• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ?

Merhaba bayanlar ;
biliyorum bu bir dert değil ama burada en çok cevap yazılacağını düşünüyorum diğer tarafta konular havada kalıyor :KK51:

Pazar günü için Ankaraya eşim ben ve bir evli çift daha gezmek için gidicez ancak bizim amacımız daha çok mağazaların outletlerini gezmek sonrasında Anıtkabir' e uğrayıp evimize dönmek.
Şimdi defacto outlet mağazası daha öncesinde fabrika satış mağazası ya da depo gibi çok büyük bir yermiş hala öyle bir yer var mı ? Hemen yan tarafında yine LCW'nin outlet mağazası varmış doğru mu ?
Kısacası nerelere gidebiliriz bilgi edinmek istiyorum,
Vaktinizi aldım kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.:KK16:
Nata Vega avm outlet avm.dir.

doktorlarda filan bi sürü yer var ya. onları kastettim aslında esparktan çok.

arabayla gelecekseniz de bence anca defacto + lcw ve anıtkabir. ikisinin yeri ters hem de. bi de illaki yemek vs yersiniz. ancak yeter. gelmişken yemeği güzel bi yerde yemenizi tavsiye ederim. şu an aklıma mekan adı gelmiyor

Evet doktorlar caddesi güzeldir :)
Yemek için lcw ve defactonun yanında bir restaurant varmış ama orayı tarif ettiler yöresel yemekler yapıyor diye tabi bilmiyoruz gidip görelim önce beğenirsek yeriz diye düşünmüştük

Defacto duruyor kapandi lcw.
Outlet olarak
Optimuma
Acitiye gidin
Ben bugun gidecegim :)
Armada,cepa,kentpark,ankamall pahali bilginiz olsun
Aynen öyle. Komple outlet arıyorsanız optimum avm. Ama biraz merkezden uzakta. Onun dışında Çay yolu, Tunalı güzel tur atılacak yerler. Gerçi hava soğuk.

Şimdiden iyi gezmeler

Evet doktorlar caddesi güzeldir :)
Yemek için lcw ve defactonun yanında bir restaurant varmış ama orayı tarif ettiler yöresel yemekler yapıyor diye tabi bilmiyoruz gidip görelim önce beğenirsek yeriz diye düşünmüştük

oraları bilmiyorum hiç. insanların gezmeye gidecekleri bi yer değil, ankaranın bi ilçesi sadece.

anıtkabır 09.00 - 16.00
defacto 10.00- 22.00
lcw 08.00 - 22.00

aralarında da yarım saat civarı mesafe var.

planı iyi yapın derim ben. önce anıtkabir. sonra yemek sonra mağazalar. belki bi yemek daha. sonra eskişehir mantıklı gibi.

oraları bilmiyorum hiç. insanların gezmeye gidecekleri bi yer değil, ankaranın bi ilçesi sadece.

anıtkabır 09.00 - 16.00
defacto 10.00- 22.00
lcw 08.00 - 22.00

aralarında da yarım saat civarı mesafe var.

planı iyi yapın derim ben. önce anıtkabir. sonra yemek sonra mağazalar. belki bi yemek daha. sonra eskişehir mantıklı gibi.

Evet doğru diyorsunuz 7 de burdan çıkacağız yol üstünde beğendiğimiz bir yer var Eskişehiri çıkınca orada kahvaltı edip direk Ankara yani gelmemiz 9 buçuk olur muhtemelen.. En son mağazaları gezip Şehrimize dönmek daha uygun gibi..

Aynen öyle. Komple outlet arıyorsanız optimum avm. Ama biraz merkezden uzakta. Onun dışında Çay yolu, Tunalı güzel tur atılacak yerler. Gerçi hava soğuk.

Şimdiden iyi gezmeler
Teşekkür ederim evet biraz ayaz var burda da orası da öyledir artık sıkı giyineceğiz :spor:

pursaklara gitmenize bencede hiç gerek yok ço çok ters a city gayet ideal sizin için zaten bi alış veriş merkezine girince akşamı bulursunuz ayrıyeten anıtkabiri anca ziyaret edersiniz gibime geliyor sabah erkenden gelirseniz alışveriş yapar anıtkabiri gezer ordan da hamamönü kale hacıbayram yaparsınız

Acitynin biraz ilerisinde gimart avm var. Defactonun outleti orada. Ve ayni zamanda koton, mavi ve adidasin da outleti var. Acitynin alt katindaki defacto outlet sezona döndü bilginiz olsun. Ayrica kizilaya gidecekseniz necati beyde ki lcw'in en alt kati depo. fakat oyle aman aman cok cesit yok.

Eğer Nike dan alışveriş yapacaksınız size Forum Ankara daki Nike ın fabrika satış mağazasını öneririm. A city deki Nike şahıs mağazası. Bu arada Forum Yozgat bulvarı üzerinde.

Back
X