- 13 Eylül 2019
- 19
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi lion mother
Devlette 27. GünÇok güzel görünüyor . Kaç gün oldu. Birde ozeldemi oldun devlet bolumundemi
Bende olacağım inşallah . Ameliyata giderken gereken bisey varmi birde lovabo işini merak ediyorum okadar saat zor dayanırım benDevlette 27. Gün
Sorun olmuyorBende olacağım inşallah . Ameliyata giderken gereken bisey varmi birde lovabo işini merak ediyorum okadar saat zor dayanırım ben
Canim bende bugün oldum çok şükür. Resimde harika görünüyor inanamıyorum öyle oluyormu gercekden . Birde kaç günde toparladın morluk felan şuan çok azSorun olmuyoryani geceden itibaren birşey yiyip içmiyorsunuz o yüzden gelmiyor ameliyat 2.30 saat felan sürüyor zaten korkulacak hiçbir yok
Özelden resim atarmisinz suanki haliniBugün benim 30. Günüm canım ben 15 günde toparladım :)
merhaba geçmiş olsun.hangi doktora oldunuz acaba?Canim bende bugün oldum çok şükür. Resimde harika görünüyor inanamıyorum öyle oluyormu gercekden . Birde kaç günde toparladın morluk felan şuan çok az
Ozmen karaya oldummerhaba geçmiş olsun.hangi doktora oldunuz acaba?
Devlet mi özel mi acaba?rica etsem doktor ve surec hakkında da bilgi alabilir miyimOzmen karaya oldum
Özel bölümünde olduum . 1hafta içerisinde oldum . Şuan biraz agrım var gözlerim az sisDevlet mi özel mi acaba?rica etsem doktor ve surec hakkında da bilgi alabilir miyim
Özel ameliyatlar hangi hastanede oluyor acaba ve fiyat öğrenebilir miyim?çok geçmiş olsun tekrardan.kac saat sürdü ameliyatınız.kusura bakmayın çok soru sordum bende özmen beyi düşünüyorum daÖzel bölümünde olduum . 1hafta içerisinde oldum . Şuan biraz agrım var gözlerim az sis
Özelden yazdım sizeÖzel ameliyatlar hangi hastanede oluyor acaba ve fiyat öğrenebilir miyim?çok geçmiş olsun tekrardan.kac saat sürdü ameliyatınız.kusura bakmayın çok soru sordum bende özmen beyi düşünüyorum da
Ben özelinde oldum . 1 hafta içerisinde oldum. Aynı gün kan tomografi çekildi. 1 hafta sonra oldum. Ama devlette 8 ay sonraya atıyor en azMerhaba Geçen yıl Septorinoplasti önermişti banada Özmen Kara ama nasip olmadi.Rica etsem detaylı bir şekilde olan kişi/kişiler
(Devlet hastanesinde olan)
Ameliyat için tetkikler neler?
Ne kadar sonra gün veriyor?
Özel hastane hangisinde yapiyor birde özelde ki fiyat nedir?
Geçmiş olsun.Cevaplarsaniz sevinirim.
Sağolun Anladim sadece Kan, Tomografi mi benim bildiğim Ekg ve Röntgen de isteniyordu.Ben özelinde oldum . 1 hafta içerisinde oldum. Aynı gün kan tomografi çekildi. 1 hafta sonra oldum. Ama devlette 8 ay sonraya atıyor en az
Peki ne zaman sonrasina gün vermişti ?Sadece Rinoplasti mi oldunuz birde fiyatını yazar mısınız?Geçmiş olsunDevlette 27. Gün
Evet ekg da vardı ama zaten 5 dk.surmuyor . Fiyat değişiyor hastadan hastaya 3600e okdum benSağolun Anladim sadece Kan, Tomografi mi benim bildiğim Ekg ve Röntgen de isteniyordu.
8 ay olduğuna emin misiniz?esabil eker cok fazla gun atıyor ama...
Hangi hastane de yapıyor ve fiyati cevaplamamissiniz.???
Hm peki hastane isimi paylaşmanizda bir sakınca mi varEvet ekg da vardı ama zaten 5 dk.surmuyor . Fiyat değişiyor hastadan hastaya 3600e okdum ben
hastane değişiyor kendisiyle görüsseniz daha iyi ben balgatta oldumHm peki hastane isimi paylaşmanizda bir sakınca mi var