Ankara sincan nafiz körez burun ameliyati

Bende olacağım inşallah . Ameliyata giderken gereken bisey varmi birde lovabo işini merak ediyorum okadar saat zor dayanırım ben 🙊
Sorun olmuyor 😀 yani geceden itibaren birşey yiyip içmiyorsunuz o yüzden gelmiyor ameliyat 2.30 saat felan sürüyor zaten korkulacak hiçbir yok

Özmen bey özel ameliyatları hangi hastanede yapıyor bilginiz var mi

Sorun olmuyor 😀 yani geceden itibaren birşey yiyip içmiyorsunuz o yüzden gelmiyor ameliyat 2.30 saat felan sürüyor zaten korkulacak hiçbir yok
Canim bende bugün oldum çok şükür. Resimde harika görünüyor inanamıyorum öyle oluyormu gercekden . Birde kaç günde toparladın morluk felan şuan çok az

Canim bende bugün oldum çok şükür. Resimde harika görünüyor inanamıyorum öyle oluyormu gercekden . Birde kaç günde toparladın morluk felan şuan çok az
merhaba geçmiş olsun.hangi doktora oldunuz acaba?

Özel bölümünde olduum . 1hafta içerisinde oldum . Şuan biraz agrım var gözlerim az sis
Özel ameliyatlar hangi hastanede oluyor acaba ve fiyat öğrenebilir miyim?çok geçmiş olsun tekrardan.kac saat sürdü ameliyatınız.kusura bakmayın çok soru sordum bende özmen beyi düşünüyorum da

Merhaba Geçen yıl Septorinoplasti önermişti banada Özmen Kara ama nasip olmadi.Rica etsem detaylı bir şekilde olan kişi/kişiler
(Devlet hastanesinde olan)
Ameliyat için tetkikler neler?
Ne kadar sonra gün veriyor?
Özel hastane hangisinde yapiyor birde özelde ki fiyat nedir?
Geçmiş olsun.Cevaplarsaniz sevinirim.

Merhaba Geçen yıl Septorinoplasti önermişti banada Özmen Kara ama nasip olmadi.Rica etsem detaylı bir şekilde olan kişi/kişiler
(Devlet hastanesinde olan)
Ameliyat için tetkikler neler?
Ne kadar sonra gün veriyor?
Özel hastane hangisinde yapiyor birde özelde ki fiyat nedir?
Geçmiş olsun.Cevaplarsaniz sevinirim.
Ben özelinde oldum . 1 hafta içerisinde oldum. Aynı gün kan tomografi çekildi. 1 hafta sonra oldum. Ama devlette 8 ay sonraya atıyor en az

Ben özelinde oldum . 1 hafta içerisinde oldum. Aynı gün kan tomografi çekildi. 1 hafta sonra oldum. Ama devlette 8 ay sonraya atıyor en az
Sağolun Anladim sadece Kan, Tomografi mi benim bildiğim Ekg ve Röntgen de isteniyordu.
8 ay olduğuna emin misiniz?esabil eker cok fazla gun atıyor ama...
Hangi hastane de yapıyor ve fiyati cevaplamamissiniz.???🤔

Son düzenleme:
Sağolun Anladim sadece Kan, Tomografi mi benim bildiğim Ekg ve Röntgen de isteniyordu.
8 ay olduğuna emin misiniz?esabil eker cok fazla gun atıyor ama...
Hangi hastane de yapıyor ve fiyati cevaplamamissiniz.???🤔
Evet ekg da vardı ama zaten 5 dk.surmuyor . Fiyat değişiyor hastadan hastaya 3600e okdum ben

X