ANKARA TÜP BEBEK DOKTOR VE HASTANE ÖNERİSİ

ikosan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
203
59
29
Merhaba kızlarrr hepimizin süreci çok başka... Yıpratıcı yorucu ve mucizelerle dolu bir süreç. Yanlız değilsin öncelikle bunu bilmeni isterim. Ben 2024 Haziran ayında dış gebelik sonucu sağ tüpümü kaybettim ve daha 1 aydır bebek denemeye başlamıştık tekrardan ve rahim filmi HSG çektirdik ve kalan sol tüpümünde tamamen kapalı olduğunu öğrendim. İnsanın yüzüne doğal yollarla çocuğun olmayacak denmesi bile ne kadar ağırmış. Haliyle tüp bebek sürecine gireceğiz ama doktor önerisi merkez önerisi duymaya ihtiyacım var. Normalde HRS hastanesi Tarık Aksu nun hastasıyım ama tereddütlerim var.. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canım Allah gönlündekini versin inşallah. Benim doktorum Cemil Kayaydı, işlemleri Novaart da yaptı, benim yaşım dolayısıyla zordu, yumurta tekti, rahimde yapışıklık vardı vs. tek yumurtadan tek embriyo oluştu ama tutunamadı biraz kendimi toparlayayım ve tabi başka yumurtam da varsa bir kere daha deneyeceğim

Doktordan memnun musunuz peki sizde başka bir doktorla mı devam edeceksiniz ?

Allah sizinde gönlünüze göre versin . Annem 44 yaşında doğurdu Allah'tan umut kesilmez

Allah her şeyin hayırlısını versin. Umudunuzu yitirmeyin. Benim iki tüpüm de tıkalı çıktı. Normal yollarla çocuk sahibi olamazsın dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı. İki tüpü de aldılar ameliyatla. O kadar moralim bozulmuştu ki, üç ayda neler yaşadım neler hissettim kelimelerle anlatamam. Ama sonrasında patolojiye gönderilen tüplerden yumurtalık kanserine sebep olacak enfeksiyon çıktı. Yani her şerde bir hayır varmış. şu anda şükrediyorum çünkü eğer ameliyat olmasaydım belki de yumurtalık kanseri olacaktım. şükürler olsun ki bir gün kavuşacağım evladım sayesinde belki de ölümden döndüm. Evet tüp bebek zor bir süreç ama bir o kadar da heyecanlı. artık her şeyin bir çaresi var, siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama ben Antalya’da Şafak Olgan’ın hastasıyım. İstanbul’da da doktor Bülent Tıraş’ı çok öneriyorlar. İnşallah süreciniz sağlıkla ilerler

Merhaba ben bahçeci tüp bebek merkezinde Berfu hocanın hastasıyım dün transfer oldum. Ben berfu hocadan çok memnunum anlayışlı kibar herşeyi açıklar. Bütün ihtimalleri değerlendirir bu Berfu hocada 2. Transferim ilki 7 haftalık düşük yaptım. İlk transferimi Süleyman Akarsu yaptı ve negatifti. Özel kliğini var işlemleri novaart yada alife da yapıyor ben çok memnun kalmamıştım. 2 yumurta toplamış biri döllenmiş oda 3. Gündü. Tutmayacağını transfer günü biliyordum zaten . Dediğim gibi berfu hocayı kesinlikle öneririm

Bence tereddütleriniz varsa iç sesinizi dinleyin, Ankara’da o kadar çok doktor var ki içinize sinen kişiyi bulun :) bir arkadaşım Bahçeci’de tedavi gördü olumsuz sonuçlandı ve genel olarak memnun değildi tavırlardan. Başka bir arkadaşım Nuray Bozkurt’a gitti ve çok çok memnun kaldı. O da Gen-Art’ta yapıyor işlemleri. Herkesin tecrübesi farklı, hissiyatı farklı. İçinize sinen birini bulursunuz inşallah.

Merhabalar bende o zaman bir öneri vermek isteerim.
Dr. Cem Akarsu görüp göreceğiniz en tatlı hastasının dilinden anlayan motive eden bir hekim. Benim 2.denememdi.Bende öneri ile gitmiştim.
2.denememiz kimyasal gebelik olmuştu her zaman motive etmiştir biz doğru embriyoyu bulduğumuz zaman gebelik yaşayacaksın demişti. Gerçekten dediği gibi de oldu olmaz sanmıştım ve şu an ikiz kızlarıma hamileyim. Bu yolda maddi manevi zor süreçlerden geçiyoruz bizi anlayan bizi bir ticari makine gibi görmeyen insanlarla Rabbim yollarımızı kesiştirsin.
İnşallah tek seferde tedaviniz pozitif sonuçlanır hasretiniz sona erer Aminnn

Her şerde bir hayır vardır. Süreç yorucu ama sonucu güzel olacak hepimiz için inanıyorum

Bahçeci berfu hocayı çok fazla öneren var çok gördüm. Ne kadar tutuyor toplam tedavi acaba ?. Sürecinizi bizimle paylaşın mutlaka umarım pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Haklısınız içime sinmeyen birşey var ama sebebini bulamadım. Ki çok başarılı bir doktor çokta güzel ilgileniyor ama tüp bebek konusunda emin olamadım nedensiz

Merhaba evet Cem Akarsuyuda çok duydum görüşme listemde. Çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza aşırısınız inşallah amin. Güzel dualarınız için Allah razı olsun kat kat güzellerini siz yaşayın. İki embriyo transferi mi olmuştu ? Benim yaşıma ve ilk denemeye tek embriyo transferi oluyormuş . İki istesem yapmıyorlar mı bilginiz var mı? Bide tedaviniz toplam ne tuttu tek transfer için. Birde dondurup rahim dinlendirme mi yaptı yoksa taze transfer mi yaptı ?

Bahçeci berfu hocayı çok fazla öneren var çok gördüm. Ne kadar tutuyor toplam tedavi acaba ?. Sürecinizi bizimle paylaşın mutlaka umarım pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tam fiyat veremiyorum çünkü geçen sene opu dondurma işlemi vs oldu. Şimdiki transferime 40 bin verdik tabi dondurulmuş olduğu için bu fiyat. Bu arada amin inşallah hepimizin pozitif olsun

Tam fiyat veremiyorum çünkü geçen sene opu dondurma işlemi vs oldu. Şimdiki transferime 40 bin verdik tabi dondurulmuş olduğu için bu fiyat. Bu arada amin inşallah hepimizin pozitif olsun
İsteğe bağlı tek yada çift transfer yaptırabiliyor muyuz ? Sizin iki embriyo mu transfer edildi

Kesinlikle görüşün ve asla pişman olmayacaksınız çok teşekkür ederim inşallah sizde dualarını misliyle yaşarsınız.
Benim Cem hocada 2.tedavimdi. 2.transferim tek olmuştu. Ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 3. olan transferde çift embriyo hakkımız olduğunu söyledi.o şekilde oldu. Ücret konusuna gelince ben zamdan önce peşin olarak ödemiştim şimdiki fiyatla fark edebilir inanın tam fiyat veremiyorum ben de polikistik Over vardı rahim dinlendirme kesinlikle önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…