Ankara Turgut Özal Hastanesi Hk.

ben etlikte yapmayı düşünüyorum doğumu çünkü orda bir tanıdığım doktor var o girecek doğumuma o yüzden sorup araştırmadım ben ülkü Ulusoy a yakın ve işten izin almam sıkıntı oluyor diye gidiyordum ama memnun kaldım da yani

ben etlikte yapmayı düşünüyorum doğumu çünkü orda bir tanıdığım doktor var o girecek doğumuma o yüzden sorup araştırmadım ben ülkü Ulusoy a yakın ve işten izin almam sıkıntı oluyor diye gidiyordum ama memnun kaldım da yani
Anladım tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Canım ben doç dr. ikbal hanima gidiyorum 150 tl muayenesi ek tahlil isterse 7 tl ödüyorsun. ama anladığım kadarıyla doktor ücretleri çok değişken. Ben asistan doktorun muayenesine güvenemezdim açıkçası.

dogumunuzu da bu doktor mu yapacak
O konuyu hiç konuşmadım çünkü ne kadar plan yaparsanız yapın hafta sonuna veya doktorun resmi izinli günlerine gelirseniz elinizden gelen bir şey olmayacak diye düşünüyorum. İyi bir yeni doğan ünitesi olması benim için en önemli seçim nedenidir.

Turgut özalda mesai saatleri içerisinde degilse nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma arkadaşlar.. Her gün bir kadın doğumcu nöbetçi oluyor.

Kızlar turgut ozal bestepe de . Doğum ücretleri imkanlar nasıl acaba. Bir de doğuma erkek doktor bizim isteğini dışında nöbetçi dié girer mi acep
.

Bende 30 Kasıma ebru hanımdan randevu aldım muayene ücretinin 130 tl olduğunu söylediler. Daha önce akrapolde çalışmış birçok siteden araştırdım hakkında 100 den fazla yorum okudum herkes çok memnun kalmış. Bende gidip görüştükten sonra öğrendiklerimi paylaşırım tekrar.

Hastane ücretlerini Sgk artik karsilamiyormus malesef durum degisir mi onu da bilemiyorum. Cunku aradigim zaman çalışanlar net bilgi vermiyor.

Ebru hanıma muayeneye gittim ama muayene ücreti ayrıca doğum ücreti bana çok geldi (muayene 130 normal doğum 2000 sezaryen 2500) üstelik ebru hanım 6 ay boyunca eğitimde olacağından hasta kabul etmiyor.

Eğer gittiğiniz doktor o gün izinliyse veya nöbetçi değilse başka bir doktor doğuma giriyormuş ama tüm doğum doktorları bayan vede hepsi uzman artık asistan doktor kalmadığını ve tüm muayene ücretlerinin de 130 tl olduğunu söylediler.

Ebru hanıma muayeneye gittim ama muayene ücreti ayrıca doğum ücreti bana çok geldi (muayene 130 normal doğum 2000 sezaryen 2500) üstelik ebru hanım 6 ay boyunca eğitimde olacağından hasta kabul etmiyor.
Doğum ücretleri 2016 fiyatları mı sordunuz mu ben daha uygun biliyordum gerçi 2015'te sormuştum demek zam gelmiş. Hastaneye de devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum.

Evet zam gelmiş maalesef 2 hafta önce görüştüm ve hiçbir şekilde indirim de yok sadece kredi kartına 2 taksit yapiyolarmiş bank asya varsa 6 taksit benimde doğuma 1 ayım kaldı ve hala ne yapacağımı bilemiyorum.

Evet zam gelmiş maalesef 2 hafta önce görüştüm ve hiçbir şekilde indirim de yok sadece kredi kartına 2 taksit yapiyolarmiş bank asya varsa 6 taksit benimde doğuma 1 ayım kaldı ve hala ne yapacağımı bilemiyorum.
Baya az kalmış doğuma bende yarın 32. haftaya giriyorum inşallah. Doğumu orada yapmayı düşünüyordum ama Sgk anlaşmayı kaldırmış fiyatlar nasıl ne kadar daha artar belli değil bu saatten sonra uygun bir hastane bulmak yıpratıcı. 3 gündür sersem gibi dolaşıyorum. o_O:KK51:

Back
X