Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yazık işte... Barışmış... Palavradan ibaret.Bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum..

Olaylarda ölüm olmadi mi? Ne zirvaliyorsun simdi? Benim yazdiklarim üzerine bos bos konusup ego tatmini yapma lütfen. Bu sana son mesajim olacaktir.

Olaylarda ölüm olmadi mi? Ne zirvaliyorsun simdi? Benim yazdiklarim üzerine bos bos konusup ego tatmini yapma lütfen. Bu sana son mesajim olacaktir.
Hahahah valla kahkahayla güldüm olaylarla ölüm aynı şeymişmiş.
Çevir kazı yanmasın.
O kadar iftiradan sonra tabi cevap veremezsin.
Tabi ölümlere oh olsun demişim ya ben ölümlere şok olmadığımdan mesajın sonunda o yüzden "inşallah ölü sayısı artmaz" diye yazmışım
Bak hiçbir şekilde alıntı yapıp dediklerini ispat edemedin. Hadi güle güle sana bundan sonra bana iftira atarken daha fazla düşün karşında saf salak yok

Yazık işte... Barışmış... Palavradan ibaret.Bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum..
Ya akil var mantık var
Inanamiyorum yani 30 bin insan katili olan bi gruptan nasıl barış beklentisi olabilir :)
Biz iktidarı savunmuyoruz asla
Ama şimdi düşününce doğuda bikere insanlar korkudan sokağa çıkamıyor
Bunlar mi getirecek barisi ????
Şimdi çoğu insan entel gozukecem diye hdp li olmuş başıma ya valla yeni bi tür oluştu böyle
Kendi babası oğlu kardeşi bugünkü saldırıda ölmüş olsa yine hdp yi savunacakmiydi çok merak ediyorum.
Bizim çok duyarlı insanlarımız nedense ölen asker polis olunca , Dağlıca da ki 16 can olunca birden bire duyarsizlaşıveriyor!
E bunlar da can değil mi ?????
Bundan 20 sene önce sadece dağda idi bunlar.
Şimdi şehirdeler.
Bu böyle devam ederse yarın öbür gün Giresun a girdikleri gibi tüm illerde olacaklar.
Belki senin kapını kırıp, oğlunu alıp dağa goturecekler ....
Daha da güçlenmek için. .
Ne biliyorsun ????????

De git Allah askina yaa sana mi soracaksiniz kime oy verip vermiyecigimi benim gozumdede akpye oy veren hain ..
Arkadaş akp ye oy verin demiyor zaten bende demiyorum.
Kendim de vermiyorum
Ama ya Allah aşkına o kadar asker polis şehit oldu bunların yüzünden o kadar sivil masum insan can verdi doğuda.
Allah aşkına bunlara oy verirken hiç mi vicdanınız sizlamiyor ??????

kesinlikle katılıyorum
ben de akpli değilim
ama hdp ye aksi bişey söyleyince hemen zannediliyor ki ooo akp taraftarı...

Eğer yanınızda çocuklarınız varsa aşağıdaki resimlere bakmadan önce ekrandan uzaklaştırın.

eğer bu fotoğraflara baktığınızda "insan" yerine A partisi B partisi görüyorsanız, biz çok başka bir şeyi konuşmalıyız şu anda.

bu arada fotoğraflardan birkaçını kaldırdım çünkü kopmuş insan parçaları görmek istemeyeceğinizi düşündüm.

not: resimlerde hata olmuş, link olarak ekledim

Son düzenleme:

Bende verdim diyelim dedim(empati yaptim)
Etrafimda verende oldu baris istediklerini soylediler...
O zamanlarda cozum sureci vardi..

De git Allah askina yaa sana mi soracaksiniz kime oy verip vermiyecigimi benim gozumdede akpye oy veren hain ..
akp nin silahlı kanadı yok, dağda teröristi yok, kimsenin çocuk çoluğunu dağa kaldıran akp li duydun mu sen?
ya da akp şu bombalı eylemi biz yaptık diye duydun mu gördün mü?
hoşuna gitse de gitmese de akp sadece bir parti.
sen akp ye hain diyebilecek verilere sahip değilsin ki hain diyorsun.
bir söz vardır, merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş.
o durumdasınız hdpkk lı olarak.
pkk dağa kaldırır, pkk kanlı eylemler yapar, silah uyuşturucu ticareti yapar ama onun kuyruğu hdp barış temsilcisi öyle mi?
hahahahah
buna ancak gülünür.
akp nin muhatabı halk, pkk nın muhatabı yalnızca kan ve gözyaşı. halkın düşmanı nasıl barış yanlısı olabiliyor?
akp yi sevmemek ayrı, devlet millet düşmanı haine destek olmak apayrı.
haliyle hdpkk yı destekleyen de ya aklı çalışmıyordur ya da haindir, bu kadar net her şey.

Helal olsun ......

hayır neden HDP ye tepki gösterenlerin AKP yi desteklediği düşünülüyor bende bunu anlamıyorum?
çünkü ellerinde geçerli argüman yok, akp karşıtlığında birleşiyorlar.
halbuki akp sadece bir parti.
ama hdpkk katiller sürüsü. nasıl aklayacaklarını şaşırıyorlar.
gerçi görünen köy klavuz istemez ama görmek isteyen yok.

Vicdanı olan herkesin içi sızlar
Ama böyle fotoğraflarla provokatörlük yapılıyor şuanda
Yani amaç başka....
Bence paylaşmayın böyle fotoğraflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…