- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufukta iç savaşmı.. sacmalamayın lütfen !Ufuklarda ic savas gozukuyor..
Allah sonumuzu hayir etsin ..
Yazımdan bunu cımbızladın kararsız
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
Gün birbirini eleştirme günü değil birlik günüdür .
Kimin çıkarı var onuda şu an bilemem ,onuda zamanla görürüz sanırım ......
Ben cnn de duydum spiker olen yaralananlar arasinda sivil polis ve gazeteciler de var dediölen polis yok dedı bakan. bır uye olen polıs gazetecı var demıstı..
ufukta iç savaşmı.. sacmalamayın lütfen !
bende cnn turk ızlıyorum da , bakan soyledı konusmasının sonunda orda duydum bende..Ben cnn de duydum spiker olen yaralananlar arasinda sivil polis ve gazeteciler de var dedi
ıronı yaptım güya.. tabıkı ıc savasın ıcındeyız su anda bence..1 kasimda birileri iktidar olmazsa bu apacik belli..
Insallah sacmalamis olurum..
canım ınsallah 86 da kalır bu sayı.. ben 100 ü bulmasından korkuyroum..bugün tv 86 ölü diyor
Öffff...Neden bir tane bile milletvekili Yok .
katliam!bugün tv 86 ölü diyor
Karasız farklı görüşlerde olsakta ülkemiz hakkındaki düşündüklerimiz farklı değilki .Birlik, beraberlikten diyorsunda, baris mitinginde bile ölenler var Artik ülkenin haline bak
Ancak bomba patliyinca mi birlik beraberlik,olur aeben? Bu hükümet insanlari o kadar ayristirdi ki, kardes, kardese bile düsman oldu. Yani iyi zamanlarda bile birlik beraberlik olamazken, kötü zamandada olmaz.
Ve ayrica "zaman zaman" denilmesinden biktim. Ben sadece yas tutmak degil, suclularin ortaya cikmisini istiyorum. Somadan sonrada ayni suclamalar vardi. Ölünün üstüne siyaset yapiyormusuz, zamana birakalim dendi. Ne oldu simdi? Bir arastirma mi yapildi? Bir milim degisim mi oldu? Hayir, insanlar onu da unutup gitti.
Bu da aynisi olacak iste. Sorgulatmiyorlar insanlari. Sorgulayan kan emmici vatan haini olarak lanse ediyorlar. Ki ironik olarak tam bügün o yürüyüste olaylarin sorgulayanlar vardi, ölümlerin bitmesini istiyenler vardi. Bende inat sorgulayacagim.
Bu gençlerin arasında barış isteyeni, pkklısı var ya da yok ama ortam bu kadar karışmışken benim anlamadığım oraya ne cesaretle gidiyor bu gençler?
Ya da aileleri nasıl izin veriyor?
Çoğu eminim daha ne için gittiğini bile bilmiyor ufacık çocuklar.
Her yerde olay üstüne olay yaşanırken içinde bir sürü HDP bayrakları sallanan bir mitinge gitmek bu olayları göze alabilmektir.
Keşke olmasaydı yaşanmasaydı ama o kadar çok olay yaşandı ki bunu duyunca şok oldum diyemiyorum.
İnşallah ölü sayısı artmaz.
Ve güvenlik zafiyeti yokmuşbugün tv 86 ölü diyor