- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi in vino veritas
laf dalaşı yapamıcam kimse "saf" değil.. hdplilerin çoğu pkklı bu bir gerçekOnlari destekleyen cogu pkklo oylemi...
Guldum yaa barisi istiyenlerde var canim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laf dalaşı yapamıcam kimse "saf" değil.. hdplilerin çoğu pkklı bu bir gerçekOnlari destekleyen cogu pkklo oylemi...
Guldum yaa barisi istiyenlerde var canim..
İyide kararsız o kişilerle benim ilgim ne ? Varsa tepkin onlara yaz benim üzrerimden yazmanın lüzümu varmı?Valla tuhaf olacak fakat caninin yandigini bilmekte iyi birsey. Mesajlari okuyorum. Biri diyor "bayrak olmasaydi canim bu kadar yanmazdi (yani haketmis olurlardi) digeri diyor "bu ölümler beni sok etmedi, gitmeselerde mitinge (yani kendi suclari öldükleri)
Yani birlik beraberlik diyorsun aeben de, ölümleri normal bulan, hatta oooghh cok iyi olmus diyenler var
ağzını topla sensin koyunAynen öyle oky bide bunları yazanlarda dünyadan haberi olmayan insanlar. Birgün tv açıp haber iZlemeyen koyun sürüleri..
Aaa lütfen kesin hdpli birileri yoktur. Kesin onlar yapmistir.HDP'nin İzmir Karşıyaka İlçe Başkanı da vefat eden 86 kişi arasında.
Koyun kötü birşey değilki. Oradaki Koyunun anlamı her söylenene inanmak,yargılamamak sorgulamamak. Ayrıca seviyene düşmeye hiç niyetim yok.ağzını topla sensin koyun
terbiyesiz.
Yüzünde tebessüm vardı evetİzleyrmedim. Soru sonrasi gulumsemis bir de doğru mudur?
pardon da koyun diyen sensin:))) nerede seviye kimde sormak gerek ..Koyun kötü birşey değilki. Oradaki Koyunun anlamı her söylenene inanmak,yargılamamak sorgulamamak. Ayrıca seviyene düşmeye hiç niyetim yok.
Saka gibi.Yüzünde tebessüm vardı evet
Aaa lütfen kesin hdpli birileri yoktur. Kesin onlar yapmistir.
Suçluyu sorgulamadan bulup kin kusup, vicdan rahatlatma derdinde millet...
Niye bayrak yok? Niye hdpli yok? Pfff...
İyide kararsız o kişilerle benim ilgim ne ? Varsa tepkin onlara yaz benim üzrerimden yazmanın lüzümu varmı?
Birde ilk cümlenizi anlamadım ? Ne demek canınızın yandıgını bilmekte güzel ??? Bu vatanın insanları ölüyor hanfendi .. 86 can !!!!!.
Üff neyse anlayana sivri sinek saz..pardon da koyun diyen sensin:))) nerde seviye kimde sormak gerek ..
neyse daha fazla müdahil olmayacağım
kolay gelsin...
Sizi görmedim bile... İlk sayfalar da epey vardi soran.Bayragi soran bendim...
Merak ettim baris mitingiyse olmasi lazim diye ...
Kotu yorumladiniz..
Dogrudur, aileler cocuklari akp'nin düzenledigi teröre karsi mitinge yollasaydi birsey olmazdi. Nede olsa akp mitinglerinde hic bir zaman bisey olmaz. Ne tuhaf degil mi. Hani bunu güya pkk yapti ya size göre, hic pkk düsmanina bomba yok. Hep sol örgütlerde bomba patliyor..
Ve artik ölümlerden sok olmamak... Bunun üzerine ne denilir ki? Bu kadar vicdansizligin üzerine gercekten bir söz bulamiyorum.