• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

canım dün etimede uğradım merak ettiklerimizi sordumm :)
mormal doğum 800
zorunlu sezryen 1000
isteğe bağlı sezryen 2000
muayne 30
nts 5
doktorun doğuma gecede olsa geliyo
odalar 2 kişilik ama yanında kesinlikle 2. Bi hasta yok diğer yatak refakatcı için
bunları öğrendim canım

süpeer yaa:) peki int. Gördüğümüz gibi varmıymış yeni doğan tatlım, birde hastanenin içi nasıl ilgileniolarmı ben hiç gitmedim

Canim nasil.bi hastane onerir misin.peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha hiç oraya gitmedim sadece bakmak için uğradım şuan koruya gidiyorum ama haftaya etimede randevu alıp bi bakcam doktor nasıl ilgilimi diyee

süpeer yaa:) peki int. Gördüğümüz gibi varmıymış yeni doğan tatlım, birde hastanenin içi nasıl ilgileniolarmı ben hiç gitmedim

evet canım varmış yeni doğan yoğun bakım dün pazardı ya öle ordan geçerken bi bakalım dedik konuştuğumuz görevli gayet güler yüzlüydüü ama daha doktor nasıldır bilemiyorum inşallah haftaya muayneyede gidecem

evet canım varmış yeni doğan yoğun bakım dün pazardı ya öle ordan geçerken bi bakalım dedik konuştuğumuz görevli gayet güler yüzlüydüü ama daha doktor nasıldır bilemiyorum inşallah haftaya muayneyede gidecem

inşallah canım bende sevndm olmasına ma ahalen kararsızım aşkın beyde çok iyi bi doktor :( ama malesef fiyatlar mesut beyi denemeyi düşünüorum bende kısa sürede

Ins iyidirr bnde gtmk istiyorum dogum icin

Ins iyidirr bnde gtmk istiyorum dogum icin

inşallah canım bende sevndm olmasına ma ahalen kararsızım aşkın beyde çok iyi bi doktor :( ama malesef fiyatlar mesut beyi denemeyi düşünüorum bende kısa sürede[/Q

kızlar yaaaa haftalarınıza şimdi dikkat ettim daha yenisiniz :53:
ben 28. haftaya kadar ümitköydeki zekai tahire gittim çok ta iyiydi bide ben çok gidiyodum muayneye bi kuruşda ödemiyok çünki bunun ayrıntılı ultrsnu var 2 li 3li 4 lü testi var şeker testi var özelde bi sürü masraf çıkıyo ben bu testler bitince koruya geçmiştim zaten

inşallah canım bende sevndm olmasına ma ahalen kararsızım aşkın beyde çok iyi bi doktor :( ama malesef fiyatlar mesut beyi denemeyi düşünüorum bende kısa sürede[/Q

kızlar yaaaa haftalarınıza şimdi dikkat ettim daha yenisiniz :53:
ben 28. haftaya kadar ümitköydeki zekai tahire gittim çok ta iyiydi bide ben çok gidiyodum muayneye bi kuruşda ödemiyok çünki bunun ayrıntılı ultrsnu var 2 li 3li 4 lü testi var şeker testi var özelde bi sürü masraf çıkıyo ben bu testler bitince koruya geçmiştim zaten

ASLINDA ODA MANTIKLI AMA TESTLERDE BİTMEK BİLMİOKİ :) SONUNDA BİDE NTS Sİ VAR DOĞUMDA ÖYLE 1750 DİO KORU VE O RAHAT 2000 BULUR NTS LERLE BERABER ÇÜNKÜ UFACIK KAN İDRAR HERŞEY PARA KORU ÇOK PAHALI GELDİ BANA :(

Arkadaşlar 2 haftadır çok iyiydim aşkın bey dramamini kes dedi dün içmedim gene kusmalar başladı gece acile gittik koruya boş seruma bi metpamid yaptılar zoferde koymadılar 20 tl ücret alındı önceden acilde alınmıodu

Bende etimede giriyorum mesut beye daha bi kere gittim yeni hamileyim sen mumnunmusun bana ultrasonda bakti 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi ilgisiz geldi ama herkes cokmemnun ondan anlamadim

bende etimede giriyorum mesut beye daha bi kere gittim yeni hamileyim sen mumnunmusun bana ultrasonda bakti 3 hafta sonra gel kalp atisini duyalim dedi ilgisiz geldi ama herkes cokmemnun ondan anlamadim

ben daha hiç gitmedim canım mesut beye ben koruda aşkın beyden çook memnunum lakin hastaneden değilim çok pahalı 16 haftalık hamileyim çok gitmediğim halde tahliller muayene 500 tl çok rahat harcadım nts fln çok pahalı kararsızım mesut beye geçmei düşünüorum

ben daha hiç gitmedim canım mesut beye ben koruda aşkın beyden çook memnunum lakin hastaneden değilim çok pahalı 16 haftalık hamileyim çok gitmediğim halde tahliller muayene 500 tl çok rahat harcadım nts fln çok pahalı kararsızım mesut beye geçmei düşünüorum

Tatlum bana biri mesut beyden kac dedi ondan kacan askin beye gidiyomus bende onu birakmayi dusunuyorum pazartesi randevuyu askin beyden alcam mesut bana ilgisiz geldi kan degerime bile bakmadi ben ultrason bakiyorum dedi

Tatlum bana biri mesut beyden kac dedi ondan kacan askin beye gidiyomus bende onu birakmayi dusunuyorum pazartesi randevuyu askin beyden alcam mesut bana ilgisiz geldi kan degerime bile bakmadi ben ultrason bakiyorum dedi

bende yarın ilk defa mesut beye deneme amaçlı gidicem,normalde koruda seda hocaya gidiyorum malum ayrıldığı için tekrar arayışa geçtim.yarın bilgilendiririm sizleri,

sebdilcek bende çok olumlu yorum okudum mesut hoca hakkında sen memnun kalmayınca tribe girdim şimdi yarını sabırsızlıkla beklıyorum :53:

bende yarın ilk defa mesut beye deneme amaçlı gidicem,normalde koruda seda hocaya gidiyorum malum ayrıldığı için tekrar arayışa geçtim.yarın bilgilendiririm sizleri,

sebdilcek bende çok olumlu yorum okudum mesut hoca hakkında sen memnun kalmayınca tribe girdim şimdi yarını sabırsızlıkla beklıyorum :53:

Bende olumlu yorumlar okuyup gittim ama icime sinmedi hic

tatlum bana biri mesut beyden kac dedi ondan kacan askin beye gidiyomus bende onu birakmayi dusunuyorum pazartesi randevuyu askin beyden alcam mesut bana ilgisiz geldi kan degerime bile bakmadi ben ultrason bakiyorum dedi

valla canım aşkın bey süper bi doktor ben kendi arkadaşımıda yönlendirdim normaldede çok güzel ilgilenio zaten ama benm ismimi verince daha bi çok ilgilenmiş çünkü ben gece 12 de bile aradım aşkın beyi :) kanamam var die hiçkimseyi takmıorum direk aşkın beyi arıorum çok zarif ve herşekilde çok güzel ilgilenio ben 16.haftamdayım bana vitamin hapı vermedi bütün arkadaşlarım kullanıo aradım sordum güzel besleniosan hiç gerek yok piyasa hapı tamamen dedi kullanmıorum meyvemi sütümü greyfurt hep yiyorum memnun kalacağına çok eminim

valla canım aşkın bey süper bi doktor ben kendi arkadaşımıda yönlendirdim normaldede çok güzel ilgilenio zaten ama benm ismimi verince daha bi çok ilgilenmiş çünkü ben gece 12 de bile aradım aşkın beyi :) kanamam var die hiçkimseyi takmıorum direk aşkın beyi arıorum çok zarif ve herşekilde çok güzel ilgilenio ben 16.haftamdayım bana vitamin hapı vermedi bütün arkadaşlarım kullanıo aradım sordum güzel besleniosan hiç gerek yok piyasa hapı tamamen dedi kullanmıorum meyvemi sütümü greyfurt hep yiyorum memnun kalacağına çok eminim

Canım bende aşkın beyin hastasıyım bende çok memnunum greyfurt yiyorum demişsinde ben greyfurtun gebelikte zararlı olduğunu duymuştum özellikle ilaç kullanıyorsan dikkat etmek gerekiyormuş tabi doktor daha iyi bilir ama söylemek istedim

merhabalar hanımlar , korudan seda hoca gittiği için , yeni doktor arayışındaydım biliyorsunuz yazmıştım.mesut bayraktar hakkında bayaa olumlu yazı okuyunca randevu alıp gittim pişman oldum.

kendisinden memnun kalanlar elbette vardır ama benim izlenimim, paragöz ilgisiz ve muayene esnasında verimsizdi, tartı olduğu halde kilomu kontrol etmedi tansiyonumu ölçmedi, bebğimin boyunu sorduğum halde söylemedi vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs uzayıp giderrrrrr. özele boşuna gidip paralar dökmüyoruz ve doğal olarak karşılığını bekliyoruz.bu özeldeki ilgisiz sıradan tavrı devlet hastanesindede gördüm eeee nie özele gidiyoruz ozaman dimi?

ben ilk defa gittiğim doktordan daha ılımlı sevecen ve bilgi aktarımı beklerdim, benimle para yüzünden bi kavga etmediği kaldı desem yeridir atıştık resmen.bu kadar paragöz bi doktorla karşılaşmamıştım... ben pişmanım deneyimim budur arkadaşlar.

sizde gidip kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

sanırım tekrar koruya döneceğim, meltem hanımı yada aşkın beyi denemem gerekicek.

bilgilendirmek istedim:19:

geçme alev geçme be muayeneden sonra sinirimden dönüşte yolda ağladım , bende maddi olarak bunaldığım için etimedi tercih edeyim en azından deneyim dedim, Allah biliyor bin pişman oldum. muayenesi nts si ucuz dedim 3 gündür stresim sinirim mahfetti beni batsın parası pulu bebeğime yazık.

bu arada koruda 175 ayrıntılı ultr.fiyatı, etimedde (mesut bey ayrıntılıyı yapıyormuş) 250tl miş. bana biraz pahalı geldi dedim :53:adam beni dövecekti ,ucuz çok uucuz sudan ucuz herşeye para veriyo bu türk milletide sağlığa gelince pinti oluyo demezmi Allahım kafa göz dalacaktım, bak yine sinirlendim neyse öyle işde...

canım bende aşkın beyin hastasıyım bende çok memnunum greyfurt yiyorum demişsinde ben greyfurtun gebelikte zararlı olduğunu duymuştum özellikle ilaç kullanıyorsan dikkat etmek gerekiyormuş tabi doktor daha iyi bilir ama söylemek istedim

evet tatlım bende duydum ama aşkın bey hiç bi zararı yok yiyebilirsin dedi ki ben zaten ilaç kullanmıorum vitamin hapı vermedi aşkın bey bana sadece bulantı için oda günde 1 tane alıorum okadar

geçme alev geçme be muayeneden sonra sinirimden dönüşte yolda ağladım , bende maddi olarak bunaldığım için etimedi tercih edeyim en azından deneyim dedim, allah biliyor bin pişman oldum. Muayenesi nts si ucuz dedim 3 gündür stresim sinirim mahfetti beni batsın parası pulu bebeğime yazık.

Bu arada koruda 175 ayrıntılı ultr.fiyatı, etimedde (mesut bey ayrıntılıyı yapıyormuş) 250tl miş. Bana biraz pahalı geldi dedim :53:adam beni dövecekti ,ucuz çok uucuz sudan ucuz herşeye para veriyo bu türk milletide sağlığa gelince pinti oluyo demezmi allahım kafa göz dalacaktım, bak yine sinirlendim neyse öyle işde...

hadi ya ay çok üzüldüm tatlım ben eniyisi devam aşkın beye :) neyapalım çocuğumun sağlığı zaten 3 lü taramayda devlette yaptırmamı kabul etti aşkın bey sağolsun çok anlayışlı

Back