ankara memorial hastanesinde doğum yapanlar

Merhabalar. Ben ikiz hamileyim 26+3 oldum. Ankarada doğum için hastane araştırıyorum. Riskli gebeyim ve erken doğum olacak büyük ihtimal. Memorial in küvezi nasıl ve küvezde fiyat durumu nedir?
hastaneni seçtin mi dogumunda yaklasmıssağ salım yavrunu kucagına al inşallah

kesin bilgi mi bu ? ben istediklerini sanıyordum
Eğer yeni doğan yoğun bakım ünitesinde ise sizden ücret talep edemez fakat yenidoğan servisini yatış verirlerse isteye bilir yani erişkin için de aynısı geçerli yoğun bakımda ücret alamaz servise giderse yatak ücreti filan alır Tabi ki Allah esirgesin ...Benim bebeğim yoğum bakım ünitesinde olduğu için ücret ödemedim...

Reactions: iiz
yogun bakıma gıderse büyük ihtimalle yatacak demektır zaten diğerı kucuk bır ıhtımal degıl mı

onda da para alınıyormus işte öyle söyluyorsunz yukarda arkadas yatısı sormus zaaten

ALLAH bagislasin yavrunuzu❤ uvret nekadar acaba nesrin hanimin canim bilgi verebilrmisin ?
Teşekkürler :)
Muayene ucreti sanıyorum 250 civarı. Benim özel sağlık sigortam oldugundan normal fiyatları cok detaylı bilmiyorum maalesef

Cevabiniz icin cok tesekkuler.Saglikla buyutun yavrunuz insallah.Boyle guzel bir deneyim yasamis olmaniz ne kadar guzel.Evet bende hamileligimi yeni ogrendim ve haftaya randevu aldim Nesrin hanimdan.Tekrar cok tesekkur ediyorum

yogun bakıma gıderse büyük ihtimalle yatacak demektır zaten diğerı kucuk bır ıhtımal degıl mı

onda da para alınıyormus işte öyle söyluyorsunz yukarda arkadas yatısı sormus zaaten
Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde mesela erken doğum oldu oraya aldılar sizden ücret talep edemez yada solunum sıkıntısı var sizden para talep edemez zaten servise alacağı ne durum olabilir yenidoğan yoğun bakım için sorulmuş soru para talep edemez

Mesaji ben yazdım sanki geçen yil mayıs ayinda doğum yaptım nesrin hanımla. Ve dogumumu harika bir anı olarak hatirlıyorum

Mesaji ben yazdım sanki geçen yil mayıs ayinda doğum yaptım nesrin hanımla. Ve dogumumu harika bir anı olarak hatirlıyorum
Evet ben de size danıstıgımı hatırlıyorum, Nesrin hanımla ilgili bilgi istemistim sizden. Cok tesekkurler tekrardan, kesinlikle dogru tercih yapmışım :)

Ben de memorial ya da Koru düşünüyorum bu konuyu takipte kalmakta fayda var. benim de doktorum dışardan gelecek genelde memorial ve koruyu tercih ediyormuş hastaları.
Daha önce memorialde dış gebelik ameliyatı olmuştum o yüzden öngüvenim tam memoriale:)

evet ama bugunde 3 hastane gezdim yogun bakım paralı diyorlar o zaman paralı olan ne ? farkı anlayamadım

koru hastanesıyle ılgılı yakın zamanda skandal oldu bence tekrar düşün bebegi sakat bıraktlar allah korusun

koru hastanesıyle ılgılı yakın zamanda skandal oldu bence tekrar düşün bebegi sakat bıraktlar allah korusun
Bem liv hastanesine gidiyorum şimdi orda 26 haftalık bir bebek doğmuş yenidoğan yoğun bakımda yatıyordu 32. Haftaya kadar yatırmışlar ailesinden para talep etmemişler

Reactions: iiz
ya evet dün burda gezerken denk geldim bi olaylar dönmüş , ayrıntılı olarak bilmiyorum ama daha dinlemeden korkmama yetti bile :/

evet ama bugunde 3 hastane gezdim yogun bakım paralı diyorlar o zaman paralı olan ne ? farkı anlayamadım
Artık dr 'la hastanenin insafına kalmış sanırım özel hastanelerde vallahi kanundaki açıklardan yararlanıp para alıyorlarsa artık bilemiyorum ama yine de pada talep edildiğinde yapılan tetkik ve müdahalelerle ilgili detaylı bir epikriz istemek lazım sgk ya verilmeli sonuçta kanunda açıkça belirtilmiş yoğun bakım ücreti talep edilemez diye sağlıklı doğumlar dilerim heekese

ya evet dün burda gezerken denk geldim bi olaylar dönmüş , ayrıntılı olarak bilmiyorum ama daha dinlemeden korkmama yetti bile :/
ben direk listemden sildim epey okudum çünkü zaten bilgiler hemen siliniyor internetten sansürledi hastane son haberlere bakmadım. koru rezaleti diye mi ne google başlıklar vardı çok yerde haber vardı sildiler ama yınede google da cıkıyor ıcerık olmasada

haklısın en ıyı yöntem bu çünkü bebegin yogun bakımdayken itiraz edemezsin ki mecbur kalıyorsun galiba en ıyısı evrak istemek. peki bebek yoğun bakımdayken istesen başka hastaneye sevk yapılıyor mu bilgin var mı ? inşallah gerekmezde hepimizin bebekleri saglıcakla dogsun inşallah

Bem liv hastanesine gidiyorum şimdi orda 26 haftalık bir bebek doğmuş yenidoğan yoğun bakımda yatıyordu 32. Haftaya kadar yatırmışlar ailesinden para talep etmemişler
liv ve acıbadem de sanki bir hastane değilde şirkete gitmişim gibi bir hisse kapıldım o yüzden ayrıntıya giresim bile gelmedi odaları gezebilirisniz dendiği halde içimden gelmedi ve çoktım hemen üst sokagında akay lokman hekim varmış bir de buaraya soralım hiç düşünmüyorum listeye almadım ama dedim. muhasebesiinde ki personel bariz kaba saba ters ters cevap veren insnalardı onları hiç sevmedim . kolay gelsin iyi günler dememe bile cevap vermediler düşünün on karış surat biraz ayrıntıyı verın acıklayın dedi eşim başka ne anlatacagım ki gibi ters cevapla karslastım ama yınede eşim bakalım odaya dedi çünkü hastanenin daha sakin ve sıcak bir havası vardı bakalımm ben de odalara baktık sadece ve hemşirelerı falan cok güleryüzlü neşeli insnalardı odalar tadiata girmiş yenilenecekmiş ama bu haliyle bile ben sevdim sakin temiz pırıl pırıldı öyle çok lüks değildi aa yertemizdi zaten yeni dekor lüks olacakmış. tabi benı bu ilgilendirmiyor beni saglıklı bir doğum ilgilenriyor ve doğum sonrası bakım ilgilendiriyor.

doğuma kendi doktorun, anestezi uzmanı, 2 bebek hemşiresi , ebe, hepsi giriyormuş. bebek odanda kalıyor yanındna ayırmıyorlar her şey diğer özellerde oldugu gibi yani.

acıbadem de dogum sonrası anne babaya yemek verıyorlarmış zaten bunu duydugum anda kendimi zor tuttum oturdugum yerden kalkmamak için bana çok itici geldi bu . ben sağlık hizmeti istiyorum . sorunsuz bebegimle hastaneden cıkmak istiyorum sadece . heralde acıbademe verecek param varsa kocamla yemek yyecegım paramda vardır . küfür etmişler gibi geldi bana bu ne saçmalık dedim. belki başkalarına sempatik gelenilir ama bana dalga geçiliyormuşum gibi geldi. yok işte listeye eklemişler 10 tane çocuk bezi bedavaymış bari sınırlamasaydınız şaka gibi. heralde özelde ve pahalıda doğum yapacak kişi senin vereceğin çocuk beziyle ilgilenmez bunu sınırlayarakta ıyıce göze batmışlar bu saçma politika kimin fikri gerçekten merak ettim. neyse sırf bu yüzden bakmak bile istemedim. mecbur kalmadıkcada tercih etmeyecegım seçimim fiyatlarla sınırlı değil kendimi nerde iyi hissecegeım sevecegımle ılgılı o yüzden en ıyı denen hastanelerden başlamak istedim ama bu yaklaşım bana göz boyamak geldi ayrıca benim bildiğim profesörler giriyordu doguma hem liv hem acıbadem en fazla doçent tercih edebilecegimi söyledi galiba bu her hastanede böyle olmaya başlamış anladıgım kadarıyla. hatta liste verdiler orada da yazyor. 2017 özel hastane fiyatları topiğine ekledim laldığım listeleri

tabi bunlar benim kişisel gözlemlerim hissettiklerim ve fikrim hepimizin tercihi başka başka olabilir

Evet sevk ettirebiliyorsunuz sami ulus vs. Gibi hastanelere ama oralarında durumu malum inş. Böyle şeylere gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde gider zamanında gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…