- 31 Aralık 2014
- 100
- 34
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
ülkü Ulusoy Emine Aylin Totan kesinlikle tavsiye ediyorumMerhaba Turgut Özal Hastanesinin nerdeki yerine gidiyorsunuz. (Beştepe, Hoşdere, Ülkü Ulusoy?) Hala memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ülkü Ulusoy Emine Aylin Totan kesinlikle tavsiye ediyorumMerhaba Turgut Özal Hastanesinin nerdeki yerine gidiyorsunuz. (Beştepe, Hoşdere, Ülkü Ulusoy?) Hala memnun musunuz?
Teşekkür ederim. Doğumu orda mı yapacaksınız? Yeni doğan bakım ünitesi falan var mı? Birde muayene ve doğum ücretleri şimdi ne kadar?ülkü Ulusoy Emine Aylin Totan kesinlikle tavsiye ediyorum
Anladım tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.ben etlikte yapmayı düşünüyorum doğumu çünkü orda bir tanıdığım doktor var o girecek doğumuma o yüzden sorup araştırmadım ben ülkü Ulusoy a yakın ve işten izin almam sıkıntı oluyor diye gidiyordum ama memnun kaldım da yani
dogumunuzu da bu doktor mu yapacakCanım ben doç dr. ikbal hanima gidiyorum 150 tl muayenesi ek tahlil isterse 7 tl ödüyorsun. ama anladığım kadarıyla doktor ücretleri çok değişken. Ben asistan doktorun muayenesine güvenemezdim açıkçası.
Rica ederim ne demek inşallah hepimiz sağlıcakla alalim :)Anladım tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
O konuyu hiç konuşmadım çünkü ne kadar plan yaparsanız yapın hafta sonuna veya doktorun resmi izinli günlerine gelirseniz elinizden gelen bir şey olmayacak diye düşünüyorum. İyi bir yeni doğan ünitesi olması benim için en önemli seçim nedenidir.dogumunuzu da bu doktor mu yapacak
Doğum ücretleri 2016 fiyatları mı sordunuz mu ben daha uygun biliyordum gerçi 2015'te sormuştum demek zam gelmiş. Hastaneye de devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum.Ebru hanıma muayeneye gittim ama muayene ücreti ayrıca doğum ücreti bana çok geldi (muayene 130 normal doğum 2000 sezaryen 2500) üstelik ebru hanım 6 ay boyunca eğitimde olacağından hasta kabul etmiyor.
Baya az kalmış doğuma bende yarın 32. haftaya giriyorum inşallah. Doğumu orada yapmayı düşünüyordum ama Sgk anlaşmayı kaldırmış fiyatlar nasıl ne kadar daha artar belli değil bu saatten sonra uygun bir hastane bulmak yıpratıcı. 3 gündür sersem gibi dolaşıyorum.Evet zam gelmiş maalesef 2 hafta önce görüştüm ve hiçbir şekilde indirim de yok sadece kredi kartına 2 taksit yapiyolarmiş bank asya varsa 6 taksit benimde doğuma 1 ayım kaldı ve hala ne yapacağımı bilemiyorum.