• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ne kadar normal oldu bu olanlar?
baskentin gobeginde bomba saldirisi ile 86 kisi ölmüş tv kanallari aynen normal yayinlarina devam ediyor.
ayni saldiri abdde olsa avrupada olsa butun yayinlar bunun haberini yapardi heralde.
turkiyeyi avrupayla kiyaslayanlar oluyor ama ortadogunun konumuna yaklasiyoruz artik.
yaziklar olsun.
cok yazik.

86 kisinin yasamini yitirdiği olayin konusuldugu konuda her sayfada kavga var.

Sen yaptin hayiiirrrr sen yaptin.

Evet birileri yapti ama sen ben o su bizler öldük farkinda misiniz?

Belki kosedeki simitci öldü belki gardan yakinini almaya giden bir vatandas belki dersanesine gitmek isteyen bir ogrenci öldü.

Korkmadan sokaga çıkabilecek misiniz?

Valla ben korkuyordum artık hepten korkuyorum.

Ben olsam kasıma kadar eyleme falan katılmam bugünkü eylemdekilerin çoğu saf destekledikleri düşüncenin tam olarak neye hizmet ettiğini bilmeyen kandırılmış insanlardır olan onlara oldu yazık

Barış diyen HDP PKK'lılar öldüğünde milletvekilleri için başsağlığı dileyecek. Taziyeye gidecek dedi. Peki kendisi o kadar asker polis şehit oldu, kime taziye de bulunmuş. Barış adı altında toplanıp katliam yapmaya gerek yok. Onca insanın canını siz mi verdiniz. Yazıklar olsun PKK'ya ve arkasına sığınanlara...

Ben olsam kasıma kadar eyleme falan katılmam bugünkü eylemdekilerin çoğu saf destekledikleri düşüncenin tam olarak neye hizmet ettiğini bilmeyen kandırılmış insanlardır olan onlara oldu yazık
Asıl oyunbazlar yine piyasada yok suruçta olduğu gibi yine orda değillerdi içinde H harfi geçen partilerden daha neler görücez bakalım Halkçılar ama halkı katlediyorlar geçmişte şimdi ve gelecekte...

hanımefendi bir ülkede anormal olan insanların mitinge gitmesi değil, gittikleri mitingde ölmesidir.

aşağıda yazacaklarım doğrudan size değil:
insanlar her görüşü savunabilirler, savundukları görüş yasalara göre suç da olabilir. bunun cezası tepesine bomba atılıp öldürülmek değil, hakim karşısına çıkıp yargılanmaktır.
suçlu da olsa insanların yargılanmaya HAKLARI vardır.

Ben verdim diyelim hainmiyim ???
Yoooo barisi istiyen mi Hayin ??
Ne barisi ya Allah aşkına uyanın artık .
Hdp ye oy veren saf ve masum insanlar ..
Tamam akp ye ver demiyoruz zaten ama yani şimdi 30 bin insanin kundaktaki bebegin katili pkk ya sirtini yaslamis olan hdp mi getirecekmis barışı. ... ????
Her fırsatta da bunu tekrarlayan ayrıca 6 8 ekim olaylarında güya kürt haklarını savunduğunu iddia eden - ama onları sokağa çağırıp ölümlerine neden olan hdp' mi getirecek barisi....
Çok komik ...

Ben de sizin sözleri çarpıtmanıza söz bulamıyorum aslında. İnsanlara iftira atarken sizin vicdanınız nerede????

Milletten beğeni toplamak için resmen şu attığınız iftiralara inanamıyorum.

Ben bu olayı PKK yaptı diye hangi mesajımda belirttim bu mesajı sizden istiyorum hemen şimdi?
Ben ölümlere artık şok olmuyorum sıradan geliyor diye nere demişim çabuk bu cümlelerimi paylaşın.
Öyle oturduğunuz yerde cümleleri değiştirip iftira atamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sakın bir daha benim mesajlarımı alıntılayıp demediğim şeyleri demiş gibi göstermeye çalışmayın şu durumda sizin iftiralarınızla uğraşacak halim yok.

Ben hicbir zaman begeni toplamak icin mesaj yazmam. O kadar ezik bir insan degilim.

Basbaya anneler niye yolladi cocuklarini diye soruyorsun. Hdp orda olmasinin neyi degistiriyor? Hdp= bomba mi demek? Ne demek az cok kestirebilirlerdi? Hangi insan bilerek cocugunu ölüme yollar yada kendisi gider? Bu nasil bir ithamdir aslinda sen bana söylesene?? O mitinge sadece hdp yoktu ama millet takti hdp'ye.

Insanlar artik protesto edemez mi? Miting düzenleyemez mi? Niye mitinge gitmek ölümü göze almak oluyor??

Ve git kendi yazdiginiz mesaji kendin bul. Orada adeta yazdin "bunca olaylardan sonra bu ölümlere sok oldugumu diyemem" Ne yani sadece senede 1 olay yasanirsa mi sok olursun? 80 küsür ölümden bahs ediliyor!!! Kac ana yavrusunu topraga verecek ve evlat anne yada babayi! Ister 1000 olay yasanilsin, nasil masum insanlarin ölümüne sok olamazsin?!! Bu nasil bir vicdan??!!!!!!!

Ne barisi ya Allah aşkına uyanın artık .
Hdp ye oy veren saf ve masum insanlar ..
Tamam akp ye ver demiyoruz zaten ama yani şimdi 30 bin insanin kundaktaki bebegin katili pkk ya sirtini yaslamis olan hdp mi getirecekmis barışı. ... ????
Her fırsatta da bunu tekrarlayan ayrıca 6 8 ekim olaylarında güya kürt haklarını savunduğunu iddia eden - ama onları sokağa çağırıp ölümlerine neden olan hdp' mi getirecek barisi....
Çok komik ...
:KK9::KK9:

Ben anlamıyorum ülkenin göbeğinde böyle büyük bir patlama oluyor da nasıl daha onceden haberleri olmuyor?
Bir de çıkıp sacmasapan, güvenlik zafiyeti yok diyor.
Daha ne olsa guvenlik açığını kabul ederlerdi?
Buna sebep olan ve sebep olanlari destekleyenleri de Allah kahretsin. Mahvettiniz ülkeyi.

Ben de kınıyorum, yetkili kimselerde!!!
Yetkili olmak sadece ölü ve yaralı sayısını açıklamaktan ,kınamaktan mı ibarettir.
Ne sorumlular bulunacak ne de yetkililer gerçekten hesap verecek.
Hesap vermekten anlaşılan ; 86 ölünün 62 si olay yerinde ölenler bu sayıya 24 kişi de yaralı olarak hastanelere getirilip sonradan ölenleri eklersek etti 86.Bir de 28 i ağır 186 yaralıyı da katarsak hesap epey kabarık.
Diğer kıyımlar gibi tarih olacak,ateş her zaman ki gibi düştüğü yeri yaktığıyla kalacak.
Ölenlere rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.
Başımız sağolsun.
Ha bir de birlik olalım, aman ha oyuna gelmeyelim, yetkilileri eleştirmeyelim!!!

Ya ne barışı.. Evet bölücü terör örgütünü desteklediğiniz için benim gözümde hainsiniz.
Buda benim görüşüm.
Aynen katılıyorum. .
Teyzemin eşi de gidip oy vermiş .
Ona da aynı şeyi söyledim ..
Oğlu var 20 yaşında askere gidip te tabutu gelirse yine hdp ye oy verirsin artık dedim..
Unutmadık
93 te olanlari unutmadık 33 askeri otobüsten indirip kursuna dizdiler....
Adam başı 50 kurşun sıkmışlardi..
Iste bunlara oy veriyorsunuz ..
Unutmadık. .
Şimdi el ele vermiş hdpkk barış türküsü çağırıyor. .
Oldu canım oldu....

Aynen katılıyorum. .
Teyzemin eşi de gidip oy vermiş .
Ona da aynı şeyi söyledim ..
Oğlu var 20 yaşında askere gidip te tabutu gelirse yine hdp ye oy verirsin artık dedim..
Unutmadık
93 te olanlari unutmadık 33 askeri otobüsten indirip kursuna dizdiler....
Adam başı 50 kurşun sıkmışlardi..
Iste bunlara oy veriyorsunuz ..
Unutmadık. .
Şimdi el ele vermiş hdpkk barış türküsü çağırıyor. .
Oldu canım oldu....
çoook çabuk unutuyoruz
çok çabuk...

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ambulansa_yol_acan_polisleri_dovduler

Ankara'da barış mitingi öncesi yapılan 86 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında tepki çeken görüntüler ortaya çıktı.

POLİSİ SOPAYLA DÖVDÜLER
Yolu kapatan bir grup, yaralıları almaya giden ambulansa yol açan polisleri sopayla dövdü. Polislere su damacanası fırtalan grubu alandaki geörevliler sakinleştirmeye çalıştı.

Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 polis şehit edildi, 5 polis yaralandı.

Merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, başlatılan geniş çaplı operasyonda terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda 1 polis memuru şehit edildi, 5 polis memuru da yaralandı.

Yaralanan polislerin kaldırıldıkları Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

İki ilçede uygulanan sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor.

Ben hicbir zaman begeni toplamak icin mesaj yazmam. O kadar ezik bir insan degilim.

Basbaya anneler niye yolladi cocuklarini diye soruyorsun. Hdp orda olmasinin neyi degistiriyor? Hdp= bomba mi demek? Ne demek az cok kestirebilirlerdi? Hangi insan bilerek cocugunu ölüme yollar yada kendisi gider? Bu nasil bir ithamdir aslinda sen bana söylesene?? O mitinge sadece hdp yoktu ama millet takti hdp'ye.

Insanlar artik protesto edemez mi? Miting düzenleyemez mi? Niye mitinge gitmek ölümü göze almak oluyor??

Ve git kendi yazdiginiz mesaji kendin bul. Orada adeta yazdin "bunca olaylardan sonra bu ölümlere sok oldugumu diyemem" Ne yani sadece senede 1 olay yasanirsa mi sok olursun? 80 küsür ölümden bahs ediliyor!!! Kac ana yavrusunu topraga verecek ve evlat anne yada babayi! Ister 1000 olay yasanilsin, nasil masum insanlarin ölümüne sok olamazsin?!! Bu nasil bir vicdan??!!!!!!!

Ölümlere demedim olaylara dedim senin gözlerin mi kör?????
Ben HDPnin içinde olduğu mitinglerde böyle olayların hep yaşandığını ve bu yüzden insanların evet nasıl cesaret edip de gittiklerini söyledim. Gittiler oh olsun öldüler dedim mi ben açık açık belirttim pkklı yada barış isteyen kim gittiyse diye.

Sen daha alıntıladığın yazıda olaylar mı ölümler mi onu okuyamıyorsun
Yeter ya istediğin kadar iftira at valla ezik mi daha gördüğü okuyamayan biri bana ezik diyemez.
Bak alıntı da yapamadın PKKlılar yaptı demişim ben.
Ne dersen de zaten okuma yazması olan herkes beni anlar. Sen anlamasan da benim içim bişey değişmez.

Hadi safsın anlamıyorsun da o mesajın sonundaki cümleyi de mi okuyamıyorsun?

Back