- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi in vino veritas
beyazgri sus artık lütfen ... bu nasıl bir şeydir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver lütfen banlanırsın sonra üzülürüzben onun bana nereden hınçlı olduğunu biliyorum. değilmi weiss pardon yine ağız alışkanlığı,beyaz.
beyazgriAtatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..
konu konuluktan çıktı!
bunları kastediyordum ben. bunun gibi o kadar yazısı varki kkdahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hassas-karikatur.782902/page-7#post-38658944
"Sizin diktatör atatürk milletten zorla para toplayıp saray yaptırırken iyidide bumu kötü..millet kıtlık ve açlıktan ayağındaki çarığı ıslatıp yerken sizin diktatör giyeceği elbiseleri diksin diye fransadan terzi getirtiyordu dünyanin parasına..savaştan çıkmış halk açlıktan kırılıken sizin diktatör bu zamanın parası ile 700000 tl den fazla maaş alıyordu.bira fabrikaları kurup küçücük çocuklara bira içiriyordu..Siz bunuda bilmiyorsunuzdur şimdi) google yazın oda çıkar hatta o bira içirdiği manevi kızının nasıl bira içirdiğini anlattığı birde videosu var youtube da.. O yüzden aydee gülüm aydeee bu Aksaray edebiyatınızı ninni dinlemeyi sevenlere anlatın.)) "
beyazgri
al canım hakaret nasıl olurmuş, öğren.
bu arada senin hakaret ettiğin Atatürk'ü korumak için kocaman bir Kanun var, bilmem bilir misin?
Sonuna kadar arkadındayım buyur mahkemeye ver bende ıspat edeyimmmm mucukkkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hassas-karikatur.782902/page-7#post-38658944
"Sizin diktatör atatürk milletten zorla para toplayıp saray yaptırırken iyidide bumu kötü..millet kıtlık ve açlıktan ayağındaki çarığı ıslatıp yerken sizin diktatör giyeceği elbiseleri diksin diye fransadan terzi getirtiyordu dünyanin parasına..savaştan çıkmış halk açlıktan kırılıken sizin diktatör bu zamanın parası ile 700000 tl den fazla maaş alıyordu.bira fabrikaları kurup küçücük çocuklara bira içiriyordu..Siz bunuda bilmiyorsunuzdur şimdi) google yazın oda çıkar hatta o bira içirdiği manevi kızının nasıl bira içirdiğini anlattığı birde videosu var youtube da.. O yüzden aydee gülüm aydeee bu Aksaray edebiyatınızı ninni dinlemeyi sevenlere anlatın.)) "
beyazgri
al canım hakaret nasıl olurmuş, öğren.
bu arada senin hakaret ettiğin Atatürk'ü korumak için kocaman bir Kanun var, bilmem bilir misin?
valla ispatla o zaman şşeker.. birinin saray olduğunu ispatlaman zor. bBuyur canım sen burada ben öyle demedim ben böyle demedim isim vermedim de dur:)))
Bir üye "ne zamam nitecek bu kan" kzn deyince " biri tek başına iktidar olunca" diyerek, kanı akıtanın pkk değil saray olduğunu ima edem sonraki mesajlardada bu konuda ısrar eden sensin.. Şimdi buyur kıvır yakışıyor aslında:))) ama dedimya yok öyle iftira efip köşeye çekilmek.. Banada iftira ettin... Weis a da mesaj attım inşallah bakar.. İftira atıp köşeye çekilmek yok öyleeee
Evet arkasındayım .. Atatürkün diktatör olduğuda mahkemece kabul edildi az okuyun... Mahkeme evet atatürk diktatördü dedi canım mucukkkbunları kastediyordum ben. bunun gibi o kadar yazısı varki kkda
veremez çünkü yurt dışındasınSonuna kadar arkadındayım buyur mahkemeye ver bende ıspat edeyimmmm mucukkk
sen sadece diktatör dememişsin. hırsız demişsin. küçük çocuklara bira içirmekle suçlamışsın. yani sapık yapmışsınEvet arkasındayım .. Atatürkün diktatör olduğuda mahkemece kabul edildi az okuyun... Mahkeme evet atatürk diktatördü dedi canım mucukkk
oradan bakınca salak gibi duruyorum sanırım, yurtdışındasın şekerim. gel Türkiye'ye istersen, o zaman ben de seni öperim.Sonuna kadar arkadındayım buyur mahkemeye ver bende ıspat edeyimmmm mucukkk
sen sadece diktatör dememişsin. hırsız demişsin. küçük çocuklara bira içirmekle suçlamışsın. yani sapık yapmışsın
Sus artık sus !!!Küçük çocuklara bira içirişinin videosu youtubede izle anlarsın manevi kızı kendi anlatıyor eğer küçük çocuklara bira içirenlere sen sapık diyorsan bilemem bak bunuda sen demiş oldun ahahaha olayı anlatan manevi kızı sapık diyen sen ))) youtube den şzle videoyu bak )