- 14 Mart 2008
- 6.050
- 5.180
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için , ben müşteri hizmetlerini aradığımda kapatıldı denildi emin olamamıştım doğru söyleyip söylemediğine..Evet hala ikiside duruyor yanyanalar.hacaalanına gidince dikkatimi cekmişti
Evet hala ikiside duruyor yanyanalar.hacaalanına gidince dikkatimi cekmişti
Pursakların girişinde opet petrolün yanındanerede tam olarak ben hiç görmedim.
şimdi hatırladım.Pursakların girişinde opet petrolün yanında
Çok teşekkür ederim cevabınız için , ben müşteri hizmetlerini aradığımda kapatıldı denildi emin olamamıştım doğru söyleyip söylemediğine..
şimdi hatırladım.
https://goo.gl/maps/7M59HsYQzc32
siz bence direkt mağazayı arayın.
haritada yanyanalar, numaraları çıkıyor.
Teşekkür ederim ilginiz içinhavaalanına giderken yakın zamanda iki magazayıda gördüm kapalı degillerdi
havaalanı yolundalar ikiside duruyorMerhaba bayanlar ;
biliyorum bu bir dert değil ama burada en çok cevap yazılacağını düşünüyorum diğer tarafta konular havada kalıyor
Pazar günü için Ankaraya eşim ben ve bir evli çift daha gezmek için gidicez ancak bizim amacımız daha çok mağazaların outletlerini gezmek sonrasında Anıtkabir' e uğrayıp evimize dönmek.
Şimdi defacto outlet mağazası daha öncesinde fabrika satış mağazası ya da depo gibi çok büyük bir yermiş hala öyle bir yer var mı ? Hemen yan tarafında yine LCW'nin outlet mağazası varmış doğru mu ?
Kısacası nerelere gidebiliriz bilgi edinmek istiyorum,
Vaktinizi aldım kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. peki şurayı da görmeden gitmeyin dediğiniz bir yer var mı ?havaalanı yolundalar ikiside duruyor
Teşekkür ederim.A city de mi bulunuyor nike ve mavi outletleri ?Biz eşimle mavinin outletine çok takılırız. Bazen baya uyguna, bazen de maviye göre uyguna buluruz kot tişört vs. Ha bir de nike'ın fabrika satış magazaları var, orada da baya güzel şeyler oluyor haftasonları. Acity nindi sanırım altında defactonun outleti var orası iyi baya, pursaklardaki bence pek de uygun değil, piyasa düzeyinde fiyatlar.
Bence Ankamall avm yide gezinTeşekkür ederim. peki şurayı da görmeden gitmeyin dediğiniz bir yer var mı ?
Teşekkür ederim. bunun dışında Ankara' da kale varmış sanırım o tarz yerler nasıldır , kusura bakmayın fazla sordum amaBence Ankamall avm yide gezin
bence ankaranın en sıcak en güzel alışveriş merkezi
Teşekkür ederim. peki şurayı da görmeden gitmeyin dediğiniz bir yer var mı ?
Teşekkür ederim.A city de mi bulunuyor nike ve mavi outletleri ?
AAAA kalesiyi gezmeden bencede gitme canımTeşekkür ederim. bunun dışında Ankara' da kale varmış sanırım o tarz yerler nasıldır , kusura bakmayın fazla sordum ama
Merhaba bayanlar ;
biliyorum bu bir dert değil ama burada en çok cevap yazılacağını düşünüyorum diğer tarafta konular havada kalıyor
Pazar günü için Ankaraya eşim ben ve bir evli çift daha gezmek için gidicez ancak bizim amacımız daha çok mağazaların outletlerini gezmek sonrasında Anıtkabir' e uğrayıp evimize dönmek.
Şimdi defacto outlet mağazası daha öncesinde fabrika satış mağazası ya da depo gibi çok büyük bir yermiş hala öyle bir yer var mı ? Hemen yan tarafında yine LCW'nin outlet mağazası varmış doğru mu ?
Kısacası nerelere gidebiliriz bilgi edinmek istiyorum,
Vaktinizi aldım kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.
Defacto duruyor kapandi lcw.Çok teşekkür ederim cevabınız için , ben müşteri hizmetlerini aradığımda kapatıldı denildi emin olamamıştım doğru söyleyip söylemediğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?