• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

beyazgri
iyi misin? git bi hava al istersen, aşırı dezanformasyondan oksijen tüketimin azaldı sanırım.
valla git dünya üzerinde istediğin insana sor, BBC tüm dünyanın kabul ettiği bir kaynaktır. Ahaber vs BBC denklemini her daim BBC kazanır.

o polis trafik polisi bu iki.
polis elbette dur da der geç de der.
ama polisin ve istihbaratın öncelikli görevi böyle bir toplantıda bomba patlamasını önlemektir. önleyemiyorsa da tepki çeker. bu insanların normal bir tepkisidir.
bunun üzerine yaralılara ve ölülere gaz sıkmak, su sıkmak insafa sığmaz.

evet, sen BAKINNNN ŞİMDİ DE ÖLÜ SAYISI FAZLA GÖRÜNSÜN DİYE KAN ARAÇLARINI YAKIYORLAR diye 1 yıl öncesinin fotosunu koyarsan, kapığını da alırsın, güle güle kullan.

o olay ayrıca vahim, sanırım burada kimse yoktur ki kan aracının yakılmasına alkış tutsun. ne yani şimdi bunu bırakıp onu mu lanetleyelim, senin derdin ne?

ayrıca ithamlarına dikkat et, burada kimse PKK'yı savunmuyor. daha düne kadar PKK pazarlıklarına neler dedikleriniz burada yazıyor, çıkarttırmayın tek tek.
hayır o ithamlardan biri mahkemeye verecek esas kendini,görecek o zaman anyayı konyayı

var mı BBC'nin yalan söylediğini kanıtlayacak bir şey elinde? varsa çıkar, yoksa mızıldanma.
o tweet'i atan kimdir nedir bilmiyorum.
eğer bombayı PKK ya da HDP yaptıysa, onların bilgisi dahilinde olduysa onların belası için duaya çıkarım, oldu mu? bu arada HDP'li falan da değilim. olsaydım da söylerdim.
buraya yazanların çoğunluğu da değil zaten, bunu bilmekten bile acizsin.
sen anca ilkokul üç terk Türkçenle bir şeyler evele gevele, yalan yanlış haber paylaş.
ben sana bir kaç beden büyük geldim galiba.

Öyle deme marilyn a haber değilse haber kaynağı yalan haberdir. Dünyada tek gerçek haber veren a haber çünkü. Bütün dünya ahaber takip ediyor. Sen kalkmış bbc diyorsun.

Mesajınız alıntılandı mesajı gelip duruyor.. Şu mızıldanana söyleyin kaale bile almıyorum mucukkk ben her vızıldayanı umursamam;))))

doğru bilgiyse şayet;
"Ankara'yı savaş alanına çevirdiler...Güvenlik Şube Müdürü ve yardımcısı linç edildi, hastaneye kaldırıldı. Polis yoğun saldırı altında"

hayır o ithamlardan biri mahkemeye verecek esas kendini,görecek o zaman anyayı konyayı
Miillet ekran görüntüsü alıyor ben çıktı alıyorum direkt oky. Wireless printer aldık geçenlerde. Oturduğumuz yerden facebook, twitter, kk demeden baskı alıyoruz eşimle. Hayırlı olsun vatana millete.

Ayyy korktummmm:)) birilerinin ifadesi alınacak evet , ben bunu böyle bırakmammmmm benim ülkemin başkomutanına, yani o başkomutanın ordusu olan TSK ya kimse terörist iftirası atamaz:KK66:)))) keşke benide verseler mahkemeye :))))

Mesajınız alıntılandı mesajı gelip duruyor.. Şu mızıldanana söyleyin kaale bile almıyorum mucukkk ben her vızıldayanı umursamam:KK66:)))
heh çapım yetmedi diyorsun.
tamam şekerim, sen biraz twitterda gez dolaş, git bak, bak bakalım başka provakatif foto var mı?
hadi, koş git, ama dikkat et, terleme olur mu?

bi de Kazen'e söyliyelim, senin için güzel bi bildirim sesi eklesin siteye.

Ayyy korktummmm:)) birilerinin ifadesi alınacak evet , ben bunu böyle bırakmammmmm benim üljemin başkomutanına, yani o başkomutanın ordusu olan TSK ya kimse terörist şftirası atamaz:KK66:)))) keşke benide verseler mahkemeye :))))
lütfen yapma artık bu ciddi bi durum
burda herkes birbirine mahkemeye verebilir ama gerek yok.
şuan herkes bi acı yaşıyor kaç ölü olduğu, kimin ne yaptığı,yarın ne olacağı belli değil
bu tartışmalar yüzünden bilgi paylaşımı yapamıyoruz lütfen!

Bunu yapanlar amacına ulaştılar orada kimler vardı bilemiyorum takip etmediğim için. Neydi gerçekten barış mıydı amaç bilemiyorum ama amaçlarına ulaştılar birileri orada katledildi. Milleti birbirine düşürdüler yetmez mi? Sabahtan beri takip ediyorum topiği 31 sayfa oldu hala sen yaptın ben yaptın olayı tartışılıyor.Hala algılayamıyoruz bizi birbirimize düşürdüler işte.

Ayyy korktummmm:)) birilerinin ifadesi alınacak evet , ben bunu böyle bırakmammmmm benim ülkemin başkomutanına, yani o başkomutanın ordusu olan TSK ya kimse terörist iftirası atamaz:KK66:)))) keşke benide verseler mahkemeye :))))
o terörist denilen mesajı bulsana. bekliyorum.

CQ82GbVUsAATM9P.jpg

Bir de bu var
Kim bunlar kim?

hayır arkadaş kimse şu askere aslında terörist demeyen, çıksın ortaya, kim ne dedi de evirip çeviriyor lafı? tutturmuş bir terörist dediler diye.
insanlar ölmüş, birisi hala daha uzağa işeme derdinde.

Back