Ankara tüp bebek tavsiyesi

Gulsen4589

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
20
0
35
Merhaba Daha önce Başkentte bir denemem oldu. Tüm tetkikler yolunda gitmesine rağmen (doktorun söylemi o yönde) olumsuzlukla sonuçlandı. Olumsuz olunan bir yerde ise devam etmeme kararı aldım. Şimdi arayış içindeyim ama gerek ticari anlamda gerek reklam anlamında çok fazla seçenek ortaya çıkmaktadır. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Merhaba tüm tetkikler normal olsa da olumsuz sonuçlanabiliyor maalesef. Umarım bir sonraki tedaviniz olumlu sonuçlanır Ben Novaart'ta tedavi gördüm, şimdi test günümü bekliyorum. Ahmet Hoca'nın hastasıyım. Ben memnunum merkezden, gayet profesyonel çalışıyorlar, süreç boyunca hiçbir sorunum olmadı.

Merhaba hayal kırıklığı insanı çok yoruyor ve korkutuyor. Sizin kaçıncı denemeniz acaba? Umarım olumlu sonuçlanır :)

Merhaba hayal kırıklığı insanı çok yoruyor ve korkutuyor. Sizin kaçıncı denemeniz acaba? Umarım olumlu sonuçlanır :)
Benim 3.denemem bu. Bu merkezde ilk denemem. Teşekkür ederim Olumsuz sonuçlar insanı gerçekten çok yoruyor. İnşallah hepimiz çabalarımızın sonucunu alabiliriz

Benim 3.denemem bu. Bu merkezde ilk denemem. Teşekkür ederim Olumsuz sonuçlar insanı gerçekten çok yoruyor. İnşallah hepimiz çabalarımızın sonucunu alabiliriz
İnşallah isteyen çabalayan herkesin bu yıl yüzü gülsün. Sakıncası yoksa olumsuz sonuçları nereden almıştınız. En azından oda bir yol gösterici olsun

İnşallah isteyen çabalayan herkesin bu yıl yüzü gülsün. Sakıncası yoksa olumsuz sonuçları nereden almıştınız. En azından oda bir yol gösterici olsun
İnşallah Daha önceki doktorumun muayenehanesi vardı. Kendisini çok severim, bizim ailedeki tüm kadınların doktoru Esat Orhon hocamızdı. Maalesef onunla kısmet olmadı pozitifi görmek.

Merhaba , testini çıktı mı acaba? Umarım olumlu sonuçlanmıştır

Buraya çok sık girmiyorum. Çıktı mı acaba umarım olumludur
Testim negatifti maalesef. Şimdi önümüzdeki adetle prp yaptıracağım. Sonra bir iki ay bekleme süresi olacak. Daha sonra da tekrar tedaviye başlayacağım. Eylül ekimi bulur herhalde. Bu arada vücudumu da elimden geldiğince hazırlayacağım.

Merhaba tedaviniz ne kadara maloldu size acaba, ücret olarak nasıl bunu araştırıyorum da henüz tedaviye başlamadım

Merhaba tedavi 15000 liraydı. Benim yaş olduğu için sgk ilaçları da karşılamıyor. Bir o kadar da ilaçlar tuttu.
Teşekkür ederim cevabınız icin, peki tedavi öncesi hsg cektirdiniz mi acaba bu tetkikleri falan tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor mu yoksa baska hastanelere mi sevk ediyorlar

Teşekkür ederim cevabınız icin, peki tedavi öncesi hsg cektirdiniz mi acaba bu tetkikleri falan tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor mu yoksa baska hastanelere mi sevk ediyorlar
Ben hiç hsg çektirmedim, doktor gerek olmadığını söyledi, dolayısıyla orada yapıyorlar mı bilemiyorum. Tedavi boyunca hormon testlerim orada yapıldı. Bir tek tiroit ve belirli enfeksiyon testlerini dışarıdan istiyorlar. Benim mart ayında rutin kontrolümde enfeksiyon testleri olduğu için tekrar istemediler. Aile hekiminden kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Sadece tiroit baktırdım. En doğru bilgiyi merkezden alabilirsiniz.

Cok teşekkür ederim çok sağolun ben tüp bebek tedavisinden önce mutlaka hsg cekiyorlar diye biliyordum da o yüzden sordum

Rica ederim. Mutlaka değil de doktor gerekli görürse çekiyolar. Benim önceden kendiliğinden oluşan gebeliğim olduğu için yapmıyorlar sanırım. Son randevumda doktora dedim hatta, içeri baksak mı artık hocam tutunmaya engel bir durum var mı diye. O kadar net gerek yok dedi ki ısrarcı olmadım. Siz doktorunuzu seçip muayene olun, o zaten sizi yönlendirecektir.

Üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Benimde ara vereli 3 ayı bulacak diğer ay başlayacağım sanırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…