Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminSimdi izliyorum haberlerde 5 kisi olmus insallah artmaz sayiAllah belalarini versin ya kan akitmaktan bikmadilar Allah rahmet eylesin olenlere
![]()
Genelkurmay'ın ve kuvvet komutanlıklarının ortasında patlama oluyor, güçlü türkiyeydik değilmi.
Yayin yasagi da geldigine gore artik rahatca unutabiliriz.!Oyle deme simdi mit in kelle koltukta is yaptigini iddia edenler gelecek.. cehaletin bu kadar ukalaca haykirildigi kac ulke var bilemiyorum.. neyse dun bu ulkeden gitmek isteyenlere cemkirenler buraya da gelse keske.. litfin ilkimizi kitilimiyin..
Yayin yasagi da geldigine gore artik rahatca unutabiliriz.!
sebeb olanlar utansınBiraz sonra kaç kişi öldü patlama oldu siz hala hükümeti karalayip siyaset yapıyorsunuz utanincilar gelir.
bunu ofis ile hep konuşuyoruz o yakında gidecek inşallah ama ben ülkem dışında bir yerde nefes almam gibi hissediyorum gerçi ülke Arabistana döndü bu halde de nefes alınamıyor ama ben Türkiye dışında mutlu olamam, biliyorum manyağım. Ancak eğer gitmek isteyen varsa bence gitsin kendini kurtarsin.Şu bdv de konu açan bir arkadaş vardı,
Türkiyeden ayrılıyoruz diye. Gerçekten onun yerinde olmak isterdim.