sbalm gideriz tabi, de msn verilmiyosa sakata gelmeyelim silmesinler bizi
ben de yeni üyeyim sırf bunun için girdim. özel bölgelerimi nasıl açıcamı düşündükçe fena oluyorum :18: inan sırf bu yüzden önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye 2 yıldır erteliyorum. ilk seans bi geçse o kadar büyük bi yük kalkacak ki üzerimden. ama 1200 1500 de çok yaa....
Canlarım fiyat ucuz gelmiş size sanırım ama ortalama fiyatlar bu şekilde
cevap beklerken de sıkılmışsınız sanırım. Ben ilk seansımı kızılayda bir polikinlikte yaptırdım ikincisinde de daha güvenli olduğunu düşündüğüm için şans eseri öğrendiğim özel bi hastanede yaptırdım. Tamamen güvenilir bir yer anlıcanız. Kullanılan cihazları nd-yag ve alex in ikisinin de birlikte uygulanabilidği tek bir cihaz ve Ankda bildikleri kadarıyla bir tek orada varmış. Cihaz da son model sanırım çünkü çok hızlı, saniyede yaptığı atış sayısı fazla olduğundan önceki gittiğim poliknliğe göre daha da detaylı ve dikkatli yapılmasına rağmen iki kat daha çabuk sürede bitti seansım.
Ben genital bölge+tüm bacaklar+yarım kol(dirsekten 4parmak yukarısnına kadar)+bıyık+göbek çevresi(çok az bi alan)+koltuk altlarına yaptırıyorum.
Henüz 2.seansı bitirdiğim için kalıcı sonuçlar olur mu bişey diyemiyorum,ama umutluyum
Genital bölgeniyi açmak konusunda ben de sizler gibi endişeliydim. Ben annemin yanında bile giyinip soyunamayan bir insanım hatta, ama sonuçları düşününce insan motive ediyor kendini. Sonuçta ordaki tüm kıllardan kurtulmuş olucaz sonsuza kadar. İnce ipli bir iç çamaşırıyla da yapılabilceğini sanmıyorum hiç. çünkü normalde bile o bölgeye uygulama yapması biraz uğraştırıcı oluyor. Kalça arası çatala kadar tamamen tarıyorlar bölgeyi, görebildikleri ne kadar kıl varsa yani.
Acı konusunda da şunu diyebilirim, ben hayatımda sadece iki kez agda yaptım genital bölgeme, acısından ölüyodum diyebilirim, ama lazerde yüksek dozdan uygulamalarına ragmen hiç sıkıntı yaşamadım,sadece birazcık dişlerimi sıktım, o da 5-6dk falan sürüyo zaten. Hem acısı çok gelirse dozu da düşürebiliyorlar söylendiğinde
bilmem anlatabildim mi
Biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Sormak istediğiniz bişi varsa hemen sorun buralardayım
msj atma hakkım olunca da özelden yerin ismini yazarım size