Olur tabi lütfenAnkara’dayım bu arada, özelden salon ismini atabilirim isterseniz.
Nasıl kaf dağında neden ki nereye gidiyorsunuz acabaGittiğim spor salonu karma. Kapalilarda geliyor. Lakin sosyalleşmek mümkün deil:) hepsinin burnu kafdaginda :)
burdan isim vermek doğru olmayabilir kadınlar birbirlerine degisik bakiyolar. Hareketleri tavırları farklı. sporda yapmıyorlar zaten çoğu ortalikta geziniyor:) gerçekten spor için gelenlerde sporunu yapp gidiyor kulağında kulaklık oluyor tanışıp sohbet etmek olanaksz yani. 2 sene gttm 1 tane arkadaşm yk. Merhabamz bile yok.Nasıl kaf dağında neden ki nereye gidiyorsunuz acaba
Bir öneriniz var mı peki ? Çünkü benim amacım biraz sosyalleşmekburdan isim vermek doğru olmayabilir kadınlar birbirlerine degisik bakiyolar. Hareketleri tavırları farklı. sporda yapmıyorlar zaten çoğu ortalikta geziniyor:) gerçekten spor için gelenlerde sporunu yapp gidiyor kulağında kulaklık oluyor tanışıp sohbet etmek olanaksz yani. 2 sene gttm 1 tane arkadaşm yk. Merhabamz bile yok.
Benim gittiğim yerde bu pek mümkün değil o yüzden malesf yokBir öneriniz var mı peki ? Çünkü benim amacım biraz sosyalleşmek
Hayır çalışmıyorumBen de sosyalleşmeye hiç denk gelmedim.gidiyorum kulaklıgımı takıp spor duş sonrası direk ev.çalısıyor musunuz ? Ordaki arkadaşlarınız onların arkadaşlaro falan derken sosyal çevreniz artar
Hiç ilgimi çekmiyor nedenseSosyalleşmek için gymleri tercih etmezdim. Hem spor yapayım hem de sosyalleşeyim dersen dans kurslarına katılmanı öneririm.
Erkeklerle karışık mıBenim gittiğimde kapalılar var. Soyunma odasında eşarplarını çıkarıp sporlarını yapıyorlar.
Kadın erkek ayrı. İsteyen ayrı yapıyor isteyen karışık.Erkeklerle karışık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?