Adana’da tüp bebek yaptıranlar

Amin 💛 Bu süreçte neler yaptınız? Sigara kullanıyor musunuz? Kaç yumurta toplantı taze transfer mi yaptı Bülent hoca
ben Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım. İlk tedavimdi bu arada. Yumurta toplama işlemi sonrası 22 yumurta toplantı 13 tanesi döllendi, 5 tanesi 5. Güne gitti. 2 tanesi taze transfer oldu 3 tanesi donduruldu. (Bülent hoca hep taze transfer yapıyormuş)Taze transfer sonrası Bülent hoca yatmanı istemiyorum normal hayatına ertesi gün hemen geri dön dedi ama ben bir hafta rapor aldım çalışmadım evde yattım bol bol. Fazla hareket etmedim ama beslenmeme çok dikkat etmiştim. 27 ocakta negatif sonuç aldım. Ardından doktoruma hazır olmadığımı diğer transfer için 2 ay beklemek istediğimi söyledim. (Doktor psikolojik olarak hazır hissettiğin an transfer yapabiliriz demişti) 17 martta dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer sonrası hemen normal hayatıma döndüm. Hemen hemen her gün Yürüyüş yaptım çok hafif tempo, Beslenmeme yine çok dikkat ettim ve pozitif sonuç aldım. Çok şükür ki. Bu süreçte progestan fitil, esteofem tablet, duphastson tablet kullanıyorum. Ayrıca d vitamini ve doktorun bugün tavsiye etti multivitamine başladım. (PRENATAL LIFE) inşallah 15 Nisan da randevum var keseyi görürüz 🙏🏼

ben Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım. İlk tedavimdi bu arada. Yumurta toplama işlemi sonrası 22 yumurta toplantı 13 tanesi döllendi, 5 tanesi 5. Güne gitti. 2 tanesi taze transfer oldu 3 tanesi donduruldu. (Bülent hoca hep taze transfer yapıyormuş)Taze transfer sonrası Bülent hoca yatmanı istemiyorum normal hayatına ertesi gün hemen geri dön dedi ama ben bir hafta rapor aldım çalışmadım evde yattım bol bol. Fazla hareket etmedim ama beslenmeme çok dikkat etmiştim. 27 ocakta negatif sonuç aldım. Ardından doktoruma hazır olmadığımı diğer transfer için 2 ay beklemek istediğimi söyledim. (Doktor psikolojik olarak hazır hissettiğin an transfer yapabiliriz demişti) 17 martta dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer sonrası hemen normal hayatıma döndüm. Hemen hemen her gün Yürüyüş yaptım çok hafif tempo, Beslenmeme yine çok dikkat ettim ve pozitif sonuç aldım. Çok şükür ki. Bu süreçte progestan fitil, esteofem tablet, duphastson tablet kullanıyorum. Ayrıca d vitamini ve doktorun bugün tavsiye etti multivitamine başladım. (PRENATAL LIFE) inşallah 15 Nisan da randevum var keseyi görürüz 🙏🏼
Demek ki çok da odaklanmayıp günlük hayata devam etmek gerekiyor. Sizin adınıza çok mutlu oldum. Belki de ikizdir kim bilir 💛

Evet çok strese girmemek ve her şeyin iyi olacağına inanmak bu işin püf noktası bence. Hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Bu süreçten yeni geçmiş birisi olarak ayıp olmazsa eğer ne kadar mal oldu diye sorabilir miyim? Opu + transfer + dondurma parası + opu öncesi ve transfer öncesi ilaçlar + bülent hoca muayene + istenen tahlil test vs ücretlerini öğrenebilir miyim? Zahmet olmazsa eğer söylerseniz sevinirim ben de ona göre para ayarlamaya çalışmam lazım. Ocaktan sonra olduğunuz için yeni fiyatlara hakimsiniz diye size sordum. Biliyorsunuz bu işin manevi boyutuna ek maddi boyutu da var

Bu süreçten yeni geçmiş birisi olarak ayıp olmazsa eğer ne kadar mal oldu diye sorabilir miyim? Opu + transfer + dondurma parası + opu öncesi ve transfer öncesi ilaçlar + bülent hoca muayene + istenen tahlil test vs ücretlerini öğrenebilir miyim? Zahmet olmazsa eğer söylerseniz sevinirim ben de ona göre para ayarlamaya çalışmam lazım. Ocaktan sonra olduğunuz için yeni fiyatlara hakimsiniz diye size sordum. Biliyorsunuz bu işin manevi boyutuna ek maddi boyutu da var
Tabi ki hatırladığım kadarıyla yardımcı olayım 😊 ilk randevuyu Ocak ayının ilk haftasında aldığımız için Bülent hocanın sekreteri eski fiyatlardan yardımcı olacaklarını söylediler. Bülent Hocanın muayene ücreti nakit 6000 ama kredi kartı ile 6500 çekiyorlar. Ben bu süreçte sadece 2 kere muayene ücreti ödedim. Sanırım diğer muayeneler kontrol olduğu için ücret alınmadı. Transfer öncesi istenen testleri aile hekiminden ücretsiz yaptırdık. Ayrıca eksik olan bir kaç kan tahlilini de Bülent Hocanın kliniğinden ücretsiz yaptırdılar. Transfer ve opu ücreti olarak 87500 ödedik. Yumurta geliştirici ilaçlar için 31000 ödedik. Transfer sonrası kullandığım ilaçlar için ücret ödemedim aile hekiminden yazdırarak kullandım. (Dıphatson tablet, estraofem tablet ve progestan ) Opu işlemi sonrası 5 embriyom 5. Güne gitti ve 2 tanesi transfer edildi. Kalan 3 tanesi tek tüpte donduruldu. Acıbadem’e dondurma ücreti olarak 20000 ödedik. İlk transferim negatif oldu. 2 ay dinlenmek istedim ve sonrasında randevu aldım randevu da 6500 muayene ücreti ödedim ve ardından doktor beyin kullanmamı istediği ilaçları aile hekiminden yazdırarak aldım. Aynı zamanda acıbademem dondurma çözdürme ve transfer ücreti için 40000 ödedik. Ardından transferim oldu ve pozitif sonuç aldım çok şükür ki 🙏🏼

Hatırladığım kadarıyla yazdım. İnşallah siz de sorunsuz bir süreç geçirirsiniz 🙏🏼

Hatırladığım kadarıyla yazdım. İnşallah siz de sorunsuz bir süreç geçirirsiniz 🙏🏼
Teşekkür ederim size ne güzel aralık ayının fiyatından yardımcı olmuşlar bu maddi boyutu nasıl halledecez bilemiyorum 🙁 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişimizi unuturuz her şeyi 🥰

Back
X