün kim katil diye bağırıyorsa bilin ki katil odur. Akp, kendi kendine katil dedirtecek değil ya. Bugün patlamanın ardından hastaneler önünde yığılan kalabalık katil Erdoğan diye bağırmadı mı.

Önceki seçimde Diyarbakır'daki katliamın peşini bırakmayacagız diye barış güvercinliği taslayan Demirtaş, seçimlerden sonra peşini bıraktı. Bugün Ankara katliamı için de aynısını söyledi ve seçimlere kadar söylecek, sonra işi bitince bunu da bırakacak. Seçim propagandası için kendisine itimat eden halkını bile yok sayan güvercin görünümlü kargaya fırsat vermeyin. Halkım sen de ona itimat etmezsen zaten barış için miting yapmana gerek kalmayacak anla bunu.

Hdpye oy verenler hain demis birisi ..
Bende barisi istiyenler hdpye oy verenler oldu dedim cevremdede verenler oldu akpde ona bakarsan hain dedim ..
Ne hainligi sordu arkadas ..
Alintilayip yazdim..
Ne provakatorluk yaptim burda.. Soylermisin??
Hdpyi çözemeyip samimş
hayır söylediklerimden öyle bir şey asla çıkmaz?
söylediklerimden şu çıkar:
oradakiler/ya da başka bir patlama anında X TERÖR ÖRGÜTÜNÜN patlattığı bir bombada sonucu ölenler PKK'lı da olsa, PKK'lıydı oh olsun demek yanlıştır.
doğru olan bu insanların yakalanıp mahkemece yargılanmasıdır.
ben yazımın hiçbir yerinde "devlet" bu insanları gayri resmi bir şekilde öldürmüştür gibi bir anlam çıkacak tek bir cümle yazmadım.
tamam teşekkür ederim

seçim öncesi kan akan musluklar olan afişlerle propaganda yapan, Kürt halkını silahlanmaya ve sokağa çıkmaya davet eden hdp yi siz çok yanlış tanımışsınız.
Ben HDP yi analiz etmedim ki...! Yanlış tanıdığım kanaatine Nasıl vardınız anlamadım..bu kadar seçmeni olan bir partiyi hiçbirimiz gözardı edemeyiz diyorum...yoksa sonrasında olabilecekler konusunda endişeliyim...bu yılanın 30-40 yıldır başı ezilememiş aksine gittikç güçlenmiş...demek ki izlenenyolu değiştirmek lazım..

bugün dünden dahada koyu akp liyim...hükümet yanlısıyım.......kımse bana demırtası masum kılmasın......pkk hdp ve dıgerlerı hepsı gozumde aynı....bugun oraya gıdenler kım cogu komınıst terorıst.....benım ulkemde okadar sehıt varken kımse kusura bakmasın.....bunlar ıcın sözüm yok.......allah affetsın.....kendı kendılerını patlatıyolar ışte

http://www.milliyet.com.tr/hdp-milletvekili-adayi-da/siyaset/detay/2129921/default.htm
HDP milletvekili adayı da patlamada öldü
HDP istanbul 1. bölge adayı Kübra Meltem Mollaoğlu'nun Ankara'daki saldırıda hayatını kaybettiği iddia edildi... İddia henüz kesin olarak doğrulanmadı..
Ankara'da 86 kişinin öldüğü 186 kişinin ise yaralandığı bombalı terör saldırısında HDP'nin 1.Bölge 16.sıra milletvekili adayı Kübra Meltem Mollaoğlu'nun da hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Kübra Meltem Mollaoğlu'nun, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile iki gün öncesine ait seçim çalışmalarından fotoğrafları var.

ACI HABER İZMİR'E GELDİ
ilk resmi açıklamaya göre 86 kişi hayatını kaybetti, 186 kişi de yaralandı. Terör saldırısından sonra hayatlarını kaybedenlerin kimlikleri da belirlenmeye başladı. Acı haberinin geldiği illerden birisi İzmir oldu.

HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur, hayatını kaybedenlerden birisinin Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu üyesi mali müşavir Ayşe Deniz olduğunu söyledi. Uğur, bu bilginin kesinlik kazandığını mitinge katılan diğer üyelerinin durumlarıyla ilgili çalışmalarını da sürdürüldüğünü açıkladı.

Ankara’daki patlamada, ölenlerden 2’si İzmirli

ANKARA’da, yapılacak ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri tren garı önündeki 2 patlamada, hayatını kaybedenler arasında İzmir’de sendika yöneticiliği yapan Mesut Mak’ın da olduğu belirtildi.

Ankara’da bugün yapılması planlanan ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri tren garı önünde peş peşe meydana gelen iki patlamada, ölen İzmirliler’in sayısı 2’ye çıktı. Tarım Orkam Sen İzmir Şubesi yönetim kurulu üyesi Mesut Mak’ın de patlamada hayatını kaybettiği örenildi. Bir kız babası Mak’ın acı haberini alan yakınları, büyük üzüntü yaşadı.

Daha önce İzmir’den HDP’li Ayşe Deniz’in de hayatını kaybettiği ifade edildi.

Back