Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bende verdim diyelim dedim(empati yaptim)
Etrafimda verende oldu baris istediklerini soylediler...
O zamanlarda cozum sureci vardi..
Ya bakın sizin gibi insanları kandirdi bunlar işte. Eminim ki kimsenin ölümü sizi mutlu etmiyordu ama hdp nin hem dağ kadrosu hem arkadaki guruh dusunulunce bunlar aldıkları her asker şehit ölümü haberini sevinçle karşılayan insanlar..
Gözünüzü seveyim hangi ideoloji hangi düşünce bir askerin hamile karısının yanında , karısı aserdi diye meyve alırken ensesinden kalleşçe vurulmasini haklı çıkarabilir !!!!!
Yapmayın bu insanlarla aynı saftasiniz şu an uyanın artık. .
Tamam akp ye asla oy verin demiyorum ama millet akp Batsın diye resmen başımıza teröristleri getirdi koydu ya yuh yani..
SizCe neden eylemsizlik kararı aldılar ???
Durduk yere ??????
Az düşünün az zaten goreceksiniz

Bunu bende anlamadım
Valla akp li değilim ama hdp yede asla destek veremem

burda olsun gerçek hayatımda olsun hdp ye saydırdığımda bana akp de şunları şunları yaptı diye cümleler döşüyorlar. iyide ben akp li değilim. memlekette sadece bu iki parti kaldı da benim mi haberim yok. birinin alternatifi diğeri mi yani?

insan gerçekten hayret ediyor :)

Vicdanı olan herkesin içi sızlar
Ama böyle fotoğraflarla provokatörlük yapılıyor şuanda
Yani amaç başka....
Bence paylaşmayın böyle fotoğraflar
bunlar olay yerinden fotolar. dikkat çekerek ve gerekli uyarıyı yaparak ekledim zaten.
sadece kadının yerde yattığı fotodan emin değilim, onu da arattım başka bir haberle eşleşmediği için ekledim. uyarı gelirse düzenlenmesi için Mune'ye mesaj atarım.

Burasi kan meydani diye halay çeken it sürüleri.. adamlar o kadar güzel oynuyorki.. olan yine masuma oluyor.. yazik bu serefsiz hdpye ve yandaslarina aciyanlara. Yazik!
Hepsi bu ülkeden temizlenir tek temennim bu allahtan.
bir de hdp li olmadığı halde akp iktidar olmasın diye bunlara oy verenler vardı. kendi çocukları şehit olsa yine verirler miydi acaba bunu çok merak ediyorum .chp liysen chp ye ver akpliysen akp ye ver mhp liysen mhp ye ver ama okadar insanımızı şehit edenlere nasıl oy veriyorlar aklım almıyor. bu kadar insan ölmüş siyaset konuşulcak zaman değil bence ama dayanamadım işte ,içimde kalmasın dedim .

AKP Genel Merkezi' nin canını oldukça sıkan bu Elektronik Posta bugüne kadar tam 16 milyon kişi gördü...* İşte AK Parti' nin canını çok sıkan o mail:Türkiye' deki icraatlarının unutulmaması ve bakar körlerin gak guk etmemesi için Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP' nin Türk siyaset tarihindeki bazı ilklerini hatırlatmakta yarar görüyorum.
* 1- İlk defa bir Başbakan " Tezkere geçmezse memura maaş ödeyemeyiz " dedi
*2- İlk defa ekonomi büyürken işsizlik arttı.
*3- İlk defa cari açık verilirken döviz kuru arttı.
*4- İlk defa bir Başbakan zam isteyen memura " İMF' yi ikna edin "dedi.
*5- İlk kez ithalat 100 milyar doları aştı.
*6- İlk kez cari açığın üstünde borçlanma yapıldı
*7- İlk kez Yunan kilise bankası Finansbank Türkiye' de banka satınaldı.
*8- İlk defa domuz, kesimlik hayvanlar arasına alındı
*9- İlk defa düşük faizli IMF dış borçu, yüksek faizli iç borç ile ödendi.
*10- İlk defa Gürcü yahudisi bir Başbakan ve Kırım yahudisi Dışişleri Bakanı, islâmiyeti yok etmeye yemin eden bir Papa' nın heykeli önünde fotoğraf çektirdi.
*11- İlk defa bir Başbakan " Toprak satılıyorsa alıp götürmüyorlar ya " dedi.
*12- İlk defa IMam oldugunu iddia eden Bir Basbakan tarafından bircami kiliseye çevrildi.*13- İlk defa kilise ve havralar imar planında yer aldı.
*14- İlk defa ONE MINUTE showu yapan Başbakan Yahudi düşünce kuruluşundan " Üstün Cesaret Ödülü " aldı.
*15- İlk defa Türk askerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi.
*16- İlk defa bir sabıkalı Başbakan " bir dönem dini kullandık " dedi.
*17- İlk defa petrol kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz verildi.
*18- İlk defa Faiz lobisinden sikayet gösterisi yapan Basbakan yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanındı.
*19- İlk defa iletişim sektörünün tamamı yabancıların eline geçti.
*20- İlk defa tezkere ret edilmesine rağmen Dış İşleri Bakanlığı genelgesi ile meclisi baypass edip silahlar Türkiye üzerinden geçti.
*21- İlk defa bir Başbakan Arap baharı diye İslâm dünyasının sınırlarını değiştirecek BOP' un eş başkanı oldu.
*22- İlk defa bir Başbakan Müslüman topraklarını işgal eden ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ettiğini açıkladı.
*23- İlk kez İsrailli bir işadamına çok gizli bir şekilde 800 milyon dolar kaynak aktarıldı.
*24- İlk defa bir Başbakan yapılan ihalede önce uçak istedi ama sonra Mercedes' e razı oldu.
*25- İlk defa fındık üreticileri en büyük mitingi yaptı.
*26- İlk defa bir Başbakan Türkiye' yi pazarladığını açıkça itiraf etti.
*27- İlk defa tarımsal üretimde dış ticaret açığı ortaya çıktı.
*28- İlk defa bir Başbakan çiftçilere " Gözünü to p rak doyursun " dedi.
*29- İlk defa kap kaç diye bir sektör ortaya çıktı.
*30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
*31- İlk defa bir Başbakan en fazla yurt dışı gezisi yaptı.
*32- İlk defa bir Başbakan " Borç yiğidin kamçısıdır " diyerek borçlanmayı bir başarı olarak gösterdi.
*33- İlk defa enflasyon % 10 artarken pancar fiyatları 99 kuruştan 88 kuruşa indi. *34- İlk defa çiftçi ve emekliden vergi alınması sözü verildi.
* 35- İlk defa bir Başbakan Danışmanı Amerikalılara Başbakan için " Bu adamı kullanın, onu rogara süpürmeyin " dedi.
*36- İlk defa GSMH artarken KDV tahsilâtı yerinde saydı.
*37- İlk defa bir Başbakan TMSF katkısıyla bu kadar çok TV ve gazete yönlendirdi. *38- İlk defa Türkiye Cumhuriyeti' nin Cumhurbaşkanı misafir olarak gelen bir kralın ayağına gitti. Hem de 10 Kasım günü. < /u>.
. *39- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ÇİFTÇİYE " ANANIDA AL GİT " DEDİ...
*40- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ŞEHİD ZİYARETTİNDE " ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR " DEDİ *41- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN 300 METRELİK GEMİYE GEMİCİK DEDİ.
*42- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ..... GAZETELERİNİ OKUMAYIN TELEVİZYONLARINI AÇMAYIN DEDİ.
*43- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNEN İNSANLARI DİNSİZLİKLE SUÇLADI.
*44- İLK DEFA BİR BAŞBAKAN İÇİN CUMHURİYET MİTİNGLERİ YAPILDI.
*45- İLK DEFA BİR HALK KENDİ LÂİKLİĞİNDEN VE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN KORKTU...
*46- İLK DEFA ATAMI ANLIYORUM.
Bu hızla Tayyip Erdoğan b u dönemde ülkemizde ki her şeyi özelleştirmiş olacak... İş bu ya özelleştirmeye ve satmaya kafayı takmış olan başbakanımız en sonunda kendisini özelleştirir mi?

Turkiyeyi soydular daha ne olsun

kesinlikle katılıyorum
ben de akpli değilim
ama hdp ye aksi bişey söyleyince hemen zannediliyor ki ooo akp taraftarı...

Eğer karşı görüşteysen demediğin şeyleri de demiş olursun. İftiraları da hak edersin.
Allah iftiralardan korusun.

Tayyip dedigin kisi bu ulkenin Cumhurbaşkanı saygi lütfen. ..

Suan aponun heykelini dikecegiz diyen adam diyemecegimiz sahsiyetin partisi hdpkk meclise girdiyse sol kesimin oylari bolusmesi sayesindedir kesinlikle.
Bu adamlara sadece hdpliler oy vermedi dediginiz gibi 80 mvni oraya cikardilar.. biz de ulkeyi baslarina cikarmayi biliriz. Ben bosuna okumuyorum bu ülkeyi kansevicilerden temizlemek icin okuyorum.

Bu arada feyste Sedat peker üzerine bircok sey okuyorum. Bügün icin kan dökülecegini söylemis. Biri bu konuda bilgisi var mi?

tvlerde bi gülümseme konuşmaları oluyor nedir, kim neden gülümsemiş, açıkta söylemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…