Cevap için teşekkür ederim canim. Dogum paketinde anlaşınca herşey dahil mi oluyor ? Tüm testler doğum filanÖzel düşünüyorsanız etimesgutta etimed var en ucuz doğum paketi 2800 tl demişlerdi. Sadece birkere muayeneye gittim ama hastane hoşuma gitmişti.
Peki normal doğum mu sezeryan mi tatlım? Yani mecbur kalınmadığı sürece normal doğum yanlışı olması benim için önemliSincan koru var gorumcem orda dogum yapti cok memnun kaldi eger nasip olursa bende orda yapmayi planliyorum dogum paketleride baya uygundu
Bir de acaba hangi doktora gitmis biliyor musunSincan koru var gorumcem orda dogum yapti cok memnun kaldi eger nasip olursa bende orda yapmayi planliyorum dogum paketleride baya uygundu
Teşekkür ederim görüşeceğimÖnerim var ama semt uygun değil.
Liv in medicalparkla aynı olduğunu biliyorum, sincanda olması lazım medikalpark.
Orayla bir görüşün derim.
Fiyat konusunda sıkıntınız yok ise tam aradığınız insan Başak Güler dir.Teşekkür ederim görüşeceğim
Mecburi sezeryan oldu gunu gecmisti bebegin cunku.doktor normal dogum yanlisi sanirimPeki normal doğum mu sezeryan mi tatlım? Yani mecbur kalınmadığı sürece normal doğum yanlışı olması benim için önemli
Harika kesinlikle araştıracağım çok çok sağolFiyat konusunda sıkıntınız yok ise tam aradığınız insan Başak Güler dir.
Anne ya da bebekte herhangi bir sağlık sıkıntısı söz konusu olmadan asla sezeryan yapmaz hatta normal doğum oranında ödülü var, öyle söyleleyim.
Liv hospital da çalışıyor.
Kübra diye bir bayan var koruda adını duydunuzmu bilmiyorum ama çok sevecen samimi rahatlatıcı buldum yarın ona randevum var yine hiç hakkında birşey duydunuz muMecburi sezeryan oldu gunu gecmisti bebegin cunku.doktor normal dogum yanlisi sanirim
Hüseyin pehlivandi doktoru
Duymadim canim koruda cok iyi doktorlar varmis bildigim kadariyla.Kübra diye bir bayan var koruda adını duydunuzmu bilmiyorum ama çok sevecen samimi rahatlatıcı buldum yarın ona randevum var yine hiç hakkında birşey duydunuz mu
Sen ne kadarlık hamilesin canimDuymadim canim koruda cok iyi doktorlar varmis bildigim kadariyla.
Ben henuz hamile deilim canim istiyorum ama bakalim ne zaman nasip olursaSen ne kadarlık hamilesin canim
Cevap için teşekkür ederim canim. Dogum paketinde anlaşınca herşey dahil mi oluyor ? Tüm testler doğum filan
Bugün koru hastanesiyle görüştüm 3900 tl dendi 11 muayne 2 li tarama ve 4 ki tarama doğum ve doğum sonrası b3begin testleri filan ama bu fiyat nasıl sizceFarklı paketler var ama hepsinde doğum dahil. Ya başından sonuna kadar olanını seçiyorsun yada 20. Haftadan sonra olanları var. Evet bütün testler ve doğumu kapsıyor ayrıca normal sezeryanda fark etmiyor. Ayrıca hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var.
En güzel zamanda hayırlısıyla sana da nasip olsun tatlımBen henuz hamile deilim canim istiyorum ama bakalim ne zaman nasip olursa
Etimed e gitmiştim ancak doktorum ayrıldığı için medikalparka geçtim hem hastane imkanlarından hem de ebe hemşirelerin ilgilerinden memnun kalmıştımMerhaba kızlar tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana normal dogum taraftari doktor ve hastane önerin birde sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum malum hastaneler ticarethane gibi olmuş en azından ekstra para alamicaklari için aman suda var buda var diyip ek bişey çıkartamazlar olmayan şeylerle korkutmazlar diye düşündük.. siz ne yaptınız nasıl bi anlaşma sağladınız .. şimdiden yardımlarınız için öpüyorum güzel kadınlar:)