Ankarada agdaci ariyorum :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
832
Puanlar
73
Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :(
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :( :(

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:(

Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :KK43:
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :KK43: :KK43:

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:KK43:
Ankara da sezenler de tuana kuaför var, oranın ağdacısı ayrı odası var, o bayanın adını hatırlamıyorum şuan..
Ben gerçi Ankaradan taşınalı 9 ay dan fazla oluyor ama internetten bakın isterseniz, arayıp sorun bir.
Hem temiz hemde pratik biridir.. Nuran yada Nuray öyle bir adı vardı, randevulu çalışıyordu..

Back