- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ya bakın sizin gibi insanları kandirdi bunlar işte. Eminim ki kimsenin ölümü sizi mutlu etmiyordu ama hdp nin hem dağ kadrosu hem arkadaki guruh dusunulunce bunlar aldıkları her asker şehit ölümü haberini sevinçle karşılayan insanlar..Bende verdim diyelim dedim(empati yaptim)
Etrafimda verende oldu baris istediklerini soylediler...
O zamanlarda cozum sureci vardi..
Bunu bende anlamadım
Valla akp li değilim ama hdp yede asla destek veremem
burda olsun gerçek hayatımda olsun hdp ye saydırdığımda bana akp de şunları şunları yaptı diye cümleler döşüyorlar. iyide ben akp li değilim. memlekette sadece bu iki parti kaldı da benim mi haberim yok. birinin alternatifi diğeri mi yani?çünkü ellerinde geçerli argüman yok, akp karşıtlığında birleşiyorlar.
halbuki akp sadece bir parti.
ama hdpkk katiller sürüsü. nasıl aklayacaklarını şaşırıyorlar.
gerçi görünen köy klavuz istemez ama görmek isteyen yok.
bunlar olay yerinden fotolar. dikkat çekerek ve gerekli uyarıyı yaparak ekledim zaten.Vicdanı olan herkesin içi sızlar
Ama böyle fotoğraflarla provokatörlük yapılıyor şuanda
Yani amaç başka....
Bence paylaşmayın böyle fotoğraflar
bir de hdp li olmadığı halde akp iktidar olmasın diye bunlara oy verenler vardı. kendi çocukları şehit olsa yine verirler miydi acaba bunu çok merak ediyorum .chp liysen chp ye ver akpliysen akp ye ver mhp liysen mhp ye ver ama okadar insanımızı şehit edenlere nasıl oy veriyorlar aklım almıyor. bu kadar insan ölmüş siyaset konuşulcak zaman değil bence ama dayanamadım işte ,içimde kalmasın dedim .Burasi kan meydani diye halay çeken it sürüleri.. adamlar o kadar güzel oynuyorki.. olan yine masuma oluyor.. yazik bu serefsiz hdpye ve yandaslarina aciyanlara. Yazik!
Hepsi bu ülkeden temizlenir tek temennim bu allahtan.
AKP Genel Merkezi' nin canını oldukça sıkan bu Elektronik Posta bugüne kadar tam 16 milyon kişi gördü...* İşte AK Parti' nin canını çok sıkan o mail:Türkiye' deki icraatlarının unutulmaması ve bakar körlerin gak guk etmemesi için Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP' nin Türk siyaset tarihindeki bazı ilklerini hatırlatmakta yarar görüyorum.akp nin silahlı kanadı yok, dağda teröristi yok, kimsenin çocuk çoluğunu dağa kaldıran akp li duydun mu sen?
ya da akp şu bombalı eylemi biz yaptık diye duydun mu gördün mü?
hoşuna gitse de gitmese de akp sadece bir parti.
sen akp ye hain diyebilecek verilere sahip değilsin ki hain diyorsun.
bir söz vardır, merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş.
o durumdasınız hdpkk lı olarak.
pkk dağa kaldırır, pkk kanlı eylemler yapar, silah uyuşturucu ticareti yapar ama onun kuyruğu hdp barış temsilcisi öyle mi?
hahahahah
buna ancak gülünür.
akp nin muhatabı halk, pkk nın muhatabı yalnızca kan ve gözyaşı. halkın düşmanı nasıl barış yanlısı olabiliyor?
akp yi sevmemek ayrı, devlet millet düşmanı haine destek olmak apayrı.
haliyle hdpkk yı destekleyen de ya aklı çalışmıyordur ya da haindir, bu kadar net her şey.
kesinlikle katılıyorum
ben de akpli değilim
ama hdp ye aksi bişey söyleyince hemen zannediliyor ki ooo akp taraftarı...
burda olsun gerçek hayatımda olsun hdp ye saydırdığımda bana akp de şunları şunları yaptı diye cümleler döşüyorlar. iyide ben akp li değilim. memlekette sadece bu iki parti kaldı da benim mi haberim yok. birinin alternatifi diğeri mi yani?
insan gerçekten hayret ediyor :)
Benim bir şeyleri görmem için ölüm gerekmez . Baktığımı anlayabiliyorum çok şükür . Her şey ortada .Metin Kilic eşini ve oğlunu kaybetti o katliamda... Daha kaç ölum gerekiyor inanmaniz için?
İstifa etmesi gerekli olan yetkililer var....
Adama "istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" diyorlar
"Ben niye edeyim ki"... diye cevap veriyor.
Ee kardeşim madem pkk yaptı, bu adamlar tayyipten nefret etmiyorlar mı?
Gitsinler mitingine, sarayına, yatına katına..
Canlı bombalar nasıl olsa, hayatlarını hiçe saymışlar.
Orada patlatıversinler.
Ama yok, orada güvenlik sıkı, değil mi?
Ee saraydaki adamın canı can da, halktan 100 insanın canı, bir Tayyip kadar değer etmiyor mu?
Ben ak partiliyim mi dedim evet benim gözümde oda hain. Ben bana mı sorsunlar yazmışım alıntılar mısınDe git Allah askina yaa sana mi soracaksiniz kime oy verip vermiyecigimi benim gozumdede akpye oy veren hain ..
Benim bir şeyleri görmem için ölüm gerekmez . Baktığımı anlayabiliyorum çok şükür . Her şey ortada .
Suan aponun heykelini dikecegiz diyen adam diyemecegimiz sahsiyetin partisi hdpkk meclise girdiyse sol kesimin oylari bolusmesi sayesindedir kesinlikle.bir de hdp li olmadığı halde akp iktidar olmasın diye bunlara oy verenler vardı. kendi çocukları şehit olsa yine verirler miydi acaba bunu çok merak ediyorum .chp liysen chp ye ver akpliysen akp ye ver mhp liysen mhp ye ver ama okadar insanımızı şehit edenlere nasıl oy veriyorlar aklım almıyor. bu kadar insan ölmüş siyaset konuşulcak zaman değil bence ama dayanamadım işte ,içimde kalmasın dedim .
Ben ak partiliyim mi dedim evet benim gözümde oda hain. Ben bana mı sorsunlar yazmışım alıntılar mısın
Tayyip dedigin kisi bu ulkenin Cumhurbaşkanı saygi lütfen. ..
O ataturke "ayyas"demisti canim turkiye cumhuriyetinin kurucusuna...Tayyip dedigin kisi bu ulkenin Cumhurbaşkanı saygi lütfen. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?