- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ne kadar masumsun gözlerim yaşardı gerçekten! Bu ne ya kalbiniz yokmu sizin nefret ettim bu yazilanlardan nefretÖlen HDPli varsa iyi olmuş...içim hiç acımadı..
Masum vatandaşlarımız için gerçekten üzgünüm çok..Allah rahmet eylesin..
:)Ne kadar masumsun gözlerim yaşardı gerçekten! Bu ne ya kalbiniz yokmu sizin nefret ettim bu yazilanlardan nefret
Karasız farklı görüşlerde olsakta ülkemiz hakkındaki düşündüklerimiz farklı değilki .
Gün birlik günü derken dünü , yarını ayırt etmiş değilim .
Tabiki eleştirmek sorgulamak lazım .
Her olayda camımız yanıyor milletçe .
Ve insanlar birbirinden uzaklaşıyor kutuplaşıyor ben bunlara karşıyım .
Bir milleti en iyi çökermek içten olur . Onuda bu olaylarla becermeye çalışıyorlar ..
Dogrudur, aileler cocuklari akp'nin düzenledigi teröre karsi mitinge yollasaydi birsey olmazdi. Nede olsa akp mitinglerinde hic bir zaman bisey olmaz. Ne tuhaf degil mi. Hani bunu güya pkk yapti ya size göre, hic pkk düsmanina bomba yok. Hep sol örgütlerde bomba patliyor..
Ve artik ölümlerden sok olmamak... Bunun üzerine ne denilir ki? Bu kadar vicdansizligin üzerine gercekten bir söz bulamiyorum.
iki ayrı yerde aynı anda oluyor hadi birisi farkedilmemiş olsa amennaVe güvenlik zafiyeti yokmuş
onlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist. ölmeyi hak ediyorNe kadar masumsun gözlerim yaşardı gerçekten! Bu ne ya kalbiniz yokmu sizin nefret ettim bu yazilanlardan nefret
kimse gitmez. bugün arkadaşımın doğum gübnünü kutlayacaktık. evde parti tadında. kutlamıyoruz. ona gidip oturacağım sadece. hepimiz kötüyüz.Yarın Istanbulda CHP mitingi vardı.. zamanlamaya bak!
okypete seni severim hdp li isen bu da fikrimi değiştirmezonlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist.
ıptal edıldı dıye bılıyorum sabahtan..kimse gitmez. bugün arkadaşımın doğum gübnünü kutlayacaktık. evde parti tadında. kutlamıyoruz. ona gidip oturacağım sadece. hepimiz kötüyüz.
İzleyrmedim. Soru sonrasi gulumsemis bir de doğru mudur?Kendimi tutamayacagim artik.
Ankaranin göbeğinde bombalar patliyor 86 can gidiyor belki de 100 u gececek bakana istifa edecek misiniz diye soruyor gazeteciler. Bakan:
"Güvenlik açığı ve zafiyeti yoktur " diyor.
Baskentin orta yerinde senin 86 vatandasini katlediyorlar sen guvenlik acigi yok diyorsun. Deliricem ya
HDP'nin İzmir Karşıyaka İlçe Başkanı da vefat eden 86 kişi arasında.onlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist. ölmeyi hak ediyor
Onlari destekleyen cogu pkklo oylemi...okypete seni severim hdp li isen bu da fikrimi değiştirmez
"onlar" diye ötekileştirmişsin ancak inan hdp yi destekleyenler çoğunlukla pkklı veyahut onlara inananlar
üzgünüm sen ve senin gibilere tabiki bişey olmasın ancak ben pkklıya acımam gebersinler..
ve yanı sıra ötekileştirmen için sağol bundan snra sana ne mesafede olmam gerektiğini anladım
üzüldüm...
anlatamazsınki. anlamıyorlar..HDP'nin İzmir Karşıyaka İlçe Başkanı da vefat eden 86 kişi arasında.
Aynen öyle oky bide bunları yazanlarda dünyadan haberi olmayan insanlar. Birgün tv açıp haber iZlemeyen koyun sürüleri..onlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist. ölmeyi hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?