mels0619

Mucizem gel artık🙏
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
384
164
53
34
Merhaba arkadaslar tüp bebege basliycaz bu yilin sonunda prof dr. Recai Pabuccuya gitmeyi dusunuyoruz toplamda ne kadar ucret odeniyor acaba bilginize ihtiyacim var birde ilk denemede pozitif gorenler olduysa bizede umut olup yazarlarsa cok mutlu olurum..

İnşallah olumlu sonuç alırsınız Ben bahsettiğiniz klinikte tedavi görmedim ama moral vermek için yazmak istedim. Ben ilk denememde hamile kaldım. İkizlerimi bekliyorum Zor ve yorucu bir süreç sizi bekliyor ama asla yılmayın, yorulmayın ve inanın. Rabbim yardımcınız olsun

Allahim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah nasil dayanicam bende bilmiyorum 1 yil oldu olmadi hala bebek herkes zor oldugunu soyluyo ama gitcez mecbur zorluklari neler bahseder misiniz biraz ilaclar igneler falan mi?

Benim esimde onceden hep ikizlerim olsun diye dua edermis belki rabbim bu vesileyle bizede nasip eder insallah bende cok isterim sizin yas kac acaba bizim yastan dolayida iki tane koyamayabilirler ama

Allahim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah nasil dayanicam bende bilmiyorum 1 yil oldu olmadi hala bebek herkes zor oldugunu soyluyo ama gitcez mecbur zorluklari neler bahseder misiniz biraz ilaclar igneler falan mi?

Evet, ilaçlar ve iğneler yoruyor biraz. Bazen de beklenmedik şeyler ortaya çıkıp süreci uzatabiliyor. Mesela ben tedavi sürecindeyken histeroskopi olmuştum. Rahimde polip vardı, onu almıştı doktor. Bu gibi şeyler

Benim esimde onceden hep ikizlerim olsun diye dua edermiz belki rabbim bu vesileyle bizede nasip eder bende cok isterim sizin yas kac acaba bizim yastan dolayida iki tane koyamayabilirler ama

29 yaşındaydım transfer yapıldığında. 35 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor fakat bazı hastaneler ve doktorlar hastanın isteği üzerine çift transfer edebiliyorlar. Doktorunuzla konuşun bence.

Anladim Allah yardimcimiz olsun ne diyim

29 yaşındaydım transfer yapıldığında. 35 yaş altına çift embriyo transfer edilmiyor fakat bazı hastaneler ve doktorlar hastanın isteği üzerine çift transfer edebiliyorlar. Doktorunuzla konuşun bence.
Doktorla konusmayi dusunuyorum da zaten ikiz gebelikler sıkıntı oluyo diye duydum hem anne karninda gelisim acisindan hemde erken dogum riski falan bizimde yasimiz 27 sizde sıkıntı neydi acaba

Doktorla konusmayi dusunuyorum da zaten ikiz gebelikler sıkıntı oluyo diye duydum hem anne karninda gelisim acisindan hemde erken dogum riski falan bizimde yasimiz 27 sizde sıkıntı neydi acaba

Bebeklerimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür. Ama erken doğum riskimiz var biraz

Ben pkoluyum, adetlerim düzensizdi. Eşimde de ileri hız düşüktü.

Merhaba ben başlığınızı yeni gördüm tedaviye başladınız mı merak ettim?
Hayir daha karar veremedigimiz icin baslamadik aralik gibi gitmeyi dusunuyoruz esimin izninden dolayi ama cok kararsizim nereye gidecegim konusunda

Hayir daha karar veremedigimiz icin baslamadik aralik gibi gitmeyi dusunuyoruz esimin izninden dolayi ama cok kararsizim nereye gidecegim konusunda
Ben recai pabuçcuda iki kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı diğeri de tuttu düşük oldu daha sonra doktor değiştirelim dedik timur gürgan a gittik onda da ilki tutmadı ikincisi tuttu şu an hamileyim inşallah sağlıkla tamamlarım. Biz de başta çok doktorla görüştük bunlardan biri de hakan yaralı ydı. Size önerim bir doktora gidip başlamayın en az 2 3 doktora gidip muayene olun görüşün fiyat alın

Tabi oylede hepsinin görüsme ucreti var bi gidip konusmaya bile 500 lira istiyolar gorusmeler bari ucretsiz olsaydi keske

Tabi oylede hepsinin görüsme ucreti var bi gidip konusmaya bile 500 lira istiyolar gorusmeler bari ucretsiz olsaydi keske
Keşke ama daha sonra verdiğiniz paraların yanında bu ne ki. 500 lira vitamin parası oluyo. Allah yardımcınız olsun inşallah ilk denemede sağlıkla tutsun ve doğsun

Keşke ama daha sonra verdiğiniz paraların yanında bu ne ki. 500 lira vitamin parası oluyo. Allah yardımcınız olsun inşallah ilk denemede sağlıkla tutsun ve doğsun
Insallah canim sizde sorun neydi acaba?yasiniz kac canimRabbim bebeginizi size bagislasin insallah

Ben çikolata kistlerinden ameliyat oldum sonra tekrar bi tane kist oluştu ama doktorlar hamile kalmana engel bi durum yok dediler. Yani çağımızın hastalığı sebepsiz interfilite.. yaşım 29. Ama inan ki yaşla başla ilgisi yok eğer stresliysen ne yaparsan yap olmuyo. Ben son transferimde psikologtan yardım aldım

Yas faktoru onemli diyolar tup bebekte bilemiyorum ama bende cok stres yaparim tutcak mi tutmycak mi diye igneler ilaclar cok zor bir surec napicam bilmiyorum benimde esimde sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…