Doğuma Hazırlık Ankara Sincan/Etimesgut civarı hastane ve doktor önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Etimesgut devlet hastanesinide tavsiye ederim eğer işin düşerse çok yoğun bir hastane değil doktorlarda gayet iyi. Ben nerdeyse bütün testlerimi orada yaptırdım.

Etimesgut devlet hastanesinide tavsiye ederim eğer işin düşerse çok yoğun bir hastane değil doktorlarda gayet iyi. Ben nerdeyse bütün testlerimi orada yaptırdım.
Teşekkür ederim canim çok yardımcı oldun bu etimed hastanesinde hangi bayan doktoru önerirsin varmı bilgin

Kizlar mesafe önemli mi? Dikmenden ))(batikent) cok sorun olur mu acaba ? Hep acil durum olursa diyorum ama bir arkadsta medicalde pinar hanimdan cok memnun kalmis baska bir yerde icime sinmiyor.dogumda bu filmlerdeki gibi birden olursa :))))

Etimed hastanesinde Banu hanım vardı hâlâ var mı bilemiyorum, iyiydi O.Yakın olduğu için gitmiştim. Ekonimik de bir yer kıyas yapınca. Riskli olmayan gebelikler için olabilir süper ya da çok kötü değildi. Gereksiz sezeryan çok yapıyorlar ama. A Almilammm

Etimedde arkadasim dogum yapcakti vazgecti takibini yapan doktor dogurtmuyomus ayrica normal dogum yapmiyolarmis

Benim ilk doğumum normaldi ve çok zor olmuştu bu yüzden normal doğuma çok sıcak bakmıyorum artık, etimed le tlfla görüştüm fiyatları baya şişirmişler ya 3950 TL dediler 10 muayene içeren doğum paketi ,sadece doğum fiyatı da ona yakın birşeydi

X