- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Provakasyonmu:) araştırmamak mı:) pkk yı parlatıp devletini tetörist ilan edenler bubunu diyor..BBC muhabiri " polise tepki vermeleri sonrası polis su sıktı " diyormuşşşşş bunu bbc diyormuşşşş... Polise tepki divermeleri sonrası dedikleri, polisi olay yerine sokmamak ve delilleri yok etmek için polislere sopalarla saldırmalarıııııı.. Tabi canım polis kimki bunlara dur desin polis onlar saldırırken bir yrun bizi öldürün demeliydiiiii...
Ayrıca foto bu pkk yandaşlarının ankarada değilde vanda yaktığı kan topkama araçlarına aitmiş.. Ankarada yakılan araçlar için kullanılamazmışşşş...
Yakan kim aynı kişiler simdi yaktıkları araçların değilde geçen sene yaktıklarının resminin kullanılması problem) Allah ım aklımı koru pkk yı nasıl aklayacaklarını şaştılar...
selahattin demirtaş'ın sosyal medya danışmanı olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tweetleri korumalı öncesini göremiyorum.Kim ki bu
beyazgriProvakasyonmu:) araştırmamak mı:) pkk yı parlatıp devletini tetörist ilan edenler bubunu diyor..BBC muhabiri " polise tepki vermeleri sonrası polis su sıktı " diyormuşşşşş bunu bbc diyormuşşşş... Polise tepki divermeleri sonrası dedikleri, polisi olay yerine sokmamak ve delilleri yok etmek için polislere sopalarla saldırmalarıııııı.. Tabi canım polis kimki bunlara dur desin polis onlar saldırırken bir yrun bizi öldürün demeliydiiiii...
Ayrıca foto bu pkk yandaşlarının ankarada değilde vanda yaktığı kan topkama araçlarına aitmiş.. Ankarada yakılan araçlar için kullanılamazmışşşş...
Yakan kim aynı kişiler simdi yaktıkları araçların değilde geçen sene yaktıklarının resminin kullanılması problem) Allah ım aklımı koru pkk yı nasıl aklayacaklarını şaştılar...
selahattin demirtaş'ın sosyal medya danışmanı olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tweetleri korumalı öncesini göremiyorum.
Bak beyaz gri ALLAH RIZASI İÇİN diyorum artık. .Provakasyonmu:) araştırmamak mı:) pkk yı parlatıp devletini tetörist ilan edenler bubunu diyor..BBC muhabiri " polise tepki vermeleri sonrası polis su sıktı " diyormuşşşşş bunu bbc diyormuşşşş... Polise tepki divermeleri sonrası dedikleri, polisi olay yerine sokmamak ve delilleri yok etmek için polislere sopalarla saldırmalarıııııı.. Tabi canım polis kimki bunlara dur desin polis onlar saldırırken bir yrun bizi öldürün demeliydiiiii...
evlerine hirsiz girse polis gec gelse calinan mallarindan dolayi olan ofkelerini polise kusacak insanlar.. can kayiplarinin uzerinden yasanan olaylari nasida aaa ayip tuu yapiyolar ya..Dikkat edin ates bigun sizin yakininiza da dusebilir bakalim o zmn bu kdr metanetli olabilecekmisiniz...He canım he sadece trafik polisine saldırmışlar diğer polislere saygı ile yaklaşmışlar adamlar trafik kelimedine düşman çünkü.. Ahaha ya komedi.. Bak sizin bbc bile polise saldırdıkları itiraf ediyor her ne kadar kibarca saldırıyı " tepki" diye cilalasada..
Provokasyon bile provokasyonluğundan utandı ne diyosunnAkp li olsam senden utanırdım, herkesten önce ben uyarırdım seni yapma komik oluyorsun diye.
evt ama askerimz daglarda bu hainlerde mucadele veriyo catismalr yasaniyo.askerimz sdece bu sekilde sehit olmadi bugune kdr..bunu da hatirlatirim ..eger bunlari görmezden gelip hala bazi seyleri yok sayip isine geldgi gbi konusuyos bnm insanim evet haklisin gercekten sözün bittgi yerdeyiz.Terörden canım terörden. Savaş çok daha asildir. Yatağında veya koğuşunda uyurken kalleşçe vuruluyorsa benim askerim ve buna savaş diyorsa benim insanım sözün bittiği yerdeyiz!
Yokkk pkk da uzantısı hdp de asla yapmazz saray yaptıııı.. Bak bbc de öyle gibi birşey diyorrr..Eki Görüntüle 1652996
bu ne şimdi?
14 15 yaşında kaçakla, taşla, sopayla, cepleri dolu bilyeyle ne işi olur bir çocuğun.Valla ben polise taşla sopayla saldıranlarla kendimi bir tutamicam. Evet benim polisim , benim askerim. Zoruna mı gitti. Ha bu arada Tayyibi dinlemiyorum hele bu aralar hiç bir siyasetçiyi dinlemiyorum.Peki reyhanlida ölen 14 15 yaslardaki cocuklar hakkinda ne dusunuyorsunuz ?Kacakcilik yaparken terorist olmuslardi ve hala faili mechul..ölüm sekli ayni degil mi ? Bakin acı aynı degil mi? Size gore onlar hain onlara gore siz ölen kim? iki taraf..Bunu yapan devletse devlette teroristtir babamsa babamda teroristtir tipki polisi yataginda sehit edenler gibi.. bu arada sehit yumusak adresinin gizlenmesini talep etmesine ragmen gizlenmedi..onun yaninda gencecik bi polis daha sehit oldu buradaki zafiyet kimin? Ayrica tayyibi cok dinliyorsunuz galiba benm polisim bizim askerimiz falan poliste askerde Turkiye sinirlari icinde yasayan herkesin polisi askeridir..!Kimsenin tabulu calisani degil..
Bunlar hep provakasyonnnnnn amaaaYokkk pkk da uzantısı hdp de asla yapmazz saray yaptıııı.. Bak bbc de öyle gibi birşey diyorrr..
Adam daha olay olmadan haberini vermiş ama yinede saray suçluuuu
iyde bu mitingde tas sopa mi vardi. ne alaka. asfaltlarin altlarina bombalaf dosenirken ve bu bilinirken birsey yapmayanlar mi suclu yoksa mitinge gidenler mi? bende tmmob uyesiyim bu mitinge giddbilirdim ama cocugum var gitmedim.14 15 yaşında kaçakla, taşla, sopayla, cepleri dolu bilyeyle ne işi olur bir çocuğun.Valla ben polise taşla sopayla saldıranlarla kendimi bir tutamicam. Evet benim polisim , benim askerim. Zoruna mı gitti. Ha bu arada Tayyibi dinlemiyorum hele bu aralar hiç bir siyasetçiyi dinlemiyorum.
var mı BBC'nin yalan söylediğini kanıtlayacak bir şey elinde? varsa çıkar, yoksa mızıldanma.Yokkk pkk da uzantısı hdp de asla yapmazz saray yaptıııı.. Bak bbc de öyle gibi birşey diyorrr..
Adam daha olay olmadan haberini vermiş ama yinede saray suçluuuu
Ben size reyhanliyi ornek verdim yuvarlak cvplar vermeyin ltfen14 15 yaşında kaçakla, taşla, sopayla, cepleri dolu bilyeyle ne işi olur bir çocuğun.Valla ben polise taşla sopayla saldıranlarla kendimi bir tutamicam. Evet benim polisim , benim askerim. Zoruna mı gitti. Ha bu arada Tayyibi dinlemiyorum hele bu aralar hiç bir siyasetçiyi dinlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?