- 23 Mayıs 2022
- 20
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi Gulsen4589
Merhaba tüm tetkikler normal olsa da olumsuz sonuçlanabiliyor maalesef. Umarım bir sonraki tedaviniz olumlu sonuçlanırMerhaba Daha önce Başkentte bir denemem oldu. Tüm tetkikler yolunda gitmesine rağmen (doktorun söylemi o yönde) olumsuzlukla sonuçlandı. Olumsuz olunan bir yerde ise devam etmeme kararı aldım. Şimdi arayış içindeyim ama gerek ticari anlamda gerek reklam anlamında çok fazla seçenek ortaya çıkmaktadır. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Merhaba hayal kırıklığı insanı çok yoruyor ve korkutuyor. Sizin kaçıncı denemeniz acaba? Umarım olumlu sonuçlanır :)Merhaba tüm tetkikler normal olsa da olumsuz sonuçlanabiliyor maalesef. Umarım bir sonraki tedaviniz olumlu sonuçlanırBen Novaart'ta tedavi gördüm, şimdi test günümü bekliyorum. Ahmet Hoca'nın hastasıyım. Ben memnunum merkezden, gayet profesyonel çalışıyorlar, süreç boyunca hiçbir sorunum olmadı.
Benim 3.denemem bu. Bu merkezde ilk denemem. Teşekkür ederimMerhaba hayal kırıklığı insanı çok yoruyor ve korkutuyor. Sizin kaçıncı denemeniz acaba? Umarım olumlu sonuçlanır :)
İnşallah isteyen çabalayan herkesin bu yıl yüzü gülsün. Sakıncası yoksa olumsuz sonuçları nereden almıştınız. En azından oda bir yol gösterici olsunBenim 3.denemem bu. Bu merkezde ilk denemem. Teşekkür ederimOlumsuz sonuçlar insanı gerçekten çok yoruyor. İnşallah hepimiz çabalarımızın sonucunu alabiliriz
İnşallahİnşallah isteyen çabalayan herkesin bu yıl yüzü gülsün. Sakıncası yoksa olumsuz sonuçları nereden almıştınız. En azından oda bir yol gösterici olsun
Merhaba , testini çıktı mı acaba? Umarım olumlu sonuçlanmıştırMerhaba tüm tetkikler normal olsa da olumsuz sonuçlanabiliyor maalesef. Umarım bir sonraki tedaviniz olumlu sonuçlanırBen Novaart'ta tedavi gördüm, şimdi test günümü bekliyorum. Ahmet Hoca'nın hastasıyım. Ben memnunum merkezden, gayet profesyonel çalışıyorlar, süreç boyunca hiçbir sorunum olmadı.
Merhaba. Test sonucumun çıkmasını bekliyorum.Merhaba , testini çıktı mı acaba? Umarım olumlu sonuçlanmıştır
Ben devlette denemedim. Özelde denedim Muayene ücreti ilaçlar işlemler 30 bine yakın tuttu. Yumurtlama için verilen ilaçlar dünden öbür güne hep artarak gitti. Bi dahakine devlet denemek istiyorumfiyatlardan bahseder misiniz? devlette deneyen var mı?
Buraya çok sık girmiyorum. Çıktı mı acaba umarım olumludurMerhaba. Test sonucumun çıkmasını bekliyorum.
Testim negatifti maalesef. Şimdi önümüzdeki adetle prp yaptıracağım. Sonra bir iki ay bekleme süresi olacak. Daha sonra da tekrar tedaviye başlayacağım. Eylül ekimi bulur herhalde. Bu arada vücudumu da elimden geldiğince hazırlayacağım.Buraya çok sık girmiyorum. Çıktı mı acaba umarım olumludur
Merhaba tedaviniz ne kadara maloldu size acaba, ücret olarak nasıl bunu araştırıyorum da henüz tedaviye başlamadımMerhaba tüm tetkikler normal olsa da olumsuz sonuçlanabiliyor maalesef. Umarım bir sonraki tedaviniz olumlu sonuçlanırBen Novaart'ta tedavi gördüm, şimdi test günümü bekliyorum. Ahmet Hoca'nın hastasıyım. Ben memnunum merkezden, gayet profesyonel çalışıyorlar, süreç boyunca hiçbir sorunum olmadı.
Merhaba tedavi 15000 liraydı. Benim yaş olduğu için sgk ilaçları da karşılamıyor. Bir o kadar da ilaçlar tuttu.Merhaba tedaviniz ne kadara maloldu size acaba, ücret olarak nasıl bunu araştırıyorum da henüz tedaviye başlamadım
Teşekkür ederim cevabınız icin, peki tedavi öncesi hsg cektirdiniz mi acaba bu tetkikleri falan tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor mu yoksa baska hastanelere mi sevk ediyorlarMerhaba tedavi 15000 liraydı. Benim yaş olduğu için sgk ilaçları da karşılamıyor. Bir o kadar da ilaçlar tuttu.
Ben hiç hsg çektirmedim, doktor gerek olmadığını söyledi, dolayısıyla orada yapıyorlar mı bilemiyorum. Tedavi boyunca hormon testlerim orada yapıldı. Bir tek tiroit ve belirli enfeksiyon testlerini dışarıdan istiyorlar. Benim mart ayında rutin kontrolümde enfeksiyon testleri olduğu için tekrar istemediler. Aile hekiminden kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Sadece tiroit baktırdım. En doğru bilgiyi merkezden alabilirsiniz.Teşekkür ederim cevabınız icin, peki tedavi öncesi hsg cektirdiniz mi acaba bu tetkikleri falan tüp bebek merkezlerinde yapılabiliyor mu yoksa baska hastanelere mi sevk ediyorlar
Cok teşekkür ederim çok sağolunBen hiç hsg çektirmedim, doktor gerek olmadığını söyledi, dolayısıyla orada yapıyorlar mı bilemiyorum. Tedavi boyunca hormon testlerim orada yapıldı. Bir tek tiroit ve belirli enfeksiyon testlerini dışarıdan istiyorlar. Benim mart ayında rutin kontrolümde enfeksiyon testleri olduğu için tekrar istemediler. Aile hekiminden kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Sadece tiroit baktırdım. En doğru bilgiyi merkezden alabilirsiniz.
Üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Benimde ara vereli 3 ayı bulacak diğer ay başlayacağım sanırım bende.Testim negatifti maalesef. Şimdi önümüzdeki adetle prp yaptıracağım. Sonra bir iki ay bekleme süresi olacak. Daha sonra da tekrar tedaviye başlayacağım. Eylül ekimi bulur herhalde. Bu arada vücudumu da elimden geldiğince hazırlayacağım.
Merhaba , siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba?Cok teşekkür ederim çok sağolunben tüp bebek tedavisinden önce mutlaka hsg cekiyorlar diye biliyordum da o yüzden sordum