- Konu Sahibi lion mother
Fotoğraf paylaşabilir misiniz paylaşamam derseniz instagramda varsa hangisi yakin tarihtehastane değişiyor kendisiyle görüsseniz daha iyi ben balgatta oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf paylaşabilir misiniz paylaşamam derseniz instagramda varsa hangisi yakin tarihtehastane değişiyor kendisiyle görüsseniz daha iyi ben balgatta oldum
Size özelden atayım nette paylastirmadimFotoğraf paylaşabilir misiniz paylaşamam derseniz instagramda varsa hangisi yakin tarihte
Olur sağolun her sorduğumu cevapladınızSize özelden atayım nette paylastirmadim
Size özelden atayım nette paylastirmadim
[/QUOTE rica etsem bana da atar misiniz
Peki ne zaman sonrasina gün vermişti ?Sadece Rinoplasti mi oldunuz birde fiyatını yazar mısınız?Geçmiş olsun
Tabiki , kbralparslan insgramdan yazar mısınızDevlet mi özel mi acaba?rica etsem doktor ve surec hakkında da bilgi alabilir miyim
B3nde ona oldum canim 1bucuk ay oldu . Evet çok doğal benimde morlugum şişliğim olmadi. Ama burnum çok sis ya özellikle ucuOzmen kara hastasiyim. 2 ay oldu ameliyat olalı.her gören çok beğendi, çok doğal burun yapıyor.ameliyatta hiç şişlik morluk agrım olmadi. Isının ehli bir doktor ve ne zaman birşey sofranı cevapliyor. Ben 3600 tl verdim, deviasyon da vardi
Merhabalar bende özmen hocaya randevu aldım açıkçası korkuyorum biraz. Özmen hocanın instagram sayfasında hasta fotoğrafları var fakat önden çekilmiş hasta fotoğrafları hiç yok o yüzden sizin içinde sakıncası yoksa önden çekilmiş fotoğrafınızı atabilir misiniz. Birde süreç hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Ne kadar sonraya randevu alıp ameliyat oldunuz. Çok ağrınız oldu mu. Fazla soru sordum kusura bakmayınTabiki , kbralparslan insgramdan yazar mısınız
o geçiyor merak etmeB3nde ona oldum canim 1bucuk ay oldu . Evet çok doğal benimde morlugum şişliğim olmadi. Ama burnum çok sis ya özellikle ucu
Bana da özelden yazar mısınız işk kez duydum doktoruesabil beye olucaktjm ama memnun olmayan cok insan var kafam cok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirimÖzelden yazdım size