Ankara sincan nafiz körez burun ameliyati

Merhaba Özmen hocaya ameliyat olmuşsunuz memnun musunuz ağrınız sızınız çok oldu mu acaba

Merhaba burnunuz nasıl oldu acaba bende Özmen hocaya olucam ama kötü olur diye çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Şuan 16.günüm şişlikler dışında iyiyim şükür. Özelde 3600 civarı ödedim

Özelden foto atmanız mümkün mü peki çok merak ediyorum. Birde açık ameliyat mı yoksa kapalı mı yapıyor ? Ve dikiş yerinizde iz çok belli mi ?

Dikişlerim hala duruyor . Açık ameliyat yaptı canim. Şuan çok sis ama ameliyat sonrası resmi atayim

Ozmen kara hastasiyim. 2 ay oldu ameliyat olalı.her gören çok beğendi, çok doğal burun yapıyor.ameliyatta hiç şişlik morluk agrım olmadi. Isının ehli bir doktor ve ne zaman birşey sofranı cevapliyor. Ben 3600 tl verdim, deviasyon da vardi

B3nde ona oldum canim 1bucuk ay oldu . Evet çok doğal benimde morlugum şişliğim olmadi. Ama burnum çok sis ya özellikle ucu

2 ay önce ameliyat oldum özmen karaya. Çok memnunum , her gören çok doğal diyor, benden görüp ameliyat olacak 3-4 kişi var sirada:))

Eklentiler

• 20191128_104924.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_20191128-105056_Instagram.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 20191128_104948.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 145
Tabiki , kbralparslan insgramdan yazar mısınız
Merhabalar bende özmen hocaya randevu aldım açıkçası korkuyorum biraz. Özmen hocanın instagram sayfasında hasta fotoğrafları var fakat önden çekilmiş hasta fotoğrafları hiç yok o yüzden sizin içinde sakıncası yoksa önden çekilmiş fotoğrafınızı atabilir misiniz. Birde süreç hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Ne kadar sonraya randevu alıp ameliyat oldunuz. Çok ağrınız oldu mu. Fazla soru sordum kusura bakmayın

Canım 17 ocakta esabil doktora olacağım ondan çoğunluk memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…