Ankara spor salonu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Ben kapalı biriyim spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama erkekli kadınlı karışıkmı gitsem yoksa sadece kadınların gittiği biryere mi emin değilim böyle karışık yerlere benden başka kapalı giden var mı acaba ? Bide öyle kıytırık biryere değilde gidebileyim iyi insanların takıldığı biryer var mı çünkü biraz sosyalleşmekte istiyorum

Karma Spor salonlarında hiç kapalı birine denk gelmedim ben belki vardır bana denk gelmedi bilemiyorum

Bazı spor salonlarında öğlene kadar sadece kadınlar için açık oluyor. Öğleden sonra kadin erkek karışık. Bende Ankaradayım gittiğim spor salonu bu şekilde.

Benim gittiğim salonda kapalılar da var. Aletlerde de çalışıyorlar kadınlı erkekli. Ayrıca grup derslerine de girebilirsiniz. Önemli olan, spor salonu yönetiminin rahatsızlık veren kişilere karşı duruşudur. Benim gittiğim salonda sporunuzu yaparken özellikle bayan üyeleri bakışlarıyla veya davranışlarıyla rahatsız eden biri olmaz, olursa da üyeliği iptal edilir rahatsız eden kişinin. Böyle bir yer bulun kendinize. Kriter bu olmalı bence spor salonu arayışında.

Gittiğim spor salonu karma. Kapalilarda geliyor. Lakin sosyalleşmek mümkün deil:) hepsinin burnu kafdaginda :)

Nasıl kaf dağında neden ki nereye gidiyorsunuz acaba
burdan isim vermek doğru olmayabilir kadınlar birbirlerine degisik bakiyolar. Hareketleri tavırları farklı. sporda yapmıyorlar zaten çoğu ortalikta geziniyor:) gerçekten spor için gelenlerde sporunu yapp gidiyor kulağında kulaklık oluyor tanışıp sohbet etmek olanaksz yani. 2 sene gttm 1 tane arkadaşm yk. Merhabamz bile yok.

Bir öneriniz var mı peki ? Çünkü benim amacım biraz sosyalleşmek

Ben de sosyalleşmeye hiç denk gelmedim.gidiyorum kulaklıgımı takıp spor duş sonrası direk ev.çalısıyor musunuz ? Ordaki arkadaşlarınız onların arkadaşlaro falan derken sosyal çevreniz artar

Benim gittiğimde kapalılar var. Soyunma odasında eşarplarını çıkarıp sporlarını yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…