Bu killarla başım dertte :( nolur bi fikir verin

Evde lazer cihazlari var su taksitcilerden 100 er lira taksitle bile alabilirsin gecen hafta denedim kolumun bi kismina dokuldu baya iyi bisi ben lazer yaptirdim ihtiyacim yok ama almayi dusunuyorum annem icin

Lazer icin bekarim dogum yapinca tekrar cikiyor diyolar cesaret.edemiyorum :(

lumea kıl çıkmasını durdurmuyo sadece uyutuyo yazıyo internette diye almamıştım. normal lazerde düzenli bi yıl yaptırınca yaptırınca bidaha çıkmıyo ya lumea da mı öyle yoksa süreklilik mi gerek yıllarca biliyo musun cherrycim

Yaklaşık üç ayda tekrar çıkıyor bırakınca. Ama malesef merkezlerde yapılan lazer de kesin çözüm değil. İkisini de denedim, lumea daha mantıklı geldi bana.

Yaklaşık üç ayda tekrar çıkıyor bırakınca. Ama malesef merkezlerde yapılan lazer de kesin çözüm değil. İkisini de denedim, lumea daha mantıklı geldi bana.
tabi eğer merkezde yapılandan sonra yine çıkıyosa lumea çok çok daha mantıklı haklısın

Lazer en en en iyisi.. Ağdayla kararan cildim yeniden eski haline döndü kıl dönmelerim bitti ama tabi lazer yapılırken tırnaklarımı kırıyorum acıyla ama olsun keşke daha önceden yaptırsaymışım

Ağda en güzeli ya .
Her ay gidiyorum her yerime en fazla yarım saatte yapıyor . Evet biraz canım açıyor ama sonra bir ay tertemiz oluyor :)
Acısız tek işlem jilet o da erkek gibi çıkarıyor zaten .

Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :KK43:
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :KK43: :KK43:

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:KK43:

lazer tavsiye ederim ama maddi durumun şuan uygun değilse lazere, kuaförde ağdaya git en rahatı o. Ben lazere gidiyorum ama lazerden önce kuaförde ağda yaptırıyodum şimdi ağdanın acısını arar oldum sadece ağda ilk seferler acıyodu sonra alışıyosun korkulacak utanacak bişey yok sen yat o alsın :kahve:

lazere gttim seneler oldu hala tek kılım yok

çene bölgemdeki hafif yenı yenı cıkanlar için de philips lumea aldım cok da memnunum

ben lazer yaptırmıştım ama tvde reklamını gördüğüm bi ürün var, 2 ayda dudak üstünde bile etkin sonuç diye, adı gelmedi aklıma, yaptırmamış olsam onu denerdim sanırım
lazerden memnun kaldınız mı? Bi de yaptırırken canınız acıdımı

Lazer icin bekarim dogum yapinca tekrar cikiyor diyolar cesaret.edemiyorum :KK43:
Bende bekarim ayrica diyolar soyluolarla olmaz ki kendin deneyimle kisiden kisiye degisir ben hormon bozukluguna bagli killiyim tedavide olmadim lazerimi oldum mis gibi geziorum onceden agdadsn bir gun sonra kokleri cikardi

Bende lumea var
Kildan tuyden eser yok
Pahali ama her kurusuna deger
Lumeanin omru ne kadar kortusu bitiyo diyr okumustum bi kere remigton daha uzun omurlu kullanilabiliyomus galiba bende almak istiyorum pkoya bagli killanmalarim var biktim artik her ay bir saat epilaayonla almaya calisiyorum

lazerden memnun kaldınız mı? Bi de yaptırırken canınız acıdımı
Memnun kaldım ama acıdı, değer mi acıya bence değer, herkesin acı eşiği farklı, benim çok acıdı, senin az acır inşallah, bi de hamile kaldım arkasından çok rahatlık valla, hiç düşünmüyosun kıl tüy

Bende bekarim ayrica diyolar soyluolarla olmaz ki kendin deneyimle kisiden kisiye degisir ben hormon bozukluguna bagli killiyim tedavide olmadim lazerimi oldum mis gibi geziorum onceden agdadsn bir gun sonra kokleri cikardi
Hormon bozukluğuna rağmen lazer ile sonuç alabilmeniz çok güzel. Hangi cihaz acaba?ben de de aynı durum var ve benim tamamen bitmedi. Benim yaptirdigim cihaz Alex di.

Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim :KK43:
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik :KK43: :KK43:

Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir:KK43:
Kuaförü de tavsiye üzerine seçin. Çünkü bazıları çok özensiz ve sert hareketlerle hem acıtıyor hem de cildin kızarması ve kasinmasina neden oluyor.

Evde kullanılan lumea dan çok memnunum. Işıklı epilasyon.

Aci veriyor mu ve kendiniz yaparken rahat oluyor mu?
bende düşünüyorum. Buz lazer ve lumea arasinda kaldim. Bacaklarim özellikle pütür pütur rahatsiz oluyorum

Bende lumea var
Kildan tuyden eser yok
Pahali ama her kurusuna deger
Ya lumea Alıcam bende ama iki farklı versiyonu var atış sayısı fark ediyor sanırım. Sizdeki hangisi? Bikini bölgesine kullandınız mı? Bide ne kadar surede çıkıyor tuyler? Memnunum diyince sormak istedim:)

Alex cihaz ama soyle kesinlikle inandiginiz guvendiginiz insanlara yaptirin ben paket olarak aldim bi yerden tuylerim azaldi bitmedi sonra suphelendim zaten son 2 seansimdi tabi israr ediyorlar devam et die buldular enayiyi kabul etmedim memnun kalmadigimi vs soledim seansa aldilar ama baska bir odaya soktular megersem o odadaki alex cihaz en son ve garantili bitiren cihazmis dusunun 12 ay boyunca girdigim aleti tahmin edebiliosunuz tabi ... tavsiye uzerine baska bir yer gittim evet pahali ve seans basi ucret aliyorlar eski gittigim yerdeki makinanin resmini cektim en son seansimi yaptiklarini ama eskiyle yapmadilar son seanslarimi ne dese begenirsiniz butun seanslarini bu makinayla yaptilarsa burda olmaman lazimdi suan benim kullandigim makina bu demezmiiiii

Back