Bu killarla başım dertte :( nolur bi fikir verin

Aci veriyor mu ve kendiniz yaparken rahat oluyor mu?
bende düşünüyorum. Buz lazer ve lumea arasinda kaldim. Bacaklarim özellikle pütür pütur rahatsiz oluyorum
En yüksek derecede az acıyor. Çok hassassan derecesini düşürenilirsin. Çok rahat yapılıyor. Özel bölge 1 dakika sürüyor. Tekrar çıkıyor kıllar ama çok zayıf ve çok geç.

Bence epilasyon yaptirabikirsin artik fiyatlar gayet uygun ve uzun. Süre taksit yapıyorlar

Ya lumea Alıcam bende ama iki farklı versiyonu var atış sayısı fark ediyor sanırım. Sizdeki hangisi? Bikini bölgesine kullandınız mı? Bide ne kadar surede çıkıyor tuyler? Memnunum diyince sormak istedim:)

Duzenli kullaninca tuy geri cikmiyor
Bikini bolgesi icin ozellikle almistim
Cunku kuafore gidemiyorum utancimdan
Evde de istedigim gbi olmuyordu tam sorun
Ama aldim rahat ettim
250.000 atisli
Omur boyu herkese yeter yani

Duzenli kullaninca tuy geri cikmiyor
Bikini bolgesi icin ozellikle almistim
Cunku kuafore gidemiyorum utancimdan
Evde de istedigim gbi olmuyordu tam sorun
Ama aldim rahat ettim
250.000 atisli
Omur boyu herkese yeter yani
Cok tesekkur ederim cevap icin

lumea kıl çıkmasını durdurmuyo sadece uyutuyo yazıyo internette diye almamıştım. normal lazerde düzenli bi yıl yaptırınca yaptırınca bidaha çıkmıyo ya lumea da mı öyle yoksa süreklilik mi gerek yıllarca biliyo musun cherrycim

Bende ayni.seyi.duydum kuzum :KK43:
Ben konu açtım orda detaylı yazan arkadaşlar var bakabilirsiniz benim 3. Seans oldu çok memnunum kılları uyutsun aylarca kıllarla uğraşmıyorsun hep elinin altında istediğin zaman yapıyorsun ;)

Ben konu açtım orda detaylı yazan arkadaşlar var bakabilirsiniz benim 3. Seans oldu çok memnunum kılları uyutsun aylarca kıllarla uğraşmıyorsun hep elinin altında istediğin zaman yapıyorsun :KK66:
hmm ben haftada bi yapmak gerek sanmıştım epilatör gibi. aylarca uğraşılmıyosa süpermiş :KK5:

Ben konu açtım orda detaylı yazan arkadaşlar var bakabilirsiniz benim 3. Seans oldu çok memnunum kılları uyutsun aylarca kıllarla uğraşmıyorsun hep elinin altında istediğin zaman yapıyorsun :KK66:

Konu linki atabilir misin buraya

Su lumea nasil kullaniliyor arkadaslar merak ettim jiletten sonra mi uyguluyorsunuz yoksa agdayla aldiktan sonra mi
Ben lazere gidiyorum gunde 5000 kere yaziyorum ki daha sonuc almadim:(
Lazer olmazsa lumea hakkinda kucuk bi arastirma yapip alacagim yeterince para harcadim fakat tamamen kurtulmak icin yine harcarim.
Canim tatli agda yapamiyorum:(
Bunlardan cozum bulamazsam kuafore gider sir agda yaptiririm

Benim arkadasim internetten bilindik bi siteden 900 kusure aldi bide boldurdu kredi kartina 250 000 atislikti onunkide.. evet tuyler kisa olacak normal epilasyona gidior gibi ....

Back