Ankara polatlıda falcı medyum

crazyy123

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
14
3
36
Merhaba arkadaşlar ankarada polatlıda yaşıyorum yıllar önce burda bir adama fal baktırmıştım aklımda kalan şey bir kitap cıkardığı ve kahve falına bakıyorum dediği halde insanın suratına bakarak gecmişide geleceğide ( gelecegin cıkma ihtimalini hiç vermemiştim ama cıktıkca aklıma geldi hep ) sölemesiydi hayatımda olan insanın tüm özeliklerini ailesini bir bir anlatmıştı o dönem şimdi ne teline ulaşabiliyorum nede kendisini bulabiliyorum tanıyan var mı acaba yada polatlıda iyi bir falcı medyum bilen varmıdır ? Yardımınıza ihtiyacım var 😔

Hay allah ya bende bu adamdan cok korktugum için hediye ettiği kitabı filan yok etmişim başkada bildigim biri yok zaten

Yani böyle insanlara denk gelmek zor
ama size tavsiyem şu olsun falcıya bakıcıya gittiğiniz vakit siz tiyo vermeyin mesala deyin ki şu kişi veya egitimime baktırmak istiyorum aileme falan detay asla verme o zaman anlarsin iyi bakimcimi değilmi

Yok bu adam gayet iyiydi işinde ben anlatmadan bişey yüzüme bakarak eşimin kayınvalidemin tüm özelliklerini bildiklerimi bilmeyipte sonradan görüp ögreneceklerimi filan saymıştı ozman deli midir nedir dedim ama haklıymış 😔

Hayatında olanlar için üzülme eşinin tarafınıza boş ver değmeyecek insanlarsa eğer ilgini kes gitsin

Eğer bazı şeyleri bilmek istiyorsan derin bir hocaya gidip kitap açtırabilirsin onlarda cokbiyi biliyor

Merhaba arkadaşlar ankarada polatlıda yaşıyorum yıllar önce burda bir adama fal baktırmıştım aklımda kalan şey bir kitap cıkardığı ve kahve falına bakıyorum dediği halde insanın suratına bakarak gecmişide geleceğide ( gelecegin cıkma ihtimalini hiç vermemiştim ama cıktıkca aklıma geldi hep ) sölemesiydi hayatımda olan insanın tüm özeliklerini ailesini bir bir anlatmıştı o dönem şimdi ne teline ulaşabiliyorum nede kendisini bulabiliyorum tanıyan var mı acaba yada polatlıda iyi bir falcı medyum bilen varmıdır ? Yardımınıza ihtiyacım var 😔

Sizden başka baktıran yok muydu onu anımsayan, vardır tanıyan birileri kesin

Bende polatlıda yaşıyorum hiç bilmiyorum öyle temellide var diyolar ama korkarım öyle şeylerden

Bende polatlıda yaşıyorum hiç bilmiyorum öyle temellide var diyolar ama korkarım öyle şeylerden
Aslında bende korkuorum o yüzdende tutmamıştım adamın kitabını filan ama bazen mecbur kalabilio insan ayrıca polatlıda yaşayan biriyle karşılaşmak cok güzel memnun oldum 🙋🏻‍♀️

X