Allahim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah nasil dayanicam bende bilmiyorum 1 yil oldu olmadi hala bebek herkes zor oldugunu soyluyo ama gitcez mecbur zorluklari neler bahseder misiniz biraz ilaclar igneler falan mi?İnşallah olumlu sonuç alırsınızBen bahsettiğiniz klinikte tedavi görmedim ama moral vermek için yazmak istedim. Ben ilk denememde hamile kaldım. İkizlerimi bekliyorum Zor ve yorucu bir süreç sizi bekliyor ama asla yılmayın, yorulmayın ve inanın. Rabbim yardımcınız olsun
Allahim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah nasil dayanicam bende bilmiyorum 1 yil oldu olmadi hala bebek herkes zor oldugunu soyluyo ama gitcez mecbur zorluklari neler bahseder misiniz biraz ilaclar igneler falan mi?
Benim esimde onceden hep ikizlerim olsun diye dua edermiz belki rabbim bu vesileyle bizede nasip eder bende cok isterim sizin yas kac acaba bizim yastan dolayida iki tane koyamayabilirler ama
Anladim Allah yardimcimiz olsun ne diyimEvet, ilaçlar ve iğneler yoruyor biraz. Bazen de beklenmedik şeyler ortaya çıkıp süreci uzatabiliyor. Mesela ben tedavi sürecindeyken histeroskopi olmuştum. Rahimde polip vardı, onu almıştı doktor. Bu gibi şeyler
Doktorla konusmayi dusunuyorum da zaten ikiz gebelikler sıkıntı oluyo diye duydum hem anne karninda gelisim acisindan hemde erken dogum riski falan bizimde yasimiz 27 sizde sıkıntı neydi acaba29 yaşındaydım transfer yapıldığında. 35 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor fakat bazı hastaneler ve doktorlar hastanın isteği üzerine çift transfer edebiliyorlar. Doktorunuzla konuşun bence.
Doktorla konusmayi dusunuyorum da zaten ikiz gebelikler sıkıntı oluyo diye duydum hem anne karninda gelisim acisindan hemde erken dogum riski falan bizimde yasimiz 27 sizde sıkıntı neydi acaba
Olmasin yaBebeklerimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür. Ama erken doğum riskimiz var biraz
Ben pkoluyum, adetlerim düzensizdi. Eşimde de ileri hız düşüktü.
Olmasin yasizin adiniza sevindim darisi butun isteyenlere olsun insallah
Merhaba ben başlığınızı yeni gördüm tedaviye başladınız mı merak ettim?Yardımcı olabilecek arkadas yok mu
Hayir daha karar veremedigimiz icin baslamadik aralik gibi gitmeyi dusunuyoruz esimin izninden dolayi ama cok kararsizim nereye gidecegim konusundaMerhaba ben başlığınızı yeni gördüm tedaviye başladınız mı merak ettim?
Ben recai pabuçcuda iki kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı diğeri de tuttu düşük oldu daha sonra doktor değiştirelim dedik timur gürgan a gittik onda da ilki tutmadı ikincisi tuttu şu an hamileyim inşallah sağlıkla tamamlarım. Biz de başta çok doktorla görüştük bunlardan biri de hakan yaralı ydı. Size önerim bir doktora gidip başlamayın en az 2 3 doktora gidip muayene olun görüşün fiyat alınHayir daha karar veremedigimiz icin baslamadik aralik gibi gitmeyi dusunuyoruz esimin izninden dolayi ama cok kararsizim nereye gidecegim konusunda
Tabi oylede hepsinin görüsme ucreti var bi gidip konusmaya bile 500 lira istiyolar gorusmeler bari ucretsiz olsaydi keskeBen recai pabuçcuda iki kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı diğeri de tuttu düşük oldu daha sonra doktor değiştirelim dedik timur gürgan a gittik onda da ilki tutmadı ikincisi tuttu şu an hamileyim inşallah sağlıkla tamamlarım. Biz de başta çok doktorla görüştük bunlardan biri de hakan yaralı ydı. Size önerim bir doktora gidip başlamayın en az 2 3 doktora gidip muayene olun görüşün fiyat alın
Keşke ama daha sonra verdiğiniz paraların yanında bu ne ki. 500 lira vitamin parası oluyo. Allah yardımcınız olsun inşallah ilk denemede sağlıkla tutsun ve doğsunTabi oylede hepsinin görüsme ucreti var bi gidip konusmaya bile 500 lira istiyolar gorusmeler bari ucretsiz olsaydi keske
Insallah canim sizde sorun neydi acaba?yasiniz kac canimRabbim bebeginizi size bagislasin insallahKeşke ama daha sonra verdiğiniz paraların yanında bu ne ki. 500 lira vitamin parası oluyo. Allah yardımcınız olsun inşallah ilk denemede sağlıkla tutsun ve doğsun
Yas faktoru onemli diyolar tup bebekte bilemiyorum ama bende cok stres yaparim tutcak mi tutmycak mi diye igneler ilaclar cok zor bir surec napicam bilmiyorum benimde esimde sorunBen çikolata kistlerinden ameliyat oldum sonra tekrar bi tane kist oluştu ama doktorlar hamile kalmana engel bi durum yok dediler. Yani çağımızın hastalığı sebepsiz interfilite.. yaşım 29. Ama inan ki yaşla başla ilgisi yok eğer stresliysen ne yaparsan yap olmuyo. Ben son transferimde psikologtan yardım aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?