buna dikkat etmemiştim. bana laf eden kendi demiş gidin bu ülkeden diye.oooo. İyiymiş, ya sev ya terk et diyorsun yani. Türbanlılar İran'a dendiğinde kızmak yok ama.
Ne farkın kaldı şimdi?
Madem ki mantıklı bir sav öne süremiyorum o halde git istediğin yerde yaşa derim sığlığına çekmenin manası var mı tartışmayı.
Her şeyden önce eğitimli genç bir kadına yakışmıyor. Aldığınız eğitim ve şurada harcadığınız mesai size kahve muhabbetinden daha ileri düzeyde bir şeyler kazandırmış olmalı.
Diğer yazdıklarına gelince...
Üç gün sonra demokrasi yazacaksınız, halkın iradesi yazacaksın, yazma. Şu yazdıklarından sonra esprisi yok. Sen diyorsun ki benim üzerime su sıkabilirler, hayır sen kendin dedin, ben sokağa çıkmam diye.
Benim üzerime su sıkıyorlar. Benim adıma karar verme.
Çünkü ben ileride gün olup devran döndüğünde senin üzerine su sıkmasınlar diye de çıkıyorum o sokağa.
Dediklerimin hangisi teoride güzel de pratikte uygulanabilir değil. mervecikle olan yazışmadan kopya çekmezsen sevinirim.
Demokrasi gayet Türkiye'de uygulanabilir bir yöntem. 1923'ten bu yana kör topal idare ediyoruz işte. Dünyada zibilyon tane devlet uygulamayı beceriyor da s...tir et zaten bize olmaz bu deyip Hilafet ilan edelim istersen?
Anlamadığın konu şu güçlü yönetim...
Amerikada polis zencileri öldürdüğünde hiçkimse amannn yeter ki güçlü bir yönetimimiz olsun yeter ki devletimize halel gelmesin demez. Sokağa çıkar.
Ha Polis zenci öldürmeye devam
ama insanlar da sokağa çıkmaya devam eder.
Bak bu adamlar Dünya İmparatoru.
Yani bu işler A Haber dinlemekten az biraz daha derinlikli.
Eğer ben zulme uğrayıp da sokağa çıktığımda ülkeme leş kargaları üşüşüyorsa bunun sorumlusu ben değilim, zulm edendir. Zulm etmeseydi sokağa çıkmazdım. İlliyet Bağı buradan başlıyor.
Bu kadar güç sevici olmayın.
Şu dediğinin mini etek giymeseydi tecavüze uğramazdı mantığından farkı yok.
boşuna demiyorum kendinle çelişme diye. pes