Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Valla tuhaf olacak fakat caninin yandigini bilmekte iyi birsey. Mesajlari okuyorum. Biri diyor "bayrak olmasaydi canim bu kadar yanmazdi (yani haketmis olurlardi) digeri diyor "bu ölümler beni sok etmedi, gitmeselerde mitinge (yani kendi suclari öldükleri)

Yani birlik beraberlik diyorsun aeben de, ölümleri normal bulan, hatta oooghh cok iyi olmus diyenler var

Sağlık Bakanlığı, İletişim Merkezi SABIM 184 hattı aranarak, yaralıların hangi hastanede yattığı hakkında bilgi alınabileceğini bildirdi.

O da doğru, hiç akp mitinginde ölüm yaşanmıyor. Ama arkadaş aslında birlik mesajı vermek istemiş.

Ve güvenlik zafiyeti yokmuş
iki ayrı yerde aynı anda oluyor hadi birisi farkedilmemiş olsa amenna
demekki 13 yılda terör konusunda çok başarılı olunamamış
en ufak bir sallantıda neler oluyor 3 aydır ortada 31 yaşındayım şehit haberlerini çok gördüm ama bu kadar fazlasını son zamanlarda görüyoruz

Kendimi tutamayacagim artik.

Ankaranin göbeğinde bombalar patliyor 86 can gidiyor belki de 100 u gececek bakana istifa edecek misiniz diye soruyor gazeteciler. Bakan:

"Güvenlik açığı ve zafiyeti yoktur " diyor.

Baskentin orta yerinde senin 86 vatandasini katlediyorlar sen guvenlik acigi yok diyorsun. Deliricem ya

Ben daha yeni öğrenebildim şok oldum çok üzgünüm 86 tane insan onların aileleri arkadaşları akrabaları kaç insan bugün hayata küstü yapanın Allah belasını versin.

onlaara kalsa her hdpli terörist. 7 milyon kişi oy verrdiyse hepsi terörist.
okypete seni severim hdp li isen bu da fikrimi değiştirmez
"onlar" diye ötekileştirmişsin ancak inan hdp yi destekleyenler çoğunlukla pkklı veyahut onlara inananlar
üzgünüm sen ve senin gibilere tabiki bişey olmasın ancak ben pkklıya acımam gebersinler..
ve yanı sıra ötekileştirmen için sağol bundan snra sana ne mesafede olmam gerektiğini anladım
üzüldüm...

İzleyrmedim. Soru sonrasi gulumsemis bir de doğru mudur?

Onlari destekleyen cogu pkklo oylemi...
Guldum yaa barisi istiyenlerde var canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…