- Emoji Skoru
- 4.055
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tsk ederim peki ogretmenevi kisi basi ucreti mi 170 tl oluyorEğer konfor beklentiniz yoksa, Beşevler metrosunun yanında Turizm Otelcilik Lisesinin uygulama oteli var. Su an fiyatını tam olarak bilmiyorum ama Başkent Öğretmenevi'ne göre çok uygun bir fiyatı olduğunu biliyorum. İsterseniz bu seçeneği de düşünebilirsiniz.
Bncede okdr degildir heralde pahali olur cunku ben onerdiginiz otelide bi arastirim tsk ederimöğretmen evi için kişi başı 170 tl olması mümkün değil ,oda fiyatıdır.geçen yıl ramazan bayramında sanırım ,Çankaya da golden butik otel diye bir otelde kalmıştık fena değildi.bayram sebebiyle herkes güneye tatile gitmeyi tercih ettiği ve otelde boş olduğu için çok uygun fiyata kalmıştık.
Bncede okdr degildir heralde pahali olur cunku ben onerdiginiz otelide bi arastirim tsk ederim
Umarim oyledir cunku obur turlu pahali oluyormeraktan baktım dediğiniz öğretmen evine,tek kişilik fiyat 120 tl iki kişilik oda 170 yazıyor.iki kişi fiyatı 170 oluyor bu durumda.
Umarim oyledir cunku obur turlu pahali oluyor
aynen canim trivago etstur falanda bakiyorum170 tl kişi başı olsa 340 tl yapar ki o paraya zaten 5 yıldızlı bir otelde kalırsınız,tur şirketlerinin sitelerine bakın Ankara otelleri diye, kıyaslamış olursunuz fiyatları