• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA Özbay Mobilya + Öğretmenler Mobilya + Benotti Mobilya hakkında bilgisi olan ?

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben bu 3 mobilyacının ürünlerinide çok beğeniyorum. Yalnız bir sorun var kalitelerine güvenemiyorum bilemiyorum.Aranızda bu 3 mobilyacıdan alışveriş yapan ya da ürünlerini kullananlar varsa lütfen beni bilgilendirsin...İnanın çok sevinirim. (Yeni gelin evim olacağı her şey güzel ve kaliteli olsun styorum) Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...Teşekkürler :34:

ben özbay mobilyadan aldık eşyalarımızı.
yemek odası,yatak odası,oturma gurubu...
görüntü olarak göze hitap ediyo doğrusu ama kalitesi iyi değil.
2,5 sene oldu evleneli dökülmeye başladı bile..

tavsiye etmiyorum ben.

birde alana kadar bi ilgi bi alaka,adamlar bi sorun çıkarsa hemen ilgilenceklerdi güya
oturma gurubunun yastığındaki düğmesini eksik takmışlar onu bile yapmadılar gerisini düşün artık

ben özbay mobilyadan aldık eşyalarımızı.
yemek odası,yatak odası,oturma gurubu...
görüntü olarak göze hitap ediyo doğrusu ama kalitesi iyi değil.
2,5 sene oldu evleneli dökülmeye başladı bile..

tavsiye etmiyorum ben.

birde alana kadar bi ilgi bi alaka,adamlar bi sorun çıkarsa hemen ilgilenceklerdi güya
oturma gurubunun yastığındaki düğmesini eksik takmışlar onu bile yapmadılar gerisini düşün artık

evet yaaa malesef en beğendiğim mobilyalar orda ve fiyatlarıda uygun geldi açıkçası...Bi kaç kişiden iyi bi kaç kişiden kötü yorum duydum o yüzden tereddütteyim :( napcam ben şimdi offf çokta güzel moblyaları var gercekten göze hitap ediyor...Ama kalitesizse işe yaramaz gerçekten :26:

evet yaaa malesef en beğendiğim mobilyalar orda ve fiyatlarıda uygun geldi açıkçası...Bi kaç kişiden iyi bi kaç kişiden kötü yorum duydum o yüzden tereddütteyim :( napcam ben şimdi offf çokta güzel moblyaları var gercekten göze hitap ediyor...Ama kalitesizse işe yaramaz gerçekten :26:

gerçekten göze çok hoş görünüyorlar ama kalite yok.:37:
bende görüntüye aldanıp aldım ama dökülüyorlar şimdiden.
konsolumun kapağı düştü ve yerine takılmıyo nasıl bi malzemeyse tutmuyo tahta oyuluyo.
oturma gurubumın orta ayağı çıktı oda aynı şekilde takılmıyo
çekmecelerimde bi garip normal kapanmıyo
daha saymayım hepsi durduk yerde oldu düşün yani
daha 2,5 sene oldu alalı birde en pahalı olandı benimkiler keşke vermeseymişiz okadar para diyoruz bu mobilyalara.

tabi kendi tercihin eğer imkanın varsa al 5 sene sonra değiştirmek zorunda kalcaksın nasılsa değiştirirsin
ama imkanın yoksa bir alırım 10 15 yıl kullanırım diyorsanda alma derim..

kolay gelsin arkadaşım:6:

gerçekten göze çok hoş görünüyorlar ama kalite yok.:37:
bende görüntüye aldanıp aldım ama dökülüyorlar şimdiden.
konsolumun kapağı düştü ve yerine takılmıyo nasıl bi malzemeyse tutmuyo tahta oyuluyo.
oturma gurubumın orta ayağı çıktı oda aynı şekilde takılmıyo
çekmecelerimde bi garip normal kapanmıyo
daha saymayım hepsi durduk yerde oldu düşün yani
daha 2,5 sene oldu alalı birde en pahalı olandı benimkiler keşke vermeseymişiz okadar para diyoruz bu mobilyalara.

tabi kendi tercihin eğer imkanın varsa al 5 sene sonra değiştirmek zorunda kalcaksın nasılsa değiştirirsin
ama imkanın yoksa bir alırım 10 15 yıl kullanırım diyorsanda alma derim..

kolay gelsin arkadaşım:6:

saol arkadaşım...imkanımız var çok şükür ama ben israf olarak görürüm bunu açıkçası yan bi alınca o ürünü en az bi 10 yıl kullanmak gerek...İyisi kalitelı olmasından yanayım...Vazgectim cok tesekkür ederım benı uyardığın çin inşallah orada begendiğim mobılyaları başka bi yerdede bulurum :34:

saol arkadaşım...imkanımız var çok şükür ama ben israf olarak görürüm bunu açıkçası yan bi alınca o ürünü en az bi 10 yıl kullanmak gerek...İyisi kalitelı olmasından yanayım...Vazgectim cok tesekkür ederım benı uyardığın çin inşallah orada begendiğim mobılyaları başka bi yerdede bulurum :34:

rica ederim arkadaşım..
yardımcı olmuşumdur umarım.
aklıma takılan herşeyi ben kk da ardığım için buraya bilgim olan şeyleri yazmam lazım
gerçekten herşey hakkında bilgi sahibi olunuyo burda:)

inşallah istediğin içine sinen eşyaları alırsın ve kullanırısın.
kolay gelsin..:16::16::16:

rica ederim arkadaşım..
yardımcı olmuşumdur umarım.
aklıma takılan herşeyi ben kk da ardığım için buraya bilgim olan şeyleri yazmam lazım
gerçekten herşey hakkında bilgi sahibi olunuyo burda:)

inşallah istediğin içine sinen eşyaları alırsın ve kullanırısın.
kolay gelsin..:16::16::16:

saol arkadasım ınsallah içime sinen mobılyalar bulurum :) haklısın bende kk dan bı cok sey ögrendım ve ögrenıyorumda :34:

benim kardeşimde mobilyalarını özbaydan aldı hemde çok pahalıya 1 kaç ay sonra çekmecesinde sorun oldu ilgilenmediler bile...ben olsam istakbalden alırdım benim köşe takımım bazam bazı eşyalarım istikbalden ..hem kaliteli hem sağlam hemde ufacık bişeyde bile hemen ilgileniyorlar....

benim kardeşimde mobilyalarını özbaydan aldı hemde çok pahalıya 1 kaç ay sonra çekmecesinde sorun oldu ilgilenmediler bile...ben olsam istakbalden alırdım benim köşe takımım bazam bazı eşyalarım istikbalden ..hem kaliteli hem sağlam hemde ufacık bişeyde bile hemen ilgileniyorlar....

bu demek oluyor kı özbaydan kimse hic bişey almasın bende şikayet sitelerinde gördüm sayfalarca şikayette bulunmuşlar okuya okuya bitiremedim iyiki araştırmışım yoksa oraya girip güzel mobilyaları görünce kesin dayanamayıp araştırmadan alırdım...:26:

benetti mob.da çok güzel ürünler var ama kalitesi hakkında hiç bi bilgim yok...Özbay mobilya hakkında ise bugün bi arkadaşla görüştüm ordan almış siteler şubesinden 4 aydır kullanıyormuş ve memnun olduğunu ayrıca 3 yıl garantili olduğunu söyledi...Ama şikayet sayfasına baktığımda inanılmıycak kadar çok şikayet var o yüzden bişey diyemycem ama genel anlamda iyi olmadığını öğrendim...Öğretenler mobılya hakkında hiç b bilgim yok

Merhaba arkadaşlar ben bu 3 mobilyacının ürünlerinide çok beğeniyorum. Yalnız bir sorun var kalitelerine güvenemiyorum bilemiyorum.Aranızda bu 3 mobilyacıdan alışveriş yapan ya da ürünlerini kullananlar varsa lütfen beni bilgilendirsin...İnanın çok sevinirim. (Yeni gelin evim olacağı her şey güzel ve kaliteli olsun styorum) Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...Teşekkürler :34:

ben Özbay mobilya dan 2009 yılında evlenirken tüm eşyalarımı aldım, gayet çok memnunum. Teknik servisleri de gayet güzel.

Merhaba,
Ben evlenirken 2009 yılında tüm mobilyalarımı Özbay Mobilya'dan aldım, Gayet memnunum, sizin söyledikleriniz benim başıma gelmedi hiç,
Ben şahsen tavsiye ederim.

Merhaba ben özbay mobilyanın kalite kontrolünü çocuk odası almakla yaptım. Çocuk malum. Dolap kapıları çarpılıyor, oyuncaklar fırlatılıyor çiziliyor vs.vs. ve hiç bir şey olmadı. 2 sene bu ürünü görüp test edince oturma odam salonum ve yatağımı Özbay mobilyadan aldı. Tek problemim Solandaki berjerde küçük bir boya çatlağı olduğu için berjerler i gönderdik. Tekrar geldiğinde de beğenmediğimiz için 4800 liraya aldığımız mobilyaları değiştirme hakkı verdiler. Bunları verip sıfır bir mobilya yaptırıyorum. Üstelik bunları 6 aydır kullanıyor. DAHA NE İSTERİM Kİ.... VEEE aynı bazı mobilyaların aynıları bellona ve istikbalde de görüyorum orada daha pahalıya satıyorlar.

bende özbaydan aldim 5 yil olmadi,
salon takiminin sehbasinin ayaklari daha ilk sene kirildi, gönderdik yapsinlar diye 1 sene sonra ancak yapabildiler. koltuklarin kenarlari icine cöktü. yemek odasi geldiginde bazi cekmecelerin ici bostu yani görüntü cekmece gibi ama ici bos. aradik halletdiler. sandalyemin bitanesi icine cöktü. yatak odasindaki sürgülü dolap kapagi sürekli yerinden cikiyo. yatak basindaki deri sökülmeye basladi. daha sayayimmi bilmiyorum. yani uygun olsun diye ordan almistik ama su an mobilyalar hic icime sinmiyor. keske bellona dan alsaymisim diyorum ama orasida ates pahasi... koltuklari seneye degistirelim diyor esim, bana kalsa bütün mobilyalari degistiririm ve sitelerden birdaha kesinlikle bisey almam.

Back
X