hastaneni seçtin mi dogumunda yaklasmıssağ salım yavrunu kucagına al inşallahMerhabalar. Ben ikiz hamileyim 26+3 oldum. Ankarada doğum için hastane araştırıyorum. Riskli gebeyim ve erken doğum olacak büyük ihtimal. Memorial in küvezi nasıl ve küvezde fiyat durumu nedir?
Eğer yeni doğan yoğun bakım ünitesinde ise sizden ücret talep edemez fakat yenidoğan servisini yatış verirlerse isteye bilir yani erişkin için de aynısı geçerli yoğun bakımda ücret alamaz servise giderse yatak ücreti filan alır Tabi ki Allah esirgesin ...Benim bebeğim yoğum bakım ünitesinde olduğu için ücret ödemedim...kesin bilgi mi bu ? ben istediklerini sanıyordum
yogun bakıma gıderse büyük ihtimalle yatacak demektır zaten diğerı kucuk bır ıhtımal degıl mıEğer yeni doğan yoğun bakım ünitesinde ise sizden ücret talep edemez fakat yenidoğan servisini yatış verirlerse isteye bilir yani erişkin için de aynısı geçerli yoğun bakımda ücret alamaz servise giderse yatak ücreti filan alır Tabi ki Allah esirgesin ...Benim bebeğim yoğum bakım ünitesinde olduğu için ücret ödemedim...
Teşekkürler :)ALLAH bagislasin yavrunuzu❤ uvret nekadar acaba nesrin hanimin canim bilgi verebilrmisin ?
Cevabiniz icin cok tesekkuler.Saglikla buyutun yavrunuz insallah.Boyle guzel bir deneyim yasamis olmaniz ne kadar guzel.Evet bende hamileligimi yeni ogrendim ve haftaya randevu aldim Nesrin hanimdan.Tekrar cok tesekkur ediyorumEvet 1 ay önce dogum yaptım.
Hastaneden ve doktorumdan cok cok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Hizmet açısından eksik bir sey yoktu bence. Tum personel cok iyi ve yardımcı davrandı. Özellikle dogum sonrası emzirme konusunda cok yardımcı oldular.
Normal dogum dusunuyorsaniz da Nesrin hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim biraz zorlu bir dogum olmasına ragmen bebek ve benim açımdan riskli bir durum olmadığı için kolaya kaçıp sezaryene almayı hiç dusunmedi. Ona ve dogum ekibine gerçekten minnettarim o konuda :)
Bu arada sanırım hamilesiniz, hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
2017 ankara özel hastaneler konu başlığımızda tüm fiyatları var hastaneninALLAH bagislasin yavrunuzu❤ uvret nekadar acaba nesrin hanimin canim bilgi verebilrmisin ?
Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde mesela erken doğum oldu oraya aldılar sizden ücret talep edemez yada solunum sıkıntısı var sizden para talep edemez zaten servise alacağı ne durum olabilir yenidoğan yoğun bakım için sorulmuş soru para talep edemezyogun bakıma gıderse büyük ihtimalle yatacak demektır zaten diğerı kucuk bır ıhtımal degıl mı
onda da para alınıyormus işte öyle söyluyorsunz yukarda arkadas yatısı sormus zaaten
Ücret talep edemez. Acil durum olduğu için. Ancak öncesinde sözleşme varsa sizi sevkedebilir sartlari iyi ögrenin derimkesin bilgi mi bu ? ben istediklerini sanıyordum
Mesaji ben yazdım sanki geçen yil mayıs ayinda doğum yaptım nesrin hanımla. Ve dogumumu harika bir anı olarak hatirlıyorumEvet 1 ay önce dogum yaptım.
Hastaneden ve doktorumdan cok cok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Hizmet açısından eksik bir sey yoktu bence. Tum personel cok iyi ve yardımcı davrandı. Özellikle dogum sonrası emzirme konusunda cok yardımcı oldular.
Normal dogum dusunuyorsaniz da Nesrin hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim biraz zorlu bir dogum olmasına ragmen bebek ve benim açımdan riskli bir durum olmadığı için kolaya kaçıp sezaryene almayı hiç dusunmedi. Ona ve dogum ekibine gerçekten minnettarim o konuda :)
Bu arada sanırım hamilesiniz, hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Evet ben de size danıstıgımı hatırlıyorum, Nesrin hanımla ilgili bilgi istemistim sizden. Cok tesekkurler tekrardan, kesinlikle dogru tercih yapmışım :)Mesaji ben yazdım sanki geçen yil mayıs ayinda doğum yaptım nesrin hanımla. Ve dogumumu harika bir anı olarak hatirlıyorum
evet ama bugunde 3 hastane gezdim yogun bakım paralı diyorlar o zaman paralı olan ne ? farkı anlayamadımYenidoğan yoğun bakım ünitesinde mesela erken doğum oldu oraya aldılar sizden ücret talep edemez yada solunum sıkıntısı var sizden para talep edemez zaten servise alacağı ne durum olabilir yenidoğan yoğun bakım için sorulmuş soru para talep edemez
koru hastanesıyle ılgılı yakın zamanda skandal oldu bence tekrar düşün bebegi sakat bıraktlar allah korusunBen de memorial ya da Koru düşünüyorum bu konuyu takipte kalmakta fayda var. benim de doktorum dışardan gelecek genelde memorial ve koruyu tercih ediyormuş hastaları.
Daha önce memorialde dış gebelik ameliyatı olmuştum o yüzden öngüvenim tam memoriale:)
Bem liv hastanesine gidiyorum şimdi orda 26 haftalık bir bebek doğmuş yenidoğan yoğun bakımda yatıyordu 32. Haftaya kadar yatırmışlar ailesinden para talep etmemişlerkoru hastanesıyle ılgılı yakın zamanda skandal oldu bence tekrar düşün bebegi sakat bıraktlar allah korusun
ya evet dün burda gezerken denk geldim bi olaylar dönmüş , ayrıntılı olarak bilmiyorum ama daha dinlemeden korkmama yetti bile :/koru hastanesıyle ılgılı yakın zamanda skandal oldu bence tekrar düşün bebegi sakat bıraktlar allah korusun
Artık dr 'la hastanenin insafına kalmış sanırım özel hastanelerde vallahi kanundaki açıklardan yararlanıp para alıyorlarsa artık bilemiyorum ama yine de pada talep edildiğinde yapılan tetkik ve müdahalelerle ilgili detaylı bir epikriz istemek lazım sgk ya verilmeli sonuçta kanunda açıkça belirtilmiş yoğun bakım ücreti talep edilemez diye sağlıklı doğumlar dilerim heekeseevet ama bugunde 3 hastane gezdim yogun bakım paralı diyorlar o zaman paralı olan ne ? farkı anlayamadım
ben direk listemden sildim epey okudum çünkü zaten bilgiler hemen siliniyor internetten sansürledi hastane son haberlere bakmadım. koru rezaleti diye mi ne google başlıklar vardı çok yerde haber vardı sildiler ama yınede google da cıkıyor ıcerık olmasadaya evet dün burda gezerken denk geldim bi olaylar dönmüş , ayrıntılı olarak bilmiyorum ama daha dinlemeden korkmama yetti bile :/
haklısın en ıyı yöntem bu çünkü bebegin yogun bakımdayken itiraz edemezsin ki mecbur kalıyorsun galiba en ıyısı evrak istemek. peki bebek yoğun bakımdayken istesen başka hastaneye sevk yapılıyor mu bilgin var mı ? inşallah gerekmezde hepimizin bebekleri saglıcakla dogsun inşallahArtık dr 'la hastanenin insafına kalmış sanırım özel hastanelerde vallahi kanundaki açıklardan yararlanıp para alıyorlarsa artık bilemiyorum ama yine de pada talep edildiğinde yapılan tetkik ve müdahalelerle ilgili detaylı bir epikriz istemek lazım sgk ya verilmeli sonuçta kanunda açıkça belirtilmiş yoğun bakım ücreti talep edilemez diye sağlıklı doğumlar dilerim heekese
liv ve acıbadem de sanki bir hastane değilde şirkete gitmişim gibi bir hisse kapıldım o yüzden ayrıntıya giresim bile gelmedi odaları gezebilirisniz dendiği halde içimden gelmedi ve çoktım hemen üst sokagında akay lokman hekim varmış bir de buaraya soralım hiç düşünmüyorum listeye almadım ama dedim. muhasebesiinde ki personel bariz kaba saba ters ters cevap veren insnalardı onları hiç sevmedim . kolay gelsin iyi günler dememe bile cevap vermediler düşünün on karış surat biraz ayrıntıyı verın acıklayın dedi eşim başka ne anlatacagım ki gibi ters cevapla karslastım ama yınede eşim bakalım odaya dedi çünkü hastanenin daha sakin ve sıcak bir havası vardı bakalımm ben de odalara baktık sadece ve hemşirelerı falan cok güleryüzlü neşeli insnalardı odalar tadiata girmiş yenilenecekmiş ama bu haliyle bile ben sevdim sakin temiz pırıl pırıldı öyle çok lüks değildi aa yertemizdi zaten yeni dekor lüks olacakmış. tabi benı bu ilgilendirmiyor beni saglıklı bir doğum ilgilenriyor ve doğum sonrası bakım ilgilendiriyor.Bem liv hastanesine gidiyorum şimdi orda 26 haftalık bir bebek doğmuş yenidoğan yoğun bakımda yatıyordu 32. Haftaya kadar yatırmışlar ailesinden para talep etmemişler
Evet sevk ettirebiliyorsunuz sami ulus vs. Gibi hastanelere ama oralarında durumu malum inş. Böyle şeylere gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde gider zamanında gelir bebişlerhaklısın en ıyı yöntem bu çünkü bebegin yogun bakımdayken itiraz edemezsin ki mecbur kalıyorsun galiba en ıyısı evrak istemek. peki bebek yoğun bakımdayken istesen başka hastaneye sevk yapılıyor mu bilgin var mı ? inşallah gerekmezde hepimizin bebekleri saglıcakla dogsun inşallah