Çok iyi benceBugün koru hastanesiyle görüştüm 3900 tl dendi 11 muayne 2 li tarama ve 4 ki tarama doğum ve doğum sonrası b3begin testleri filan ama bu fiyat nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi benceBugün koru hastanesiyle görüştüm 3900 tl dendi 11 muayne 2 li tarama ve 4 ki tarama doğum ve doğum sonrası b3begin testleri filan ama bu fiyat nasıl sizce
Muayne kısıtlaması her yerde var miÇok iyi bence
Hastanenin veya sigortanın anlaşmasına göre değişiyor diye biliyorumMuayne kısıtlaması her yerde var mi
Harikasın tatlım teşekkür ederimEtimedin bana verdikleri bilgiler bunlardı inshallah işine yarar. Ben birde sadece doğumu sormuştum onada 2500 tl dediler
Tatlım şimdi paket 2.800 dimi ben doğrumu anladım birde yeni doğan yoğun bakım ünitesinde var mı ?Etimedin bana verdikleri bilgiler bunlardı inshallah işine yarar. Ben birde sadece doğumu sormuştum onada 2500 tl dediler
Bir de hangi doktira gidiyorsun önerirsin bende görüşeyimTatlım şimdi paket 2.800 dimi ben doğrumu anladım birde yeni doğan yoğun bakım ünitesinde var mı ?
Bir de hangi doktira gidiyorsun önerirsin bende görüşeyim
Tatlım şimdi paket 2.800 dimi ben doğrumu anladım birde yeni doğan yoğun bakım ünitesinde var mı ?
Teşekkür ederim canim çok yardımcı oldun bu etimed hastanesinde hangi bayan doktoru önerirsin varmı bilginEtimesgut devlet hastanesinide tavsiye ederim eğer işin düşerse çok yoğun bir hastane değil doktorlarda gayet iyi. Ben nerdeyse bütün testlerimi orada yaptırdım.
Merhaba etimed hastanesine devam ediyor musunuz ?Özel düşünüyorsanız etimesgutta etimed var en ucuz doğum paketi 2800 tl demişlerdi. Sadece birkere muayeneye gittim ama hastane hoşuma gitmişti.
Merhaba etimed hastanesine devam ediyor musunuz ?
Bende etimed hastanesine başladım doğum paketi aldım. 20 haftadan sonra 3.100 ödedik. Şimdilik memnunumSincan etimesgut civarı hastane arayışındayım önerisi olan var mı? Su perisi etimedi neden bıraktınız memnun kalmadığınız bişey mi oldu?