- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Bu ülkede güvenlik diye bir şey olmadığı için açığı da olmamış oluyor, o açıdan doğru.Baris mitingi oluyor, 86 kisi hayatini kaybediyor ve ulkenin icisleri bakani guvenlik acigi yok diyor.Heyy yavrum heeyy.
Evet oy veriyorsa teröristten farkı yok.onlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist. ölmeyi hak ediyor
Evet oy veriyorsa teröristten farkı yok.
Asıl oyunbazlar yine piyasada yok suruçta olduğu gibi yine orda değillerdi içinde H harfi geçen partilerden daha neler görücez bakalım Halkçılar ama halkı katlediyorlar geçmişte şimdi ve gelecekte...Ben olsam kasıma kadar eyleme falan katılmam bugünkü eylemdekilerin çoğu saf destekledikleri düşüncenin tam olarak neye hizmet ettiğini bilmeyen kandırılmış insanlardır olan onlara oldu yazık
hanımefendi bir ülkede anormal olan insanların mitinge gitmesi değil, gittikleri mitingde ölmesidir.Ben olsam kasıma kadar eyleme falan katılmam bugünkü eylemdekilerin çoğu saf destekledikleri düşüncenin tam olarak neye hizmet ettiğini bilmeyen kandırılmış insanlardır olan onlara oldu yazık
Ya ne barışı.. Evet bölücü terör örgütünü desteklediğiniz için benim gözümde hainsiniz.Ben verdim diyelim hainmiyim ???
Yoooo barisi istiyen mi Hayin ??
Ne barisi ya Allah aşkına uyanın artık .Ben verdim diyelim hainmiyim ???
Yoooo barisi istiyen mi Hayin ??
Ben de sizin sözleri çarpıtmanıza söz bulamıyorum aslında. İnsanlara iftira atarken sizin vicdanınız nerede????
Milletten beğeni toplamak için resmen şu attığınız iftiralara inanamıyorum.
Ben bu olayı PKK yaptı diye hangi mesajımda belirttim bu mesajı sizden istiyorum hemen şimdi?
Ben ölümlere artık şok olmuyorum sıradan geliyor diye nere demişim çabuk bu cümlelerimi paylaşın.
Öyle oturduğunuz yerde cümleleri değiştirip iftira atamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sakın bir daha benim mesajlarımı alıntılayıp demediğim şeyleri demiş gibi göstermeye çalışmayın şu durumda sizin iftiralarınızla uğraşacak halim yok.
Ne barisi ya Allah aşkına uyanın artık .
Hdp ye oy veren saf ve masum insanlar ..
Tamam akp ye ver demiyoruz zaten ama yani şimdi 30 bin insanin kundaktaki bebegin katili pkk ya sirtini yaslamis olan hdp mi getirecekmis barışı. ... ????
Her fırsatta da bunu tekrarlayan ayrıca 6 8 ekim olaylarında güya kürt haklarını savunduğunu iddia eden - ama onları sokağa çağırıp ölümlerine neden olan hdp' mi getirecek barisi....
Çok komik ...
Aynen katılıyorum. .Ya ne barışı.. Evet bölücü terör örgütünü desteklediğiniz için benim gözümde hainsiniz.
Buda benim görüşüm.
çoook çabuk unutuyoruzAynen katılıyorum. .
Teyzemin eşi de gidip oy vermiş .
Ona da aynı şeyi söyledim ..
Oğlu var 20 yaşında askere gidip te tabutu gelirse yine hdp ye oy verirsin artık dedim..
Unutmadık
93 te olanlari unutmadık 33 askeri otobüsten indirip kursuna dizdiler....
Adam başı 50 kurşun sıkmışlardi..
Iste bunlara oy veriyorsunuz ..
Unutmadık. .
Şimdi el ele vermiş hdpkk barış türküsü çağırıyor. .
Oldu canım oldu....
Ben hicbir zaman begeni toplamak icin mesaj yazmam. O kadar ezik bir insan degilim.
Basbaya anneler niye yolladi cocuklarini diye soruyorsun. Hdp orda olmasinin neyi degistiriyor? Hdp= bomba mi demek? Ne demek az cok kestirebilirlerdi? Hangi insan bilerek cocugunu ölüme yollar yada kendisi gider? Bu nasil bir ithamdir aslinda sen bana söylesene?? O mitinge sadece hdp yoktu ama millet takti hdp'ye.
Insanlar artik protesto edemez mi? Miting düzenleyemez mi? Niye mitinge gitmek ölümü göze almak oluyor??
Ve git kendi yazdiginiz mesaji kendin bul. Orada adeta yazdin "bunca olaylardan sonra bu ölümlere sok oldugumu diyemem" Ne yani sadece senede 1 olay yasanirsa mi sok olursun? 80 küsür ölümden bahs ediliyor!!! Kac ana yavrusunu topraga verecek ve evlat anne yada babayi! Ister 1000 olay yasanilsin, nasil masum insanlarin ölümüne sok olamazsin?!! Bu nasil bir vicdan??!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?