- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yazık işte... Barışmış... Palavradan ibaret.Bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum..Aynen katılıyorum. .
Teyzemin eşi de gidip oy vermiş .
Ona da aynı şeyi söyledim ..
Oğlu var 20 yaşında askere gidip te tabutu gelirse yine hdp ye oy verirsin artık dedim..
Unutmadık
93 te olanlari unutmadık 33 askeri otobüsten indirip kursuna dizdiler....
Adam başı 50 kurşun sıkmışlardi..
Iste bunlara oy veriyorsunuz ..
Unutmadık. .
Şimdi el ele vermiş hdpkk barış türküsü çağırıyor. .
Oldu canım oldu....
Ölümlere demedim olaylara dedim senin gözlerin mi kör?????
Ben HDPnin içinde olduğu mitinglerde böyle olayların hep yaşandığını ve bu yüzden insanların evet nasıl cesaret edip de gittiklerini söyledim. Gittiler oh olsun öldüler dedim mi ben açık açık belirttim pkklı yada barış isteyen kim gittiyse diye.
Sen daha alıntıladığın yazıda olaylar mı ölümler mi onu okuyamıyorsun
Yeter ya istediğin kadar iftira at valla ezik mi daha gördüğü okuyamayan biri bana ezik diyemez.
Bak alıntı da yapamadın PKKlılar yaptı demişim ben.
Ne dersen de zaten okuma yazması olan herkes beni anlar. Sen anlamasan da benim içim bişey değişmez.
Hahahah valla kahkahayla güldüm olaylarla ölüm aynı şeymişmiş.Olaylarda ölüm olmadi mi? Ne zirvaliyorsun simdi? Benim yazdiklarim üzerine bos bos konusup ego tatmini yapma lütfen. Bu sana son mesajim olacaktir.
Ya ne barışı.. Evet bölücü terör örgütünü desteklediğiniz için benim gözümde hainsiniz.
Buda benim görüşüm.
Ya akil var mantık varYazık işte... Barışmış... Palavradan ibaret.Bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum..
Arkadaş akp ye oy verin demiyor zaten bende demiyorum.De git Allah askina yaa sana mi soracaksiniz kime oy verip vermiyecigimi benim gozumdede akpye oy veren hain ..
kesinlikle katılıyorumArkadaş akp ye oy verin demiyor zaten bende demiyorum.
Kendim de vermiyorum
Ama ya Allah aşkına o kadar asker polis şehit oldu bunların yüzünden o kadar sivil masum insan can verdi doğuda.
Allah aşkına bunlara oy verirken hiç mi vicdanınız sizlamiyor ??????
Aynen öyle yakesinlikle katılıyorum
ben de akpli değilim
ama hdp ye aksi bişey söyleyince hemen zannediliyor ki ooo akp taraftarı...
Arkadaş akp ye oy verin demiyor zaten bende demiyorum.
Kendim de vermiyorum
Ama ya Allah aşkına o kadar asker polis şehit oldu bunların yüzünden o kadar sivil masum insan can verdi doğuda.
Allah aşkına bunlara oy verirken hiç mi vicdanınız sizlamiyor ??????
akp nin silahlı kanadı yok, dağda teröristi yok, kimsenin çocuk çoluğunu dağa kaldıran akp li duydun mu sen?De git Allah askina yaa sana mi soracaksiniz kime oy verip vermiyecigimi benim gozumdede akpye oy veren hain ..
Helal olsun ......akp nin silahlı kanadı yok, dağda teröristi yok, kimsenin çocuk çoluğunu dağa kaldıran akp li duydun mu sen?
ya da akp şu bombalı eylemi biz yaptık diye duydun mu gördün mü?
hoşuna gitse de gitmese de akp sadece bir parti.
sen akp ye hain diyebilecek verilere sahip değilsin ki hain diyorsun.
bir söz vardır, merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş.
o durumdasınız hdpkk lı olarak.
pkk dağa kaldırır, pkk kanlı eylemler yapar, silah uyuşturucu ticareti yapar ama onun kuyruğu hdp barış temsilcisi öyle mi?
hahahahah
buna ancak gülünür.
akp nin muhatabı halk, pkk nın muhatabı yalnızca kan ve gözyaşı. halkın düşmanı nasıl barış yanlısı olabiliyor?
akp yi sevmemek ayrı, devlet millet düşmanı haine destek olmak apayrı.
haliyle hdpkk yı destekleyen de ya aklı çalışmıyordur ya da haindir, bu kadar net her şey.
Bunu bende anlamadımhayır neden HDP ye tepki gösterenlerin AKP yi desteklediği düşünülüyor bende bunu anlamıyorum?
çünkü ellerinde geçerli argüman yok, akp karşıtlığında birleşiyorlar.hayır neden HDP ye tepki gösterenlerin AKP yi desteklediği düşünülüyor bende bunu anlamıyorum?
Vicdanı olan herkesin içi sızlarEğer yanınızda çocuklarınız varsa aşağıdaki resimlere bakmadan önce ekrandan uzaklaştırın.
eğer bu fotoğraflara baktığınızda "insan" yerine A partisi B partisi görüyorsanız, biz çok başka bir şeyi konuşmalıyız şu anda.
bu arada fotoğraflardan birkaçını kaldırdım çünkü kopmuş insan parçaları görmek istemeyeceğinizi düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?