- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
İnstagramda takip ediyorum ayni tip burun yapiyo gibi ben esabil eker Olcam insallahYokmu fikri olan
Çok atıyorlar ya bende ona gidecektimde bu doktor okadar attıysa o.ne zamana atar bilmiyorumİnstagramda takip ediyorum ayni tip burun yapiyo gibi ben esabil eker Olcam insallah
Bana 8 ay kasim da ama gec olsun guzel olsun canim sana kac ay attıÇok atıyorlar ya bende ona gidecektimde bu doktor okadar attıysa o.ne zamana atar bilmiyorum
Keşke benimkide kasım olsaydı marta attiBana 8 ay kasim da ama gec olsun guzel olsun canim sana kac ay attı
Bende baya yorumlara göre hareket ettim özemen karada güvenilir geldi bana ama çevremde Cok esabil ekere amaliyat olup övenler olunca ondan aldim ameliyat tarihini yani cevreden duyduğum övgüler canim sende kesin güveniyo eminsen ol instagramda takip edebilirsin @özmenkara DİE esabil ekler `inde var ama resim filan yokKeşke benimkide kasım olsaydı marta attibugün 2 hasta daha paylasmis ozmen kara çok güzel görünüyo ya çoğu kişide esabil eker diyo tekrar gidip randevu almak var bide . Yenimahalle eğitim araştırmada aydın koç u da önerdi bi kaç kişi ama burda hiç yorum yok hakkinda
Aynen ya kafayı yiyeceğim marta kadar . Sen ne zaman aldın günü kaşıma verdi . 1700 2000 arası dediBende baya yorumlara göre hareket ettim özemen karada güvenilir geldi bana ama çevremde Cok esabil ekere amaliyat olup övenler olunca ondan aldim ameliyat tarihini yani cevreden duyduğum övgüler canim sende kesin güveniyo eminsen ol instagramda takip edebilirsin @özmenkara DİE esabil ekler `inde var ama resim filan yokolsamda kurtulsam hep aklimda nekadar dedi bu arada sana canim
8 ay atmış yani çok iyi ya . Nerden bakiyosun randevu sisteminde felan görünüyor muMart da almiştim günü 2.500 kadar olabilir amaliyatta karar vercez dedifazla tutmasa iyi dur şimdi baktim ekimdeymiş yuppi
Eşim telde i tarih valla 8 ay olsada yaklaştıkça heyecanlaniyorum burun resimlerine bakiyorum sürekli kafayı yıycem8 ay atmış yani çok iyi ya . Nerden bakiyosun randevu sisteminde felan görünüyor mukeşke benimde ekimde olsa ya
Özelden insta hesabını atarsan resim atayimEşim telde i tarih valla 8 ay olsada yaklaştıkça heyecanlaniyorum burun resimlerine bakiyorum sürekli kafayı yıycemsenin burnun nasil çene burunla Cok alakali bişeymiş bunuda ögrenmiş oldum
Attim canim sende ismini atÖzelden insta hesabını atarsan resim atayim
ben oldum 25. günümMerhabalar arkadaşlar. Ankara sincanda kbb uzmanı Özmen Kara ya ameliyat olan varmi. Hafiften kemik egriligi var dedi tabi dıştanda çok düzgün bi görüntüsü yok ameliyat istedim . Mart ayina atti burda o doktorla ilgili pek bisey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Olanlar hangi devlet hastanesinde ne kadar ücrete oldu yazarsa sevinirim
Canim resim atarmisinesabil pişmanlık. kızlar lütfen araştırın. ben özmen hocaya oldum
Çok güzel görünüyor . Kaç gün oldu. Birde ozeldemi oldun devlet bolumundemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?