- Konu Sahibi in vino veritas
-
hayır o ithamlardan biri mahkemeye verecek esas kendini,görecek o zaman anyayı konyayıbeyazgri
iyi misin? git bi hava al istersen, aşırı dezanformasyondan oksijen tüketimin azaldı sanırım.
valla git dünya üzerinde istediğin insana sor, BBC tüm dünyanın kabul ettiği bir kaynaktır. Ahaber vs BBC denklemini her daim BBC kazanır.
o polis trafik polisi bu iki.
polis elbette dur da der geç de der.
ama polisin ve istihbaratın öncelikli görevi böyle bir toplantıda bomba patlamasını önlemektir. önleyemiyorsa da tepki çeker. bu insanların normal bir tepkisidir.
bunun üzerine yaralılara ve ölülere gaz sıkmak, su sıkmak insafa sığmaz.
evet, sen BAKINNNN ŞİMDİ DE ÖLÜ SAYISI FAZLA GÖRÜNSÜN DİYE KAN ARAÇLARINI YAKIYORLAR diye 1 yıl öncesinin fotosunu koyarsan, kapığını da alırsın, güle güle kullan.
o olay ayrıca vahim, sanırım burada kimse yoktur ki kan aracının yakılmasına alkış tutsun. ne yani şimdi bunu bırakıp onu mu lanetleyelim, senin derdin ne?
ayrıca ithamlarına dikkat et, burada kimse PKK'yı savunmuyor. daha düne kadar PKK pazarlıklarına neler dedikleriniz burada yazıyor, çıkarttırmayın tek tek.
kendi agzinla itiraf ediyorsun. madem adam habeeini vermis neden devlet engel olmamis, birsey yapmamis, onlem almamisYokkk pkk da uzantısı hdp de asla yapmazz saray yaptıııı.. Bak bbc de öyle gibi birşey diyorrr..
Adam daha olay olmadan haberini vermiş ama yinede saray suçluuuu
yapmak lazım aslında, kabahat bizde.hayır o ithamlardan biri mahkemeye verecek esas kendini,görecek o zaman anyayı konyayı
var mı BBC'nin yalan söylediğini kanıtlayacak bir şey elinde? varsa çıkar, yoksa mızıldanma.
o tweet'i atan kimdir nedir bilmiyorum.
eğer bombayı PKK ya da HDP yaptıysa, onların bilgisi dahilinde olduysa onların belası için duaya çıkarım, oldu mu? bu arada HDP'li falan da değilim. olsaydım da söylerdim.
buraya yazanların çoğunluğu da değil zaten, bunu bilmekten bile acizsin.
sen anca ilkokul üç terk Türkçenle bir şeyler evele gevele, yalan yanlış haber paylaş.
ben sana bir kaç beden büyük geldim galiba.
Miillet ekran görüntüsü alıyor ben çıktı alıyorum direkt oky. Wireless printer aldık geçenlerde. Oturduğumuz yerden facebook, twitter, kk demeden baskı alıyoruz eşimle. Hayırlı olsun vatana millete.hayır o ithamlardan biri mahkemeye verecek esas kendini,görecek o zaman anyayı konyayı
heh çapım yetmedi diyorsun.Mesajınız alıntılandı mesajı gelip duruyor.. Şu mızıldanana söyleyin kaale bile almıyorum mucukkk ben her vızıldayanı umursamam)))
lütfen yapma artık bu ciddi bi durumAyyy korktummmm:)) birilerinin ifadesi alınacak evet , ben bunu böyle bırakmammmmm benim üljemin başkomutanına, yani o başkomutanın ordusu olan TSK ya kimse terörist şftirası atamaz)))) keşke benide verseler mahkemeye :))))
o terörist denilen mesajı bulsana. bekliyorum.Ayyy korktummmm:)) birilerinin ifadesi alınacak evet , ben bunu böyle bırakmammmmm benim ülkemin başkomutanına, yani o başkomutanın ordusu olan TSK ya kimse terörist iftirası atamaz)))) keşke benide verseler mahkemeye :))))
bu ne ya..
Bir de bu var
Kim bunlar kim?
ben araştırıyorum henüz kesin bilgi yok,
Bir de bu var
Kim bunlar kim?
bekliyorum ben.. bakalım kim terörist demişhayır arkadaş kimse şu askere aslında terörist demeyen, çıksın ortaya, kim ne dedi de evirip çeviriyor lafı? tutturmuş bir terörist dediler diye.
insanlar ölmüş, birisi hala daha uzağa işeme derdinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?