• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada bakıcı mı kreş mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yelizilbey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
7
0
86
45
İstanbul
15 aylık kızım var. Eylül de işe başlıyorum, öğretmenim. Kızımı kreşe mi gödersem, bakıcı mı tutsam karar veremedim. Güvendiğim birisi olsa bakıcı diyeceğim ama hiç tanımadığım birine kızımı evimi özelimi emanet edip gitmektense daha kalabalık bir ortam olan kreşin güven açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. siz ne dersiniz tecrübeli annelerin tavsiyesine ihtiyacım var.Lütfen ARKADAŞLAR BANA BİR TAVSİYEDE BULUNUN.

15 aylık kızım var. Eylül de işe başlıyorum, öğretmenim. Kızımı kreşe mi gödersem, bakıcı mı tutsam karar veremedim. Güvendiğim birisi olsa bakıcı diyeceğim ama hiç tanımadığım birine kızımı evimi özelimi emanet edip gitmektense daha kalabalık bir ortam olan kreşin güven açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. siz ne dersiniz tecrübeli annelerin tavsiyesine ihtiyacım var.Lütfen ARKADAŞLAR BANA BİR TAVSİYEDE BULUNUN.
bende aynı düşüncedeyim kreşte biri görmezse biri görür evde tek başına ne yapar bilinmez üstelik kreşler adı lekelenir korkusuyla bazı şeyleri göze alamaz valla ben evimi kimseye emenet edemema.s.

bebeğim yok ama bence kreş. güvenilir biri olmadıktan sonra bakıcının anlamı yok. çok iyi kreşler var ankarada. hem içiniz rahat eder.

bence zorunda olmadığı sürece,verme kreşe vea bakıcıya,ama tabiğiki sen bilirsın,en azından çocuk konuşabilene kadar,allah korusun benim başima gibi şeyler gelirse minik nasıl anlatıcak,çok ufak,ama karar senin

Back