Doğuma Hazırlık Ankara Sincan/Etimesgut civarı hastane ve doktor önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

happymood

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
473
246
32
Merhaba kızlar tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana normal dogum taraftari doktor ve hastane önerin birde sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum malum hastaneler ticarethane gibi olmuş en azından ekstra para alamicaklari için aman suda var buda var diyip ek bişey çıkartamazlar olmayan şeylerle korkutmazlar diye düşündük.. siz ne yaptınız nasıl bi anlaşma sağladınız .. şimdiden yardımlarınız için öpüyorum güzel kadınlar:)

Özel düşünüyorsanız etimesgutta etimed var en ucuz doğum paketi 2800 tl demişlerdi. Sadece birkere muayeneye gittim ama hastane hoşuma gitmişti.

Sincan koru var gorumcem orda dogum yapti cok memnun kaldi eger nasip olursa bende orda yapmayi planliyorum dogum paketleride baya uygundu

Önerim var ama semt uygun değil.
Liv in medicalparkla aynı olduğunu biliyorum, sincanda olması lazım medikalpark.
Orayla bir görüşün derim.

Sincan koru var gorumcem orda dogum yapti cok memnun kaldi eger nasip olursa bende orda yapmayi planliyorum dogum paketleride baya uygundu
Peki normal doğum mu sezeryan mi tatlım? Yani mecbur kalınmadığı sürece normal doğum yanlışı olması benim için önemli

Teşekkür ederim görüşeceğim
Fiyat konusunda sıkıntınız yok ise tam aradığınız insan Başak Güler dir.
Anne ya da bebekte herhangi bir sağlık sıkıntısı söz konusu olmadan asla sezeryan yapmaz hatta normal doğum oranında ödülü var, öyle söyleleyim.
Liv hospital da çalışıyor.

Harika kesinlikle araştıracağım çok çok sağol

Mecburi sezeryan oldu gunu gecmisti bebegin cunku.doktor normal dogum yanlisi sanirim
Hüseyin pehlivandi doktoru
Kübra diye bir bayan var koruda adını duydunuzmu bilmiyorum ama çok sevecen samimi rahatlatıcı buldum yarın ona randevum var yine hiç hakkında birşey duydunuz mu

Cevap için teşekkür ederim canim. Dogum paketinde anlaşınca herşey dahil mi oluyor ? Tüm testler doğum filan

Farklı paketler var ama hepsinde doğum dahil. Ya başından sonuna kadar olanını seçiyorsun yada 20. Haftadan sonra olanları var. Evet bütün testler ve doğumu kapsıyor ayrıca normal sezeryanda fark etmiyor. Ayrıca hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var.

Bugün koru hastanesiyle görüştüm 3900 tl dendi 11 muayne 2 li tarama ve 4 ki tarama doğum ve doğum sonrası b3begin testleri filan ama bu fiyat nasıl sizce

Etimed e gitmiştim ancak doktorum ayrıldığı için medikalparka geçtim hem hastane imkanlarından hem de ebe hemşirelerin ilgilerinden memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…