• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Küçük çocuklara bira içirişinin videosu youtubede izle anlarsın manevi kızı kendi anlatıyor eğer küçük çocuklara bira içirenlere sen sapık diyorsan bilemem bak bunuda sen demiş oldun ahahaha olayı anlatan manevi kızı sapık diyen sen :KK66:))) youtube den şzle videoyu bak :KK66:)
pes gerçekten pes. Atatürk manevi kızına bira falan içirmedi. saçmalama

beyazgri dedi:
Atatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..

hey allahım ya şu konu acı dolu ve ölenlerin olduğu bir konu bu acı paylaşılsın dedikçe susun arkadaşlar dedikçe siyaset yapmıyalım acıyı paylaşalım dedikçe

şu yukardaki yorumu gördüm...@Marilyn Monroe kopyeledim..

okudum bir daha okudum hani yanlış mı okudum diye sana o kadar çok şey yazarım ki bunu anlamazsın...

yeter artık kinim mi var öfken mi yada neyin varsa dedin diyeceğini sus artık lütfen

hatta sadece şunu diyeyim

EDEP YAHU...
yeri ve zamanı değildi, biliyorum, şu anda konuşmamız gereken konu bu değil.
zaten üzgün ve gerginiz.

Pelin zaten hep böyle değil miydi ?

Bomba patlar başlanır harıl harıl siyaset yapılmaya

Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz ki

Zaten suçu kimse kabul etmez bunu da yıllarca gördük herkes birbirini suçlar kendince inandığı doğrusuna göre safini belirler

Aman hep böyleydi işin özü

Ne demek neyin ne oldugunu bilmiyoruz? He sanki arastirilma yapiliyorda!! Hdp suruc olayinda arastirilma istiyordu, niye akp karsi geldi saniyorsun? Daglica bile arastirilmadi. Sucsuz, seffaf bir devlet, ülkeyi korumaya calisan bir devlet niye failleri bulmak istemiyor??

Haydi diyelim ki hdp ve pkk esittir ve tüm bu olaylarin arkasinda pkk var. Niye dokunulmazligi kaldirip demirtasi suclamiyorlar? En basit demirtasin telefonunu dinlemek, takip etmek ve delil toplamak bu kadar zor olmamali degil mi? Eh niye yapmiyorlar??

Cünkü kaosta oy toplamk en kolayi. Düsman yaratmak kolaydir. Bushta aynisini yapmisti. Koskoca CIA Bin laden'i bulamiyordu senerce ( ki elbette CIA ikiz küle olayini yapmisti). Niye bulamadilar? Cünkü amerika'ya lazimdi. O oldugu sürecte korkudan millet bush'a oy veriyordu. Yalandan bir düsman yaratmak politikaya cok sikma yapilan birsey.

Küçük çocuklara bira içirişinin videosu youtubede izle anlarsın manevi kızı kendi anlatıyor eğer küçük çocuklara bira içirenlere sen sapık diyorsan bilemem bak bunuda sen demiş oldun ahahaha olayı anlatan manevi kızı sapık diyen sen :KK66:))) youtube den şzle videoyu bak :KK66:)
Ya çık git şurdan be!!Bi sürü insan ölmüş burda hala yok atatürkün biralı videosu bilmemne,dikkat çekmeye mi çalışıyorsun,eziklenmekten mi hoşlanıyorsun ne yapıyorsan git başka başlıklarda yap

bu konu ilk açılır açılmaz ilk sayfada olayı siyasete bağlayan ve pkk yerine sarayı suçlayan okypete, başka konulardaki mesajlarımı buraya getitip olayı atatürke getirende okypete ve türevleri.. Onun için susması gerekene sus deyin okkk

Tabii cnmm.. Video youtube de duruyor isteyen açar izler .. Manevi kızı kendi anlatıyor... Sende tutup sapık dedin asıl sana pesss;)))

Ne demek neyin ne oldugunu bilmiyoruz? He sanki arastirilma yapiliyorda!! Hdp suruc olayinda arastirilma istiyordu, niye akp karsi geldi saniyorsun? Daglica bile arastirilmadi. Sucsuz, seffaf bir devlet, ülkeyi korumaya calisan bir devlet niye failleri bulmak istemiyor??

Haydi diyelim ki hdp ve pkk esittir ve tüm bu olaylarin arkasinda pkk var. Niye dokunulmazligi kaldirip demirtasi suclamiyorlar? En basit demirtasin telefonunu dinlemek, takip etmek ve delil toplamak bu kadar zor olmamali degil mi? Eh niye yapmiyorlar??

Cünkü kaosta oy toplamk en kolayi. Düsman yaratmak kolaydir. Bushta aynisini yapmisti. Koskoca CIA Bin laden'i bulamiyordu senerce ( ki elbette CIA ikiz küle olayini yapmisti). Niye bulamadilar? Cünkü amerika'ya lazimdi. O oldugu sürecte korkudan millet bush'a oy veriyordu. Yalandan bir düsman yaratmak politikaya cok sikma yapilan birsey.

Iskembeden o yapmistir bu yapmistir diye sallanacagina suruc arastirilsin onergesini reddeden partisi akp ve mhp ye sallasinlar.Yazacaktim benden evvel davrandin..

bu konu ilk açılır açılmaz ilk sayfada olayı siyasete bağlayan ve pkk yerine sarayı suçlayan okypete, başka konulardaki mesajlarımı buraya getitip olayı atatürke getirende okypete ve türevleri.. Onun için susması gerekene sus deyin okkk
ya sen ne hakla ATATÜRK'E boyle pervasizca hakaret edebiliyosun.yeter artik..konustugun laflara dikkat et.bu ulkenin kurucusuna asli astari olmayan sacma sapan ithamlarda bulumazsn.insanlar yeternce gergin yterince uzgun.yter yani.

Lutfennn artikkk susun ... sizi yeni goruyorum daha once varmiydiniz bilemiycem ama işin cılkını cikardnz YETER!!!!

beynim aktı, midem bulandı, içim yandı.
yetti artık!

ölü sayısı 47 olmuş, başka bilgi alabilen?
Ben de buradan bilgi alırım dedim. Hayatını kaybedenlerin isimlerinden haberi olan var mı diye soracaktım. Konu ne hale gelmiş. Ulaşamadığımız kişiler var.
Biz burada bile YASı birlikte tutamıyoruz. Çok üzgünüm

Ben de buradan bilgi alırım dedim. Hayatını kaybedenlerin isimlerinden haberi olan var mı diye soracaktım. Konu ne hale gelmiş. Ulaşamadığımız kişiler var.
Biz burada bile YASı birlikte tutamıyoruz. Çok üzgünüm
polislerde varmış ölenlerden, bizde haber alamıyoruz, heryerde fazlaca yalan bilgi dönüyor, en gerçekçi bilgi burda olur dedim tartışma başka yerlere gitti. çok üzücü

40 YARALININ İSMİ BELLİ OLDU

Bu arada Patlama sonrası Ankara Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan ve isimleri hastane yönetimi tarafından Acil girişine asılan 40 yaralının isimleri şöyle: Gülefer Akkaya, Mukadder Kardiyen, Bahar Gölalp, Hatun Berk, İdris Kılıçaslan, Hasan Tekin, Gamze Şuay, Şükran Elcik, Veysel Tunç, Sakine Şıral, Kamuran Tekin, Heval Burcu Talı, Seyfettin Sarı, Ahmet Özü, Fatih Kıyak, Selçuk Karasu, Cafer Altun, Mahsun Alpar, Arzu Özgülsüm, Ali Tuncel, Mehmet Alcu, Uğur Erman Karakoç, Mehmet Aydın, Ekin Osmanoğulları, Nazlıcan Çelik, Korkmaz Tetik, Halil karabulut, Melihe Önen, serhan Yıldırım, Döndü Hancı, Semaye Özbay, nezir Çiçek, Vedat karabulut, Oğuzhan Çırak, Seher Karataş, Gökhan Gökbönü, Uğur Mumcu Şahin, Bülent Köreği, Hasan Alkan, Süleyman Şener.

http://www.bugun.com.tr/gundem/ankara-patlamasinda-olu-sayisi-30-1869983.html

40 YARALININ İSMİ BELLİ OLDU

Bu arada Patlama sonrası Ankara Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan ve isimleri hastane yönetimi tarafından Acil girişine asılan 40 yaralının isimleri şöyle: Gülefer Akkaya, Mukadder Kardiyen, Bahar Gölalp, Hatun Berk, İdris Kılıçaslan, Hasan Tekin, Gamze Şuay, Şükran Elcik, Veysel Tunç, Sakine Şıral, Kamuran Tekin, Heval Burcu Talı, Seyfettin Sarı, Ahmet Özü, Fatih Kıyak, Selçuk Karasu, Cafer Altun, Mahsun Alpar, Arzu Özgülsüm, Ali Tuncel, Mehmet Alcu, Uğur Erman Karakoç, Mehmet Aydın, Ekin Osmanoğulları, Nazlıcan Çelik, Korkmaz Tetik, Halil karabulut, Melihe Önen, serhan Yıldırım, Döndü Hancı, Semaye Özbay, nezir Çiçek, Vedat karabulut, Oğuzhan Çırak, Seher Karataş, Gökhan Gökbönü, Uğur Mumcu Şahin, Bülent Köreği, Hasan Alkan, Süleyman Şener.

http://www.bugun.com.tr/gundem/ankara-patlamasinda-olu-sayisi-30-1869983.html
ne kadar doğru bilemem ancak böyle bir şey buldum

Back