• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.

Yok barıs mıtıngı degıldı, Kurt propagandası yapılıyordu

Malatyadan, zonguldaktan, Nevsehırden, Istanbuldan, Kastamonu ve daha nıce ilimizden gelenler ve ölenler özellikle Turk bayraksız gelmısler.

Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.
Artık hayatta değil aynı şekilde görümcemin komşusunun kızı da hayatta değil daha yirmili yaşlarındaydılar ve ülkelerini seven gençlerdi.
ankaradaki-katliamda-olenlerden-9u-malatya-kafilesinden-DHA-808db7a10bd04cd969409052d9d7c46a-1-t.jpg

H
Hayır ıkı gun sonra bombacıların Isıd mılıtanı oldugu ortaya cıkacak zaten tum delıller onları ısadert edıyor , acaba o zaman ne dıyecekesınız. O zaman da ısıd ıle pkk ısbırlıgı yapmıs kendı kendılerını patlatmıslar dersınız
Her ikiside terörist allah lanet etsin PKK yı işidi destekleyeni!

Allah rahmet eylesin tüm gençlere,Ailelerini düşünemiyorum bile,ne acı.
Kim yaptı tartışmaları çok gereksiz geliyor artık bana.
Bu ülkede hiçbirimizin can güzvenliği yokken,çocuklar mezara girerken kimin yaptığına bakmıyorum artık.
Aklımda almıyor zaten.

Allah rahmet eylesin. Ailelerine de sabır versin inşallah. içim parçalanıyor bu haberleri görünce......
Ne zaman bitecek bu hainlik bu kin bu nefret Oysaki sadece barış kardeşlik için toplanmışlardı.
Allahım ne olur gör bunları yapanların yanına kar bırakma barış kardeşlik ve gerçek duyguları savunanların yanında ol

INŞALLAH BARIŞ BARIŞ VE BARIŞ
SONUNDA BARIŞ VE KARDEŞLİK KAZANACAK
Barış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!

Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,
Boşversene, at gözlüğü takanlar kaptırmışlar kendilerini tek bir doğru var deyip peşinden gidiyorlar. Önemli olan karşıt görüşte de olsa doğru söyleyeni desteklemektir. Ben bu şekilde yetiştim, karşımdakinden de bunu görmek isterim.

Barış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!
hiç bir insan ölmeyi haketmiyor.hepsine kürdüne türküne çerkezine ermenisine her ırktan sivil ve askerine üzülüyorum üzülmemiz lazım.bu barış mitinginde tek ırk yoktu ırkçı yoktu barış isteyen ölüm istemeyen insanlarımız vardı. Tek suçları buydu sanırım BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK. ..

Ankara’da miting öncesi patlama: 20'ye yakın insan hayatını kaybetti

10.10.2015 10:15
ankara-da-miting-oncesi-patlama-20-ye-yakin-insan-hayatini-kaybetti-78880-5.jpg

AKP'nin başlattığı savaşa karşı KESK, DİSK, TMMOB ve TTB'nin düzenlediği "Barış Mitinginde" hünez nedeni bilinmeyen iki büyük patlama meydana geldi. Ankara Tren Garında toplanan ve Sıhhiye'ye yürümeye çalışan kitlenin toplanmaya çalıştığı Gençlik Parkı bölgesinde yaşanan patlamalarda yaralıların olduğu belirtiliyor.

IMC TV'nin geçtiği habere göre 20'ye yakın insanın hayatını kaybettiği, sayının artabileceği ifade ediliyor.

Polis, patlamalar sonrası alana ambulanstan önce gelen TOMA'lar eşliğinde saldırıya uğrayan kitleye gaz bombalarıyla ikinci saldırıyı gerçekleştirdi.

Ayrıntılar geliyor...
Haberin ilk cümlesine dikkat edin miting neye karşı yapılmış!

Sehıt edılmesın dıye alanlara gıttı ınsanlar. Bunu anlamak ıstemıyorsunuz sanırım. Bırakın HDP yı cıkarın ordan ya kalanlar ne olucak, onlarda mı vatan haını terörist. Insanları barıs olsun ınsanlar ölmesın, sıvıller askerler ölmesın dıye gıttı o alanlara .

Oradan tesadüfen geçen,gerçekten ülkesini seven gerçek Atatürkçü gerçek chpli olan bütün ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.( yaşım 40 hayatımda hiç sol partiye oy vermedim) Benim gibi düşünmeyen benim gibi giyinmeyen ama adamın dibi bir sürü sol görüşlü arkadaşım kuzenlerim var.Şucu bucu farketmez, düsturum ;kutsalıma vatanıma bayrağıma saygısı olan herkese saygım vardır.Ordaki hdplilere de kusura bakmasın hiçkimse üzülemiyorum.

Cenazede HDP ve PKK'ya tepki
Ankara'da hayatını kaybeden Ahmet Karturlu’nun tabutunun üzerine bayrak serilmek istenince HDP ve PKK'ya tepki gösterildi.
c_4445.jpg

Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden Vahdettin Özkan, Selim Örs, Azize Onat, Cemal Avşar ve Ahmet Karturlu için Ümraniye Yavuz Selim Camii’nde cenaze törenine düzenlendi. Düzenlenen törene Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Oğuz Kağan Salıcı ve bir çok vatandaşlar katıldı.

TÜRKÇE VE KÜRTÇE AĞITLAR

Düzenlenen cenaze töreninde yakınları tabutların başında Türkçe ve Kürtçe ağıtlar yaktı. Törene katılan yüzlerce kişi attıkları sloganlarla Ankara’daki bombalı saldırıya tepki gösterdi.
ÖCALAN BAYRAKLARI

Törene katılan bazı vatandaşların elinde Abdullah Öcalan bayrakları olduğu görülürken, bazı cenazelerin üzerine de terör örgütü PKK’nın bayrakları serildi.
"BENİM BABAM ONLAR YÜZÜNDEN ÖLDÜ"

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden üç çocuk babası 43 yaşındaki Ahmet Karturlu’nun tabutunun üstüne de terör örgütü PKK bayrağının renklerini taşıyan bez parçaları serilmek istendi. Ancak bu sırada devreye giren oğlu Harun Karturlu, “İstemiyorum sermesinler, benim babam onlar yüzünden öldü” diyerek duruma tepki gösterdi.
http://www.ensonhaber.com/cenazede-hdp-ve-pkkya-tepki-2015-10-12.html

Neden PKK bayrağı sermek istemişler bunu sermek isteyenler kim sokaktan geçen insanlar mı?

benim şurda iyi oldu üzülmüyorum diyenlerden çok çok daha iyi olan, tanıdığım en iyi kalpli dürüst arkadaşım 5 dk ile patlamadan sağ kurtuldu, yaralı arkadaşlarına yardım etmeye çalışırken üstüne gaz sıkıldı, su sıkıldı. Hala neyden bahsediyorsunuz siz ya?? zerre vicdanınız zerre insanlığınız yok, hangi dinde var bu ya

Oradan tesadüfen geçen,gerçekten ülkesini seven gerçek Atatürkçü gerçek chpli olan bütün ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.( yaşım 40 hayatımda hiç sol partiye oy vermedim) Benim gibi düşünmeyen benim gibi giyinmeyen ama adamın dibi bir sürü sol görüşlü arkadaşım kuzenlerim var.Şucu bucu farketmez, düsturum ;kutsalıma vatanıma bayrağıma saygısı olan herkese saygım vardır.Ordaki hdplilere de kusura bakmasın hiçkimse üzülemiyorum.
Oradan tesadufen gecenlere bassaglıgı ama o alanda barıs ıcın bulunanlara oh olsun öylemi

Back