• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ÇHD’den çağrı: Olay anı ve sonrasına dair görüntü sahibi görgü tanıklarını arıyoruz
10/10/2015 15:54

Ankara’da ‘Barış Mitingi’ esnasında resmi açıklamaya göre 86 kişinin hayatını kaybettiği saldırının görgü tanıkları için kriz masası oluşturuldu.

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) üyesi avukatlar, saldırı esnasında alanda olan, patlama anı veya sonrasına dair her tür görüntü ve bilgiye sahip olanlara çağrı yaptı.

Duyuruda, bu bilgilere sahip olanların ulaşabileceği iletişim adresleri de açıklandı. Görgü tanıkları ÇHD’ye 0312 232 36 69 vechdgenelmerkez@gmail.com adreslerinden ulaşabilir.

da0a77fa31ee42fc96069bf2b6c55659_bigger.jpeg
ÇHD‏@chdgenelmerkez
Elinizde bulunan fotoğraf ve video kayıtlarını, her türlü belge ve tanıklıklara ilişkin bilgileri bizlere iletin.

Yazımdan bunu cımbızladın kararsız :KK43:
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun :KK43:

Gün birbirini eleştirme günü değil birlik günüdür .

Kimin çıkarı var onuda şu an bilemem ,onuda zamanla görürüz sanırım ......

Birlik, beraberlikten diyorsunda, baris mitinginde bile ölenler var :( Artik ülkenin haline bak :(

Ancak bomba patliyinca mi birlik beraberlik,olur aeben? Bu hükümet insanlari o kadar ayristirdi ki, kardes, kardese bile düsman oldu. Yani iyi zamanlarda bile birlik beraberlik olamazken, kötü zamandada olmaz.

Ve ayrica "zaman zaman" denilmesinden biktim. Ben sadece yas tutmak degil, suclularin ortaya cikmisini istiyorum. Somadan sonrada ayni suclamalar vardi. Ölünün üstüne siyaset yapiyormusuz, zamana birakalim dendi. Ne oldu simdi? Bir arastirma mi yapildi? Bir milim degisim mi oldu? Hayir, insanlar onu da unutup gitti.

Bu da aynisi olacak iste. Sorgulatmiyorlar insanlari. Sorgulayan kan emmici vatan haini olarak lanse ediyorlar. Ki ironik olarak tam bügün o yürüyüste olaylarin sorgulayanlar vardi, ölümlerin bitmesini istiyenler vardi. Bende inat sorgulayacagim.

Ben cnn de duydum spiker olen yaralananlar arasinda sivil polis ve gazeteciler de var dedi
bende cnn turk ızlıyorum da , bakan soyledı konusmasının sonunda orda duydum bende..

1 kasimda birileri iktidar olmazsa bu apacik belli..
Insallah sacmalamis olurum..
ıronı yaptım güya.. tabıkı ıc savasın ıcındeyız su anda bence..
bugün tv 86 ölü diyor :KK43:
canım ınsallah 86 da kalır bu sayı.. ben 100 ü bulmasından korkuyroum..

Ne hale geldik ne düşüneceğimi şaşırdım kim suçludur kim sorumludur her şey birbirine girdi...
Olan insanlara oldu...
Ülkeyi ne hale getirdiler yaa böyle !
Batsın hesaplarınız siyasetiniz elinizde patlasın....

İki sosyal medya devi Facebook ve Twitter'a şu sıralar erişimde sıkıntı yaşanıyor.

Twitter ve Facebook'a girmeye çalışıyor; ancak erişim konusunda sıkıntı yaşıyorsanız yalnız değilsiniz.

Özellikle mobil telefonlardan ziyade web üzerinden girilmesi şu dakikalarda güçleşen sitelerden ise herhangi bir açıklama şu an için yok.
http://www.hurriyet.com.tr/twitter-ve-facebook-fena-yavasladi-30281716

neden hep boyle oluyor ?

Birlik, beraberlikten diyorsunda, baris mitinginde bile ölenler var :( Artik ülkenin haline bak :(

Ancak bomba patliyinca mi birlik beraberlik,olur aeben? Bu hükümet insanlari o kadar ayristirdi ki, kardes, kardese bile düsman oldu. Yani iyi zamanlarda bile birlik beraberlik olamazken, kötü zamandada olmaz.

Ve ayrica "zaman zaman" denilmesinden biktim. Ben sadece yas tutmak degil, suclularin ortaya cikmisini istiyorum. Somadan sonrada ayni suclamalar vardi. Ölünün üstüne siyaset yapiyormusuz, zamana birakalim dendi. Ne oldu simdi? Bir arastirma mi yapildi? Bir milim degisim mi oldu? Hayir, insanlar onu da unutup gitti.

Bu da aynisi olacak iste. Sorgulatmiyorlar insanlari. Sorgulayan kan emmici vatan haini olarak lanse ediyorlar. Ki ironik olarak tam bügün o yürüyüste olaylarin sorgulayanlar vardi, ölümlerin bitmesini istiyenler vardi. Bende inat sorgulayacagim.
Karasız farklı görüşlerde olsakta ülkemiz hakkındaki düşündüklerimiz farklı değilki .
Gün birlik günü derken dünü , yarını ayırt etmiş değilim .:(
Tabiki eleştirmek sorgulamak lazım .
Her olayda camımız yanıyor milletçe .
Ve insanlar birbirinden uzaklaşıyor kutuplaşıyor ben bunlara karşıyım .
Bir milleti en iyi çökermek içten olur . Onuda bu olaylarla becermeye çalışıyorlar ..

Bu gençlerin arasında barış isteyeni, pkklısı var ya da yok ama ortam bu kadar karışmışken benim anlamadığım oraya ne cesaretle gidiyor bu gençler?
Ya da aileleri nasıl izin veriyor?
Çoğu eminim daha ne için gittiğini bile bilmiyor ufacık çocuklar.
Her yerde olay üstüne olay yaşanırken içinde bir sürü HDP bayrakları sallanan bir mitinge gitmek bu olayları göze alabilmektir.
Keşke olmasaydı yaşanmasaydı ama o kadar çok olay yaşandı ki bunu duyunca şok oldum diyemiyorum.
İnşallah ölü sayısı artmaz.

Dogrudur, aileler cocuklari akp'nin düzenledigi teröre karsi mitinge yollasaydi birsey olmazdi. Nede olsa akp mitinglerinde hic bir zaman bisey olmaz. Ne tuhaf degil mi. Hani bunu güya pkk yapti ya size göre, hic pkk düsmanina bomba yok. Hep sol örgütlerde bomba patliyor.. :KK14:

Ve artik ölümlerden sok olmamak... Bunun üzerine ne denilir ki? Bu kadar vicdansizligin üzerine gercekten bir söz bulamiyorum.

Back