• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

selam arkadaşlar
bu konuyu görünce bende görüşlerimi yazmak istedim
en azından araştıran arkadaşlara işık tutabilirim seda hanımın sezeryan yanlısı olduğu doğru değil kesinlikle
kız kardeşim seda hanımda doğum yaptı kızlar suni sancı vererek normal yaptırmak istedi ve bunun için çaba harcadı seda hanım
yalnız bebeğin kalbi yavaşlamaya başladığı için sezaryana aldı kardeşimi
tabi bunda yapacak bişey yoktu
meltem hanımda benim doktorum
ben hamile değilim ama hamile kalmaya çalışıyorum
ve bu yolda meltem hanımla yürüyorum ilgisinden alakasından son derece memnunum
ve kendisine sonuna kadar güveniyorum sık sıkta randevularım oluyor randevu konusunda skıntı çeksemde kapısına gidince geri çevirmiyor
hastanede son derece temiz doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun kaldılar
merak eden kişilere bi fikir olur umarım

günaydın annişler ,dün seda hocayla son kontrolüm vardı biliyosunuzdur 5 nisanda hastaneden ayrılacakmış. ay sonunda HRS kadın doğuma geçicekmiş, eve gelince hrs yi araştırdım batıkentte oturuyorum çankayada bu hastane gözüme uzak geldi birde muayene ücretleri 80tl ile 400tl arasında değişiyormuş (doktorun alanına göre prof.uzman.op. vs gibi ) doğum fiyatını telefonda vermiyorlar ayrıntılı ultrasyın için 500 tl dedi bana ciddi pahalı geldi taze aldığım bilgiler bunlar .

seda hocaya devam etmek isterdim ama şuan mümkün değil :14: tekrar hastane ve doktor arayışına girmek zorunda kaldım sıkıntıdayım valla :43:

etimed hastanesine artkadaşım gidiyo doktorunu tavsiye etti bide ona gidip bakmak istiyorum, yine bi bilgiye ulaşırsam sizlere aktarırım kızlar.

günaydın annişler ,dün seda hocayla son kontrolüm vardı biliyosunuzdur 5 nisanda hastaneden ayrılacakmış. ay sonunda HRS kadın doğuma geçicekmiş, eve gelince hrs yi araştırdım batıkentte oturuyorum çankayada bu hastane gözüme uzak geldi birde muayene ücretleri 80tl ile 400tl arasında değişiyormuş (doktorun alanına göre prof.uzman.op. vs gibi ) doğum fiyatını telefonda vermiyorlar ayrıntılı ultrasyın için 500 tl dedi bana ciddi pahalı geldi taze aldığım bilgiler bunlar .

seda hocaya devam etmek isterdim ama şuan mümkün değil :14: tekrar hastane ve doktor arayışına girmek zorunda kaldım sıkıntıdayım valla :43:

etimed hastanesine artkadaşım gidiyo doktorunu tavsiye etti bide ona gidip bakmak istiyorum, yine bi bilgiye ulaşırsam sizlere aktarırım kızlar.

canım etimedin doğum ve muayne ücretlerini öğrenince yazar mısın

inşallah memnun kalırsın aşkın beyden tatlım ben çok sevdim 4 lü tarama istedi ve 2 haftaya tekrar çağırdı ona kafam karşmıştı şimdi aradım maddi olarak sıkıntıdayız aşkın bey devlette yaptırsam olurmu dedim olur tabi dedi gayet normal karşıladı öyle yapıcam artık:) 20.hafta gel ozaman dedi

Evet askin beyle ilk gorusmemiz olumlu gecti :) 2 hafta sonra dogum tarihi belirleyecrgiz. Bu arada bisry olursa diye cep nosunu verdi. Gece gunduz ne zaman istersen ara dedi. Acil bisey oldugunda ara hastaneye gelirim dedi. En azindan ulasilabiliyor olmasi bence iyi :)

canım etimedin doğum ve muayne ücretlerini öğrenince yazar mısın

tabi tabi ne öğrenirsem ne bulursam yazıyorum zaten , çünki buradan faydalanan bilgi alan okadar çok kişi varki :49:

yeni öğrendiğin ise :1: etimed 'in muayene ücreti 30tl normal doğumu 800tl miş bunu arkadaşımdan öğrendim , netleştirmek için bugun yarın ararım yine bilgilendiririm.

tabi tabi ne öğrenirsem ne bulursam yazıyorum zaten , çünki buradan faydalanan bilgi alan okadar çok kişi varki :49:

yeni öğrendiğin ise :1: etimed 'in muayene ücreti 30tl normal doğumu 800tl miş bunu arkadaşımdan öğrendim , netleştirmek için bugun yarın ararım yine bilgilendiririm.

saol canım fiyatlar çok uyğunmuş ama acaba yeni doğan yoğun bakımı falan var mı ki

Evet askin beyle ilk gorusmemiz olumlu gecti :) 2 hafta sonra dogum tarihi belirleyecrgiz. Bu arada bisry olursa diye cep nosunu verdi. Gece gunduz ne zaman istersen ara dedi. Acil bisey oldugunda ara hastaneye gelirim dedi. En azindan ulasilabiliyor olmasi bence iyi :)
Canım sanırım aşkın beyde ilk doğumu sen yapcaksın doğumdan sonra bebişinden fırsat buldukça bize memnun kalıp kalmadığını anlatırsın artık

2 Nisanda Seda Hanımla randevum vardı HRS'ye geçeceğini öğrendim Batıkentte oturuyorum ve HRS epey uzak park sorunu falanda var maddi boyutu da cabası, Seda Hanımla bunu konuştuğumda doğumu yakın olan (35.haftadan itibaren) hastalarıma buraya yakın bir fiyat verecekler dedi tabi yakında ne kadar yakın o kadarını da soramadım çingene pazarlığı yapar gibi, sezeryan olucam 20 Nisan-24 Nisan arası dedi bebek o kadar bekler mi bilemiyorum 26 Nisan zaten 40.haftanın bitimi, HRS'ye ne zaman başlıcak onuda net bilmiyorum ayın 14ünde ara beni dedi arıcam olmazsa bi yakınımız Medicanada çalışıyo onunla irtibata geçicem 38.hafta artık, insan bişeyler net olsun istiyo

ben de seda hocaya dün son kez gittim .hrsye geçiyormuş .hrsde uzman doktor 79 tl proflar 400-500 arası dediler ,seda hocanın sincandaki fiyatıyla aynı gibi duruyor ama operatör olunca fiyat değişiyormu onu söylemediler.
ayrıntılı ultrasonu söylemediler bana . doğum ücretini bilen varmı acaba ben en çok onu merak ediyorum .bi de ben seda hocaya hiç sormadım ,seda hocanın hastalarına bir indirim yapacaklarsa doğumda süper olur yaaa

kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.

kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.

hayırlı olsun canım yavrunu kucağına almışsın, seninki biraz erken davranmış =) umarım ikinizde sağlıklısınızdır.tebrik ederim :16:

kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.[/QUOT

allah bağişlasınn canımm sen mayıs annelerinden din dimi

Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah. Kacinci haftada dogdu bebegin

kizlar bebisim bize surpriz yapti 1ay onceden geldi dr hic illa sezeryan olsun demedi donebilir dedi ama bebisjm ters oldugu icin sezeryan oldum acil oldu beklemedimiz anda ama doktorumdan da hemsirelerden de hastaneden de cok memnun kaldim bugun yapacak olsam gene tercih ederim. Devlet hast biraz maddi durum varsa yaklasilmazmis onu anladim. Esim yanimdaydi ailelerde baya yardimci oldular ve yenidogan unitesi olmali yasadimiz bi sikintidan bebisim bikac gun orda kaldi olmasaydi ya onemsemicekler ya baska yere sevk edeceklerdi herkese kolay dogumlar diliyorum firsat buldukca girmeye calisicam. Bu arada askin beyin nobetiede denk grldim sevdim.

ayy ne güzel maşallah tatlım sağ salim bebişini kucağına almana sevindim:) darısı bizlere doğumunu aşkın bey mi yaptırdı ne kadar ödedin doğum ücreti koru ya

evet askin beyle ilk gorusmemiz olumlu gecti :) 2 hafta sonra dogum tarihi belirleyecrgiz. Bu arada bisry olursa diye cep nosunu verdi. Gece gunduz ne zaman istersen ara dedi. Acil bisey oldugunda ara hastaneye gelirim dedi. En azindan ulasilabiliyor olmasi bence iyi :)

aynen ben gece 12 de bile ulaştım aşkın beye o konuda çok iyi olumlu geçtiğinede sevndm tatlım:)

günaydın annişler ,dün seda hocayla son kontrolüm vardı biliyosunuzdur 5 nisanda hastaneden ayrılacakmış. Ay sonunda hrs kadın doğuma geçicekmiş, eve gelince hrs yi araştırdım batıkentte oturuyorum çankayada bu hastane gözüme uzak geldi birde muayene ücretleri 80tl ile 400tl arasında değişiyormuş (doktorun alanına göre prof.uzman.op. Vs gibi ) doğum fiyatını telefonda vermiyorlar ayrıntılı ultrasyın için 500 tl dedi bana ciddi pahalı geldi taze aldığım bilgiler bunlar .

Seda hocaya devam etmek isterdim ama şuan mümkün değil :14: Tekrar hastane ve doktor arayışına girmek zorunda kaldım sıkıntıdayım valla :43:

Etimed hastanesine artkadaşım gidiyo doktorunu tavsiye etti bide ona gidip bakmak istiyorum, yine bi bilgiye ulaşırsam sizlere aktarırım kızlar.

seda hanım gittiyse aşkın beye devam edebilirsin canım bildiğim kadarıyla iyi bi doktor hem hastane değiştirmemiş olursun ben memnunum şimdilik aşkın beyden

[sıze=3]selam arkadaşlar
bu konuyu görünce bende görüşlerimi yazmak istedim
en azından araştıran arkadaşlara işık tutabilirim seda hanımın sezeryan yanlısı olduğu doğru değil kesinlikle
kız kardeşim seda hanımda doğum yaptı kızlar suni sancı vererek normal yaptırmak istedi ve bunun için çaba harcadı seda hanım
yalnız bebeğin kalbi yavaşlamaya başladığı için sezaryana aldı kardeşimi
tabi bunda yapacak bişey yoktu
meltem hanımda benim doktorum
ben hamile değilim ama hamile kalmaya çalışıyorum
ve bu yolda meltem hanımla yürüyorum ilgisinden alakasından son derece memnunum
ve kendisine sonuna kadar güveniyorum sık sıkta randevularım oluyor randevu konusunda skıntı çeksemde kapısına gidince geri çevirmiyor
hastanede son derece temiz doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun kaldılar
merak eden kişilere bi fikir olur umarım[/sıze]

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Senden bi ricam var benm bi arkadaşımında çocuğu olmuyo 2 sefer aşılama yapılmış ikiside tutmamış meltem hanım bu konuda nasıl tavsiye edermisin

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Senden bi ricam var benm bi arkadaşımında çocuğu olmuyo 2 sefer aşılama yapılmış ikiside tutmamış meltem hanım bu konuda nasıl tavsiye edermisin

canım aşılamada tutma oranı zaten yüzde 15
yani tutumamış olması çok anormal değil
ama iyi bir doktor her zaman avantajdır kanısındayım ben
meltem hanıma başka rahatsızlıklarım için çok gittim şükürki verdiği ilaçlar uyguladığı tedaviler sıkıntılarımı çözdü
ama aşılamamı daha olmadım ha tutar veya tutmaz o Allahın taktiridir
ama ben yaptırdıktan sonra yine sana doktorla ilgili bilgi veririm inşallah
doktoruna güvenmek bence son derece önemli tabiki şükürki ben meltem hanıma rastladım
umarım bebeğim olur ve herşeyin sonuna kadar meltem hanımla devam ederim
arkadaşınada daha aşılama olmamama rağmen meltem hanıma görünmesini tavsiye ediyorum

Back