• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’da tüp bebek yaptıranlar

Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik bir diyet. Hazirana kadar yapacağım. Mersin’de yaşıyorum ben, gitgel yapıyorum Bülent hocaya. Diyeti de onlinedan alıyorum. Geçen sene Mart ayında başladım tüp bebeğe, 3ü de olmadı maalesef. Kevser hanımın aylık ücreti 4bin lira. Liste yolluyor sadece birebir ilgileniyor dersem yalan olur. Ama tüp bebek diyetisyeni; ve gönderdiği listeler gerçekten yumurta beslemeye yönelik gıdalardan olusuyor.
Merhaba benimde amh 0.07 idi 41 yaşındayım olumsuz tüp bebek deneyimlerimden sonra kevser hanımla yaptığımız diyet sonucunda doğal gebe kaldım kese göründü. Kevser hanım her hafta görüşme yapardık liste yollar sorularımı cevaplar emeğine bişey diyemem çsadece liste yollamazdı. Bence danışanalrına karşı oldukça ilgili. Çok memnundjm kendisinden allah tazı olsun emeklerimiz boşa gitmedi

Merhaba benimde amh 0.07 idi 41 yaşındayım olumsuz tüp bebek deneyimlerimden sonra kevser hanımla yaptığımız diyet sonucunda doğal gebe kaldım kese göründü. Kevser hanım her hafta görüşme yapardık liste yollar sorularımı cevaplar emeğine bişey diyemem çsadece liste yollamazdı. Bence danışanalrına karşı oldukça ilgili. Çok memnundjm kendisinden allah tazı olsun emeklerimiz boşa gitmedi
Ne kadar güzel inşallah ben de bu şekilde olumlu sonuç alırım. Peki ne kadar süre devam ettiniz Kevser hanımla?

Amhım 0,66 benim de. 3 kere tüp bebek denedik olmadı.

Back