ANKARA ŞEHİR HASTANESİ YARDIM

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Kızlar merhaba ben uzaktan ankaraya gelicem o yüzden bilip de randevu almak istiyorum, eşimin ve benim problemimiz var aşılama olmak istiyoruz. Bunu söylediğimde şehirdeki doktor bizden ilk olarak ne tahlili isteyecek?
Hsg mi? Eğer Hsgyse hemen o gün mü randevu veriyor çekilmesi için? Başka hastanelerde yaptırdığımız kan tahlillerini önemsiyorlar mı yoksa herşeyi kendileri mi yapıyorlar?
Toplamda kaç gün sürüyor bu tahlil süreci aşılama için şehirde yani? Teşekkür ederim

Aşılama hakkında bilgim yok ama tüp bebeğe ik başladığınızda testler tahliller rahim filmleri derken 2-3 ayı bulabiliyor tedaviye başlamak tedavide yaklaşı 2 hafta sürüyor. özel değilse sorununuz nedir belki direk tüp bebeğe başlamak daha uygun olur

Ama yani devlete gidip ben direkt tüp bebeğe başlamak istiyorum diyebiliyor mıyım??

Ama yani devlete gidip ben direkt tüp bebeğe başlamak istiyorum diyebiliyor mıyım??
sorununuza göre doktor karar verebilir bende aşılama isteğiyle gittim doktor aşılamayla olmaz vakit kaybetmeden direk tüp bebek diye tüp bebeğe yönlendirmişti bizi

sorununuza göre doktor karar verebilir bende aşılama isteğiyle gittim doktor aşılamayla olmaz vakit kaybetmeden direk tüp bebek diye tüp bebeğe yönlendirmişti bizi
Ay gerçekten mi canım sizin neydi? Bende pko eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bide yumurtam zor gelişiyor
Peki canım tüp bebeği devlet mi karşılıyo yani?

Ay gerçekten mi canım sizin neydi? Bende pko eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bide yumurtam zor gelişiyor
Peki canım tüp bebeği devlet mi karşılıyo yani?
Bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük ve hareket sorunu var, evet rapor çıkarsa devlet karşılıyor sadece 3-4 bin tl ödüyorsun oda ilaç farkı falan oluyor.

Bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük ve hareket sorunu var, evet rapor çıkarsa devlet karşılıyor sadece 3-4 bin tl ödüyorsun oda ilaç farkı falan oluyor.
Peki canım hsg zor mu oluyor anestezi vermiyorlar mı? Bir de ilk muayeneme adet bitimi mi gideyim sence bakit kaybetmemek adına

Bu arada yeni evli misiniz kaç yaşındasın acaba canım

Peki canım hsg zor mu oluyor anestezi vermiyorlar mı? Bir de ilk muayeneme adet bitimi mi gideyim sence bakit kaybetmemek adına
adetin 3. günü gidin adetin 3. günü yapılması gereken testler var çünkü onları yaparlar, hsg de ben zorlanmadım sadece 1 dk bile sürmeyen bir ağrı oluyor ama kişiye göre değişiyor tabi devlet hastanesinde anestezi vermiyorlar malesef.

Çok çok teşekkür ederim canım kardeşim peki benim mesela adetin 3.günü sonuçlarım var bazı onları öenmsemiyorlar mı kendileri mi yapmak istiyorlar yani?
Bide hsg ultrason cihazıyla bakılmasının aynısı mı yani yoksa içeri başka bişeyle mi bakıyorlar

yada adetinize 1-2 gün kala gidebilirsiniz adet öncesi testlerle başlayabilirler birde vajınal ultrasonla rahim içine bakar doktor adetin 3. günü tekrar çağırır sizi diğer testler için.

diğer testlerine bakarlar ama yinede kendileri de isterler kan testlerini falan, ben aynı hastanede 2 kez tüp bebek yaptırdım ona rağmen yeniden yapıldı kan testlerim.
Hsg rahim filmi vajinal ultrasondan farklı olarak rahim ağzına spekulum yerleştirrilip içeri sıvı veriliyor, tüplerde tıkanıklık veya rahimde anormal bir durum varmı ona bakılıyor.

Canım allah razı olsun senden

Canım allah razı olsun senden
Rica ederim bende aynı yollardan geçtim ve hala geçiyorum sormak istediğin şeyleri sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, çok iyi anlıyorum ruh halini kaygılarını

Rica ederim bende aynı yollardan geçtim ve hala geçiyorum sormak istediğin şeyleri sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, çok iyi anlıyorum ruh halini kaygılarını
Canım benimYa ne yapacağımı bilmiyorum anlıyor musun o beni çok yoruyor özele mi gideyim devlete mi gideyim tüp mü aşı mı hangi hastane birsürü soru var kafamda

Canım benimYa ne yapacağımı bilmiyorum anlıyor musun o beni çok yoruyor özele mi gideyim devlete mi gideyim tüp mü aşı mı hangi hastane birsürü soru var kafamda
Eğer durumunuz müsaitse direk özel hastanede tüp bebeğe başalyın derim devlet hastaneleri bu konuda kobay gibi kullanıyor insanları malesef ha olumlu sonuç alan yokmu var ama olumsuz olan daha fazla 2 kez devlette denemiş biri olarak söylüyorum ben rapor hakkımı kullanmak için devlette yaptırdım son bir rapor hakkım var onu da devlette kullanıp tamamen umudumu kessem mi devletten yoksa özeldemi denesem diye düşünüyorum.

Canım benim ya değil mi işte ben de bundan korlup devletten korkuyorum zaten bide hafif vajinismusum var yani iyice yıpranıcam ki dediğin gibi tutan çok az duyuyorum özelde neresi iyi bilmiyorum bahçeci nedense içime sinmiyor durumum da hiç müsait değil ama yapacak bişey de yokki

şuan benimde durumum çok müsait değil hali hazırda kredi ödemem var ama kenara para atıyoruz azda olsa gerekirse kredi falan çekicez özelde karar verirsek, tolga ecemiş diye bir doktor bulduk çok içimize sinmişti ama baya maliyetli tedavi ola biriyle konuştum 45,000 tl tutmuş tedavisi, bahçeciyi ben eledim şuanda memorial yada genart üzerinde duruyorum.

Acaba memorialda ne kadardır bide hakkaten verdikleri kadar mı tutuyo acaba aşıyo mu yoksa muayene ücretleri bile çok inanamıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…