• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Valla tuhaf olacak fakat caninin yandigini bilmekte iyi birsey. Mesajlari okuyorum. Biri diyor "bayrak olmasaydi canim bu kadar yanmazdi (yani haketmis olurlardi) digeri diyor "bu ölümler beni sok etmedi, gitmeselerde mitinge (yani kendi suclari öldükleri)

Yani birlik beraberlik diyorsun aeben de, ölümleri normal bulan, hatta oooghh cok iyi olmus diyenler var :(
İyide kararsız o kişilerle benim ilgim ne ? Varsa tepkin onlara yaz benim üzrerimden yazmanın lüzümu varmı? :(

Birde ilk cümlenizi anlamadım ? Ne demek canınızın yandıgını bilmekte güzel ??? Bu vatanın insanları ölüyor hanfendi .. 86 can !!!!!.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde bugün oynanacak Trabzonspor Medical Park-Galatasaray maçı öncesi Hayri Gür Spor Salonu'nda bomba imha ekipleri detaylı arama yaptı. Karşılaşma öncesi bomba imha ekipleri salona gelirken salonda detaylı arama yaptı. Ankara'da bugün meydana gelen ve 30 kişinin ölümü ile sonuçlanan bombalı saldırı sonucu sezon açılışı ile ilgili planlanan Yusuf Güney konseri iptal edildi.

Koyun kötü birşey değilki. Oradaki Koyunun anlamı her söylenene inanmak,yargılamamak sorgulamamak. Ayrıca seviyene düşmeye hiç niyetim yok.
pardon da koyun diyen sensin:))) nerede seviye kimde sormak gerek ..
neyse daha fazla müdahil olmayacağım
kolay gelsin...

Aaa lütfen kesin hdpli birileri yoktur. Kesin onlar yapmistir.
Suçluyu sorgulamadan bulup kin kusup, vicdan rahatlatma derdinde millet...
Niye bayrak yok? Niye hdpli yok? Pfff...

Bayragi soran bendim...
Merak ettim baris mitingiyse olmasi lazim diye ...
Kotu yorumladiniz..

İyide kararsız o kişilerle benim ilgim ne ? Varsa tepkin onlara yaz benim üzrerimden yazmanın lüzümu varmı? :KK43:

Birde ilk cümlenizi anlamadım ? Ne demek canınızın yandıgını bilmekte güzel ??? Bu vatanın insanları ölüyor hanfendi .. 86 can !!!!!.

Iste demistim ya tuhaf olacak diye. Senin yazdigin normal olani demek istedim. Bu konu sayesinde bide herkesin vicdanli olmadigini ögrendim. Farkli düsüncelerde olmak bile seninde vicdanli olmani ögrenmek iyi birsey. Yine tuhaf oldu fakat anla beni iste.

Ve su an o kadar üzgünüm, kinliyim, nefretliyim, karisik duygular icindeyim. Haklisin bu duygulari senin üzerine atmamaliyim. Vermek istedigin mesaji anliyorum. Güzel bir mesaj da, sonra o diger vicdansiz mesajlari okuyunca, nerde birlik beraberlik diyorum ben :(

MHP İzmir mitingini iptal etmedi

MHP, yarın İzmir'de düzenleyeceği mitingi iptal etmedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli yarın 14.00'de İzmirlilere seslenecek.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Ülkenin şu anki durumundan hoşnut olmayan, yaşanan terör olaylarını içine sindiremeyen, 'Teröre hayır', 'Adaletsizliğe hayır' diyen, verdiğimiz şehitlerin acısını içinde hisseden, sevdası İzmir ve Türkiye olan, kaygısı da yine İzmir ve Türkiye'nin geleceği olan, huzurlu, güvenli bir Türkiye arzusu olan herkesi yarın saat 14.00'te Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Bütün olumsuzlukları haykırmaya bekliyoruz."

AKP, CHP ve HDP ise Ankara'daki patlamalar sonrası seçim faaliyetlerini askıya almışlardı.

izmirdeki arkadaşlar dikkatli olun.

86 kişi ölmüş :KK57: burayı suriye haline getirmek için uğraşıyorlar, 100 sene önce kimin gözü varsa bu topraklarda yine aynı güçler iş başında.olan her zamanki gibi masum insanlara oluyor.bilmiyorum ben artık ne olacak yaşayıp göreceğiz.tarih malesef tekerrürden ibaret.zaten seçim öncesi buyuk şehirlerde olaylar olacağı öngörülüyordu,kalabalık yerlerde meydanlarda,polis asker etrafında bulunmamak lâzım.ne diyim başka bişey gelmiyor elimden.birde siyâset malzemesi yapılmasın lütfen bu tür olaylar,ölenler insan ve masum insan yazık ya...

Dogrudur, aileler cocuklari akp'nin düzenledigi teröre karsi mitinge yollasaydi birsey olmazdi. Nede olsa akp mitinglerinde hic bir zaman bisey olmaz. Ne tuhaf degil mi. Hani bunu güya pkk yapti ya size göre, hic pkk düsmanina bomba yok. Hep sol örgütlerde bomba patliyor.. :KK14:

Ve artik ölümlerden sok olmamak... Bunun üzerine ne denilir ki? Bu kadar vicdansizligin üzerine gercekten bir söz bulamiyorum.

Ben de sizin sözleri çarpıtmanıza söz bulamıyorum aslında. İnsanlara iftira atarken sizin vicdanınız nerede????

Milletten beğeni toplamak için resmen şu attığınız iftiralara inanamıyorum.

Ben bu olayı PKK yaptı diye hangi mesajımda belirttim bu mesajı sizden istiyorum hemen şimdi?
Ben ölümlere artık şok olmuyorum sıradan geliyor diye nere demişim çabuk bu cümlelerimi paylaşın.
Öyle oturduğunuz yerde cümleleri değiştirip iftira atamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sakın bir daha benim mesajlarımı alıntılayıp demediğim şeyleri demiş gibi göstermeye çalışmayın şu durumda sizin iftiralarınızla uğraşacak halim yok.

Ölülere üzüldüm dediğim halde Allah rahmet eylesin dediğim halde ne vicdansızlığım kaldı ne başka birşey inanamıyorum ya. Bi tutturmuşsunuz sağ sol. Ne haliniz varsa görün.

İstifa etmesi gerekli olan yetkililer var....
Adama "istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" diyorlar
"Ben niye edeyim ki"... diye cevap veriyor.
Ee kardeşim madem pkk yaptı, bu adamlar tayyipten nefret etmiyorlar mı?
Gitsinler mitingine, sarayına, yatına katına..
Canlı bombalar nasıl olsa, hayatlarını hiçe saymışlar.
Orada patlatıversinler.
Ama yok, orada güvenlik sıkı, değil mi?
Ee saraydaki adamın canı can da, halktan 100 insanın canı, bir Tayyip kadar değer etmiyor mu?

Back