• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ?

bence ankaradaki tek outlet a city. içindeki mağazaların normal fiyatlarıyla karşılaştırınca gayet ucuz olduğunu zaten anlarsınız.

anıtkabire zaten gidecekmişsiniz,onun dışında hamamönü ve ankara kalesine (özellikle hamamönü) giderseniz bence bir haftasonu kaçamağı içşn gayet yeterli olur. :)

iyi tatiller :)

Kale tabi ki
Ankara Kalesi'ni ve içerisini görmeden, gezmeden Ankara'dan ayrılınmaz..
Vakit bulabilirseniz Tunalı Hilmi caddesi ve Kuğulu Parkı da tavsiye ederim.
Anıtkabir'e gidecekseniz yakınında Bahçelievler var 7. caddede de baya hesaplı mağazalar ve butikler de var ve de çok canlı ve keyifli bir caddedir güzel yemekler de yersiniz.

Evet tabi Anıtkabire gitmeden olmaz Atamızı ziyaret edeceğiz Kuğulu park da olabilir dediğiniz gibi not ediyorum hepsini teşekkür ederim :KK15:

siz kaç gün ankarada olacaksınız?

acity'nin yeri ters biraz. ayrıca öyle çok outlet değildir yani ben kaç kere gititm öyle aman aman ucuz bişey yok. adı outlet bence sadece.

Biz günü birlik gidiyoruz malum pazartesi iş var çünkü pazar sabah erkenden yola çıkıp gece döneceğiz. dediğiniz gibi bir yerse gerek yok orda vakit kaybetmeye. teşekkür ederim :KK49:

AAAA kalesiyi gezmeden bencede gitme canım

Tamamdır kale gezilecek not ettim teşekkür ederim :KK16:

En güzel derdiniz bu olsun güzel çift.

Teşekkür ederim hayatımızda hepimizin en büyük derdi böyle olsun inşallah :KK200:

bence ankaradaki tek outlet a city. içindeki mağazaların normal fiyatlarıyla karşılaştırınca gayet ucuz olduğunu zaten anlarsınız.

anıtkabire zaten gidecekmişsiniz,onun dışında hamamönü ve ankara kalesine (özellikle hamamönü) giderseniz bence bir haftasonu kaçamağı içşn gayet yeterli olur. :)

Bencede özellikle madam moss cok ucuz.

Defacto duruyor kapandi lcw.
Outlet olarak
Optimuma
Acitiye gidin
Ben bugun gidecegim :)
Armada,cepa,kentpark,ankamall pahali bilginiz olsun
Yani pahalı olmasını istemiyoruz çünkü bulunduğumuz şehirdende pekala alabiliriz onları zaten teşekkür ederim :KK36:

Evet Ankara kalesini söyledim şimdi eşime sizler dedikten sonra çok sağolun not alıyorum hepsini :KK68:

Defacto duruyor kapandi lcw.
Outlet olarak
Optimuma
Acitiye gidin
Ben bugun gidecegim :)
Armada,cepa,kentpark,ankamall pahali bilginiz olsun

optimum a gitmesinler ya bişey yok bence
benim evim yakın diye hep oraya gidiyorduk ama bana kalırsa fiyatlar gayet ankamall deki mağazalara yakın.

acity de uygun fiyatlı alışveriş yaptığım oldu ama oranın da boyner i falan iyice karman çorman

Yani pahalı olmasını istemiyoruz çünkü bulunduğumuz şehirdende pekala alabiliriz onları zaten teşekkür ederim :KK36:

şehriniz Eskişehir görünüyor

açıkçası bana Eskişehir'den Ankara'ya de facto outlet için gidilmez gibi geldi çünkü oralarda da hem bu mağazalar hem de yerel mağazalar var

Denizli Aydın vs civarında ya da ege ye inerken vs outletler var

ama oralarda da markalı değil gerçek pamuklu ama markasız şeyler hem kaliteli hem güzel

Ankara'ya gezmeye gidip alışveriş de yanımıza kar kalsın diyorsanız da ters güzergahlar bence anıtkabir pursaklar

Biz günü birlik gidiyoruz malum pazartesi iş var çünkü pazar sabah erkenden yola çıkıp gece döneceğiz. dediğiniz gibi bir yerse gerek yok orda vakit kaybetmeye. teşekkür ederim :KK49:

günübirlikse zaten anca anıtkabir ve bu iki outlete vakit kalır.

eskişehirden ankaraya da alışverişe gelinmez ya ben eskişehirde daha çok seviyorum alışveriş, bi sürü butik vs :)

arabayla mı yoksa trenle mi geliyosunuz?

ilk Ankara ya geldiğimde şu Hamamönü'ne gideceğim

eşime de dedim KK da övüyorlar gidelim diye

suratıma garip garip baktı deli misin oralarda ne işimiz var diye

gelip yeni halini göreceğiz

eskişehirden geliyosanız pursaklarda ne işiniz var
bence değmez o yolu çektiğinize.

kızılayda metro altındaki çarşıları gezebilirsiniz.
7. caddeye gidebilirsiniz (burası çok da ucuz olmayabiliyor)
ankara kalesine gitmişken anadolu medeniyetleri müzesine gidebilirsiniz.
ulusta da 2. meclisi gezebilirsiniz

şehriniz Eskişehir görünüyor

açıkçası bana Eskişehir'den Ankara'ya de facto outlet için gidilmez gibi geldi çünkü oralarda da hem bu mağazalar hem de yerel mağazalar var

Denizli Aydın vs civarında ya da ege ye inerken vs outletler var

ama oralarda da markalı değil gerçek pamuklu ama markasız şeyler hem kaliteli hem güzel

Ankara'ya gezmeye gidip alışveriş de yanımıza kar kalsın diyorsanız da ters güzergahlar bence anıtkabir pursaklar
Evet Eskişehirdeyiz. Ankara'ya daha önce çok küçükken anıtkabir e gittim başka da hiç gitmedim bilmiyorum , yani şuan için ona karar verildi hem biraz yakın olduğundan belki yazın dediğiniz civarlar düşünebilir.

optimum a gitmesinler ya bişey yok bence
benim evim yakın diye hep oraya gidiyorduk ama bana kalırsa fiyatlar gayet ankamall deki mağazalara yakın.

acity de uygun fiyatlı alışveriş yaptığım oldu ama oranın da boyner i falan iyice karman çorman
Diger mazalara gore uygun bence optimum outlet diye geciyor orasi acityle birlikte.
Acitydede cok ucuz olan 4 5magaza var :)
Ankamall cok pahalii:KK12:
Ben olsam kizilaya metronun altina giderim

evleri restorasyon yapmışlar işte
ben eskişehirdeki odunpazarı civarına benzetiyorum hamamönünü

eski halini bilmiyorum ki,babam da ben lisede arkadaşlarla hamamönündeyiz deyince "saçmalama sen o pavyonların orda napıyorsun" demişti,eskiden öyleyse demek. :KK70:

ama şimdi tarihi evler,tatlış hediye dükkanları,kafelerin olduğu güzel bir yer. ankaraya yetiyor yani. :p

günübirlikse zaten anca anıtkabir ve bu iki outlete vakit kalır.

eskişehirden ankaraya da alışverişe gelinmez ya ben eskişehirde daha çok seviyorum alışveriş, bi sürü butik vs :)

arabayla mı yoksa trenle mi geliyosunuz?

Eskişehir de de çok alışveriş yapılacak yerler yok aslında öyle neo , espark ( pahalı ) Boyner bu kadar :) Arabamızla geliyoruz

Hamamönünü bende merak ettim şimdi

eskişehirden geliyosanız pursaklarda ne işiniz var
bence değmez o yolu çektiğinize.

kızılayda metro altındaki çarşıları gezebilirsiniz.
7. caddeye gidebilirsiniz (burası çok da ucuz olmayabiliyor)
ankara kalesine gitmişken anadolu medeniyetleri müzesine gidebilirsiniz.
ulusta da 2. meclisi gezebilirsiniz

Kızılay metro , Ankara kalesi , bir de eski cezaevi sanırım müze olmuş orası da güzel diye duyduk ama

Diger mazalara gore uygun bence optimum outlet diye geciyor orasi acityle birlikte.
Acitydede cok ucuz olan 4 5magaza var :)
Ankamall cok pahalii:KK12:
Ben olsam kizilaya metronun altina giderim

Hmm oralarda vakit kaybetmemize gerek yok o halde teşekkür ederim

eski halini bilmiyorum ki,babam da ben lisede arkadaşlarla hamamönündeyiz deyince "saçmalama sen o pavyonların orda napıyorsun" demişti,eskiden öyleyse demek. :KK70:

ama şimdi tarihi evler,tatlış hediye dükkanları,kafelerin olduğu güzel bir yer. ankaraya yetiyor yani. :p

Aynen öyle işte

Sokaktan geçen kadınlara abla belgen yanında ise gel birşeyler iç diye seslenirdi adamlar desem

Ben çocuktum annemle geçiyorduk gündüz hem de bir tane kadın vardı ona demişlerdi böyle o da yok işim var deyip gitmişti

Eskişehir de de çok alışveriş yapılacak yerler yok aslında öyle neo , espark ( pahalı ) Boyner bu kadar :) Arabamızla geliyoruz

doktorlarda filan bi sürü yer var ya. onları kastettim aslında esparktan çok.

arabayla gelecekseniz de bence anca defacto + lcw ve anıtkabir. ikisinin yeri ters hem de. bi de illaki yemek vs yersiniz. ancak yeter. gelmişken yemeği güzel bi yerde yemenizi tavsiye ederim. şu an aklıma mekan adı gelmiyor

Back
X