- 18 Ocak 2015
- 20
- 13
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyi ki otomatik almışsın çünkü benim meneker şiştipinde kolum bileğin yoruluyordubende avent otomatik aldim alacak olanlar en son mothercare de 160 tl ye inmisti normal fiyati 260 civari, ben n11 sitesinden 200tl ye aldim tabi daha kullanmadim bilginiz olsun :)
Evet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikkMasallah canim erken toparlanmana sevindim benimde 4 haftam kaldi darisi banabir gun yattin dimi hastanede
Cnm genelmi oldun sezeryanı bende hüseyin beye gidiyorum genel anestezi istiyorum epidurele yöneltir die korkuyorum kendi isteğimize bırakıyo dimiEvet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikk
Spinal oldum genelden korkarım benCnm genelmi oldun sezeryanı bende hüseyin beye gidiyorum genel anestezi istiyorum epidurele yöneltir die korkuyorum kendi isteğimize bırakıyo dimi
hamileliginde kullandin mi canim sigara? :)Evet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikk
Öhöm bi kaç tane içmiş olabilirim âma doğurunca gittim içtim yani nasıl olsa süt de yoktuhamileliginde kullandin mi canim sigara? :)
yok bende kendimi yalniz ve kotu hissediyordum da iyi oldu ogrendigim :)))Öhöm bi kaç tane içmiş olabilirim âma doğurunca gittim içtim yani nasıl olsa süt de yoktu
Canım hastane odanizda süsleme var mıydı? Kapı süsü hediye eden veya asan yerler varmış Koru'da da var mı?ya varya söylemeden edemicem Hüseyin beyden Allah binlerce kez razı olsun Allah ne muradı varsa versin inşallah normalde insanlar doğum yaptıkları hastaneden kaçarlar biz severek gidiyoruz iyi ki onun gibi iyi ve bilgili bi doktoru tanımışız resmen ailemizden bir abimiz gibi sevdik onu yani bu kadar sakin bi adam pes doğrusu bana katlandıysa inanın bu adam çok iyi demektir bi de öyle bir dikiş atmış ki hastanedeki hemşire bile şaşırdı bu kadar erken ayağa kalkan hasta ben burda görmedim dedi ilk yürümede... hüseyin bey de şaşırdı ertesi gün kontrole geldiğinde ben ayaktaydım kucağımda baturalp vardı bençok şaşırdım seni orda görünce filan dedi adam usta yaaaa
günaydın bayanlar,Canım hastane odanizda süsleme var mıydı? Kapı süsü hediye eden veya asan yerler varmış Koru'da da var mı?
Yok ben başka özel hastane uygulamalarindan bahsettim Kayseri'de arkadaşım doğum yaptı hastane hediye etmiş kapı süsü ama onların yeniydi. Ben de zannetmiyorum Koru'nun böyle uygulaması olacağını. Ödenen miktar arttıkça paragöz oluyor bu hastaneler.günaydın bayanlar,
ben 14 haftalık ken gece kanamam olmuş acile gitmiştim doğum katına dr a , o zaman görmüştüm tüm kapılarda süs vardı , ama sürekli durmaktan yıpranmış tozlanmış ucuzlardan ufak birşey , değişti mi bilmiyorum , hediyemi ediyolarmış? koru hastanesinde imkansız ellerinde olsan kapı süsü diye yansıtırlar faturaya![]()
çok güzel demisşn artemis üstüne bizden para alırlar allah muhafaza adım atsak orda herşey para..günaydın bayanlar,
ben 14 haftalık ken gece kanamam olmuş acile gitmiştim doğum katına dr a , o zaman görmüştüm tüm kapılarda süs vardı , ama sürekli durmaktan yıpranmış tozlanmış ucuzlardan ufak birşey , değişti mi bilmiyorum , hediyemi ediyolarmış? koru hastanesinde imkansız ellerinde olsan kapı süsü diye yansıtırlar faturaya![]()
Spinal nasıldı peki zormuydu bende korkuyorum ikisindende ama örcburen kesilcez:)Spinal oldum genelden korkarım ben
Ya evet inşallah takılmıyodur bana iki doğumumdada takıldı çok zordogum yapan arkadslar sonda takılıyor mu mutlaka?
spinal çok g,zl bebişi ilken görüyosun sesini il sen duyuyosun süt de hemn geliyorSpinal nasıldı peki zormuydu bende korkuyorum ikisindende ama örcburen kesilcez:)
amin canım çok sağolEsra hayırlı olsun. Ben bayadır girmiyordum foruma. Şimdi gördüm ve gerçekten çok sevindim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah. İnşallah Rabbim bizlere de kısmet eder...
oyy olmadıEvet 1gün yattım ama sıkıldım ben hadtanede belki pndan erken toparlanmışımdır hatta annemle eşimi ıyutup gece sigara içtimmm bitanecikk
valla hemşireler ebeler çok ilgililerPeki sezeryandan sonra ilgi alaka nasıl hemsireler olsun doktor olsun
Canım hastane odanizda süsleme var mıydı? Kapı süsü hediye eden veya asan yerler varmış Koru'da da var mı?[/QUOTE
canım kapıya süs asıyorlar ama hediye etmiyorlar tabi
bizim kapıdaki süs güzeldi caım ben beğendimdi
hoşgeldin prensimiz yazıyordu
spinal çok kolay canım hiç korkmaSpinal nasıldı peki zormuydu bende korkuyorum ikisindende ama örcburen kesilcez:)
sinek ısırmış kadar acımadı inanki
sonda takılıyor sezeryande canımdogum yapan arkadslar sonda takılıyor mu mutlaka?
ama spinali yapına takıyorlar o yüzden hiç hissetmiyorsunki
sen ameliyat masasındayken takıyorlar hiiiç anlamıyorsun