• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saçmalayanda iftira edende sensin
Al bak burada kızı kendi diyor kucağında bana bira içirirken diye bu ropörtajın tamamıda mevcut.. Artık konuyu saptırmayın başka konulardaki cevaplarımı kopyalıyarak

Cimcime senin verdiğin bu tepkiyi diğer akp li arkadaşlar da verirse bu kadının saçmalamalari kesilir belki.

Bu kisinin kesinlikle birine kine var , yaptigi ileri boyutta saygsizlik. Tamm konu bir sekilde siyasete gelmis . Simdide ataturk e . Sacmalamanin daniskasini yapiyor resmen ,,

Bu kisinin kesinlikle birine kine var , yaptigi ileri boyutta saygsizlik. Tamm konu bir sekilde siyasete gelmis . Simdide ataturk e . Sacmalamanin daniskasini yapiyor resmen ,,
Konuya vakıf olmadan konuşmayın olayı siyasete getirende başka konulardaki cevaplarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirenlerde kendileri.. Ben saldırılara cevap verdim buda hakkım..

Al bak burada kızı kendi diyor kucağında bana bira içirirken diye bu ropörtajın tamamıda mevcut.. Artık konuyu saptırmayın başka konulardaki cevaplarımı kopyalıyarak

İyi tamam diyelim ki doru bu .. peki bu konunun su anko patlamayla ne alaksi var allasen

Tabii cnmm.. Video youtube de duruyor isteyen açar izler .. Manevi kızı kendi anlatıyor... Sende tutup sapık dedin asıl sana pesss:KK66:))
Velev ki bira içiriyor? Ne olmuş yani, doğru olsa bile ne var bunda? Çocuğu alkolik yapmış sanki. Bazıları gibi çocuğuna milletin hakkı olan haram parayı yedirmedi hiç, aksine kendi hakkı olanı bu millet için harcadı. Bira nerede, kul hakkı nerede...Nankörlük, haksızlık, terbiyesizlik yapmanın da bu kadarı!

40 YARALININ İSMİ BELLİ OLDU

Bu arada Patlama sonrası Ankara Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan ve isimleri hastane yönetimi tarafından Acil girişine asılan 40 yaralının isimleri şöyle: Gülefer Akkaya, Mukadder Kardiyen, Bahar Gölalp, Hatun Berk, İdris Kılıçaslan, Hasan Tekin, Gamze Şuay, Şükran Elcik, Veysel Tunç, Sakine Şıral, Kamuran Tekin, Heval Burcu Talı, Seyfettin Sarı, Ahmet Özü, Fatih Kıyak, Selçuk Karasu, Cafer Altun, Mahsun Alpar, Arzu Özgülsüm, Ali Tuncel, Mehmet Alcu, Uğur Erman Karakoç, Mehmet Aydın, Ekin Osmanoğulları, Nazlıcan Çelik, Korkmaz Tetik, Halil karabulut, Melihe Önen, serhan Yıldırım, Döndü Hancı, Semaye Özbay, nezir Çiçek, Vedat karabulut, Oğuzhan Çırak, Seher Karataş, Gökhan Gökbönü, Uğur Mumcu Şahin, Bülent Köreği, Hasan Alkan, Süleyman Şener.

http://www.bugun.com.tr/gundem/ankara-patlamasinda-olu-sayisi-30-1869983.html[/QUOTE]
Arkadaşım iki arkadaşını buldu ama emin olamıyor isim benzerliği olabilir mi diye.
Diğer bir kaç ismi bulamadık.
Offf ne acı umarım tüm yaralılar biran önce sağlıklarına kavuşur.

Konuya vakıf olmadan konuşmayın olayı siyasete getirende başka konulardaki cevaplarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirenlerde kendileri.. Ben saldırılara cevap verdim buda hakkım..

Konuyu başından beri okuyorum merak etmeyin . Gayet vakifim
Oky: birileri tek basina iktidar olana kadar demis

Marily : baska yerden sizin yazdiginiz bir yaziyi getirmis paylasmis
Ama sizde sabahta beri onlara saldirip konuyu buralar getirdiniz yeterin vakifmiyim konuya ??

GÖRGÜ TANIKLARI: CANLI BOMBA

Saldırıyı soruşturmakla görevlendirilen ve alanda ilk incelemeyi yapan savcıyla görüştüğünü kaydeden Yarayıcı, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “İncelemeyi yapan Başsavcı yardımcısı ile görüştüm ‘Ölenlerden ikisi fail’ dedi” bilgisini geçti.

Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti. Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor.

İyi tamam diyelim ki doru bu .. peki bu konunun su anko patlamayla ne alaksi var allasen
Birileri cici dedi diye adaletsizlik yapmayın.. Allah var.. Konuyu siyasete getirende başka konulardaki mesajlarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirende bunlar.. Asıl sorun bakalım neden başka konulardaki mesajlarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirmişler patlama ile ne alakaymış.. O zaman Allah katında adaletli olursunuz bunlar için cici akp li olacağınıza..

Adaletinizce konuşun adeletiniz kadar adalet görün ne diyim

mitinge katılacaklar Sıhhiye köprüsü önünde aranacaklarmış, sonra alana alınacaklarmış, arama yapılmadan bomba patlatılmış diye yazılıyor.

ya yter yani.neyi ispat etme cabasindasin? ATATÜRK hayatini ülkesine insanlarina adamis hayatini milleti icin cabalayarak gecirmis bu ülkenin ATA'si ÖNDER'idir.sen bunu yaparak karaladigini flan mi dusunuyosun..insanlarin ici kan agliyo canlar gitmis neler konusulmasi gerekirken neler pesindesin.

Birileri cici dedi diye adaletsizlik yapmayın.. Allah var.. Konuyu siyasete getirende başka konulardaki mesajlarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirende bunlar.. Asıl sorun bakalım neden başka konulardaki mesajlarımı kopyalayıp konuyu atatürke getirmişler patlama ile ne alakaymış.. O zaman Allah katında adaletli olursunuz bunlar için cici akp li olacağınıza..

Valla kimseye cici akp li gorunme gbi bir derdim yok
Sadece konuyu saptirmayin iki taraflida ...

Konuyu bu noktalara siz getirdiniz! Çıktılarım hazır , herkes hesabını verecek tarzda konuştunuz, tehdit ettiniz

twittere giriş engellendi vpnsiz girilmiyo diye yazıyorlar bende bi sıkıntı yok, girişte sıkıntı yaşayan varmı?

Benimde arkadaşım Ankara ulaşamıyorum kendisine arkadaşlar yaralıların ya da ölülerin listesi var mı Allah rızası için yardım edin

Back