ooooo muhabbet koyulaşmış burda :) kızlar ben bugün tekrar kontrole gittim. Pazartesi günü randevuyu 8.30 diye yazmışlardı, randevudan bir gün önceki hatırlatma mesajında 8.38 yazıyordu. sanırım aradan aldıkları için diye düşündüm. Ama bugün malesef doktorda baya bekledim. Çünkü Meltem Hanım 8.50'de geldi. Önce 8.30 hastasını sonra da 8.50 hastasını aldı. Kısacası beklemek zorunda kaldık. Hep mi böyle oluyor acaba diye düşündük hatta eşim çok sinirlendi. Ben bir yandan kızıyorum bir yandan da zaten aradan randevu yazıldı diyorum. Ama insanın canını sıkıyor bu durum. Neyse...
Doktor ultrasonda kontrol etti ve bir yumurtam gelişmiş :) Doktor ilk başta ilaç dozunda sorun olduğu için bir tane yoksa daha fazla da olabilirdi dedi. Bir de yumurtalıklarım tedaviye cevap vermiş olmuş böylece :) Klomen 150 mg benim için ideal dozmuş öyle dedi. Çok mutlu oldum.
Ancaaaaaak gelin görün ki eşimde problem var gibi. Eşim bundan 4 yıl önce sperm testi yaptığında sperm sayısı 80 milyonmuş. Şimdiki testinde 16 milyon. Azalma çok fazla. Bir de iltihap varmış. Pazartesi ultrasona girecek varikosel olup olmadığına bakılacak. İltihap için ilaç verdi. Sperm testine göre hızlı ileri hiç yok

Doktor tedaviye eşimin sonuçlarına göre yön vereceğini söyledi. Yine de bu haftayı değerlendirin hamile kalabilirsin belki yumurtan oluşmuş çünkü dedi. Dua edin :/ Eşimin sonucuna göre tüp bebeğe bile yönlendirebilirmiş direkt. Hayırlısı... Kader.... İmtihan oluyoruz diye düşünüyorum doğrusu.
Bu arada Meltem Hanım'a aşılama için evlilik süresi şartı var mı dedim. Yok öyle bir şey dedi.
Kızlaarrrr çok dua edin olur mu?