Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Akp li olsam senden utanırdım, herkesten önce ben uyarırdım seni yapma komik oluyorsun diye.

beyazgri
iyi misin? git bi hava al istersen, aşırı dezanformasyondan oksijen tüketimin azaldı sanırım.
valla git dünya üzerinde istediğin insana sor, BBC tüm dünyanın kabul ettiği bir kaynaktır. Ahaber vs BBC denklemini her daim BBC kazanır.

o polis trafik polisi bu iki.
polis elbette dur da der geç de der.
ama polisin ve istihbaratın öncelikli görevi böyle bir toplantıda bomba patlamasını önlemektir. önleyemiyorsa da tepki çeker. bu insanların normal bir tepkisidir.
bunun üzerine yaralılara ve ölülere gaz sıkmak, su sıkmak insafa sığmaz.

evet, sen BAKINNNN ŞİMDİ DE ÖLÜ SAYISI FAZLA GÖRÜNSÜN DİYE KAN ARAÇLARINI YAKIYORLAR diye 1 yıl öncesinin fotosunu koyarsan, kapığını da alırsın, güle güle kullan.

o olay ayrıca vahim, sanırım burada kimse yoktur ki kan aracının yakılmasına alkış tutsun. ne yani şimdi bunu bırakıp onu mu lanetleyelim, senin derdin ne?

ayrıca ithamlarına dikkat et, burada kimse PKK'yı savunmuyor. daha düne kadar PKK pazarlıklarına neler dedikleriniz burada yazıyor, çıkarttırmayın tek tek.

Şu pkk yı parlatıp devletini hatta başkomutanı terörist ilan edenler yazmasada pişlinlikte sınır olmadığını bize ıspatlamasa..Bu arada Recep Tayyip Erdoğan ın bsşkomutan olduğunu bile bilmekten aviz insanlar bunun yazıyor.. Google yazsa bile öğrenir.. Ams başkomutana dolaylı olarak terörist derken yürk orduduna tetörist deyip pkk yı cilalayanlar bana konuşmadım...
İftiracı kişilik banada ifyira etti:))))

Bak beyaz gri ALLAH RIZASI İÇİN diyorum artık. .
Ortalık çok karışık. Herkes yeterince gergin. Ankara konuşurken Van girmiş işin içine. Şu olay bi açıklansın belli olsun. Kim ölmüş kim yapmış kaç kişi ölmüş. mantıklı mı şimdi o fotoyu kabul etmek. Ankarada yaşanmamış bir olayı aaa ama orda yapılmış haklı kız mi diyelim.
Ölenler PKK LI ise daha beter olsunlar kabul..
Ama orda sedye geçmeye çalışıyor önünde polis arabası, haksızlar mi sence bağırırken.
Kendini koy yerine. Elinde bir sedye

evlerine hirsiz girse polis gec gelse calinan mallarindan dolayi olan ofkelerini polise kusacak insanlar.. can kayiplarinin uzerinden yasanan olaylari nasida aaa ayip tuu yapiyolar ya..Dikkat edin ates bigun sizin yakininiza da dusebilir bakalim o zmn bu kdr metanetli olabilecekmisiniz...

Off psikolojim bozuldu resmen patlama anını izledim parçalar havada uçuşuyor Tam da bu meydan kanlı meydan dedikleri anda patlıyor bomba Yazık çok yazık biz burada neyi tartışsak boş..

Akp hdpyi suçluyor hdp akp yi.. Ben her ikisinin de parmağı olduğunu düşünüyorum. Terörü sandıkta siz bitireceksiniz demiyor muydu birileri? Demekki bunlar birbirleriyle danışıklı dövüş içinde...
Gencecik canlar gitti yazık Allah rahmet eylesin

Terörden canım terörden. Savaş çok daha asildir. Yatağında veya koğuşunda uyurken kalleşçe vuruluyorsa benim askerim ve buna savaş diyorsa benim insanım sözün bittiği yerdeyiz!
evt ama askerimz daglarda bu hainlerde mucadele veriyo catismalr yasaniyo.askerimz sdece bu sekilde sehit olmadi bugune kdr..bunu da hatirlatirim ..eger bunlari görmezden gelip hala bazi seyleri yok sayip isine geldgi gbi konusuyos bnm insanim evet haklisin gercekten sözün bittgi yerdeyiz.

ortalık karışacak yine, OLUK OLUK KAN AKACAK lafı tt olmuş

bu ortam da bu seçimler nasıl yapılacak bilmemiyorum

14 15 yaşında kaçakla, taşla, sopayla, cepleri dolu bilyeyle ne işi olur bir çocuğun.Valla ben polise taşla sopayla saldıranlarla kendimi bir tutamicam. Evet benim polisim , benim askerim. Zoruna mı gitti. Ha bu arada Tayyibi dinlemiyorum hele bu aralar hiç bir siyasetçiyi dinlemiyorum.

iyde bu mitingde tas sopa mi vardi. ne alaka. asfaltlarin altlarina bombalaf dosenirken ve bu bilinirken birsey yapmayanlar mi suclu yoksa mitinge gidenler mi? bende tmmob uyesiyim bu mitinge giddbilirdim ama cocugum var gitmedim.

Yokkk pkk da uzantısı hdp de asla yapmazz saray yaptıııı.. Bak bbc de öyle gibi birşey diyorrr..
Adam daha olay olmadan haberini vermiş ama yinede saray suçluuuu
var mı BBC'nin yalan söylediğini kanıtlayacak bir şey elinde? varsa çıkar, yoksa mızıldanma.
o tweet'i atan kimdir nedir bilmiyorum.
eğer bombayı PKK ya da HDP yaptıysa, onların bilgisi dahilinde olduysa onların belası için duaya çıkarım, oldu mu? bu arada HDP'li falan da değilim. olsaydım da söylerdim.
buraya yazanların çoğunluğu da değil zaten, bunu bilmekten bile acizsin.
sen anca ilkokul üç terk Türkçenle bir şeyler evele gevele, yalan yanlış haber paylaş.
ben sana bir kaç beden büyük geldim galiba.

Ben size reyhanliyi ornek verdim yuvarlak cvplar vermeyin ltfen he vala iki kardesimde asker ,esim polis ve suan 1.teror bolgesindeyiz sahsen sizin gibi birinin polisi ve askeri olmalari zoruma gitti!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…